Samsung Galaxy S7 Edge – Edge trilt en maakt geluiden

Hallo,
Ik heb een vreemd fenomeen waargenomen met mijn Edge: in bijna regelmatige tijdstippen, te weten ALTIJD, als het aantal minuten is 7 (dat wil zeggen, 11:07, 11:27) het apparaat trilt kort en de Google-tone wordt één keer gehoord. :?

Ik heb al uitgeschakeld Google Now, veranderde meerdere tijd-instellingen, maar het is nog steeds aanwezig.

presenteren iemand met soortgelijke problemen of oplossingen?


Ik was nu geïrriteerd mijn telefoon al dagen, was er een pieptoon op gezette tijden te horen.
Ondertussen was ik in staat om het probleem te lokaliseren. Als mijn horloge is uitgeschakeld, probeert de telefoon continu aan te sluiten. Want natuurlijk kan geen verbinding worden gemaakt, de telefoon een signaal te stoppen regelmatig. Nu moet ik altijd stoppen met de verbinding via Android Wear en vervolgens - weer - als ik de klok te gebruiken. Ik heb dit probleem met mijn Galaxy S6 Edge niet.


Bedankt voor het antwoord. Een slimme horloge heb ik niet, maar ik merkte dat het gebeurt alleen wanneer een automatisering tool loopt. Ik had Tasker geïnstalleerd. Toen ik tasker keer was gestopt, was de pieptoon af! Daarna testte ik een alternatieve app en sinds precies hetzelfde fenomeen.
Is nog steeds raar, toch?


Hallo
Ik heb dit rare piepen op een bepaald moment ook. niet de hele tijd. Het piept meestal als ik een melding krijgen. Bijv WhatsApp. Eerst komt de normale alert en onmiddellijk na de pieptoon. Ik ben altijd verbonden met mijn neo Gear 2 maar dat ik was. Met ingang van vandaag, dit is gepiepe. Erg grappig.


Ooit keek of kennisgeving herinnering wordt geactiveerd? Of zelfs bij wijze van proef NFC uitschakelen?


Omdat de nieuwste software-update het probleem oplossen!


Mijn probleem nog steeds bestaat.
Ik probeerde Tasker en automatiseren van onafhankelijk van elkaar. Bij aansluiting op mijn draadloze mobiele telefoon moet worden ingesteld op het geluid, wanneer het scheiden van mijn draadloze netwerk, dus als ik ben op de weg, op trillingen.
Af en toe, maar altijd wanneer de tijd eindigt bij 7, de draadloze verbinding wordt onderbroken -> Telefoon trillen kort (dwz een bevestiging van de status) en onmiddellijk daarna wordt hervat -> Telefoon piept als een bevestiging van de taak.

Waarom is dat? de Apps of andere manier niet tolereren met marshmallow of ToucWiz ?? (Denken)


Dus voor mij is het iets te maken heeft in ieder geval met de SmartWatch. SmartWatch en minstens vijf voet weg, geen piep meer.
Sinds de update niet is gebeurd.
Hebben zij de Gear Manager? Ik had eens de cache van Gear Manager en de S Health app verwijderd en piepen dat was voor een paar uur rijden. Probeer het eens. Misschien komt het met jou.


Nee, het is zeker in deze automatisering apps. Hebt verwijderd AutomateIt en het fenomeen is verdwenen.


Dus voor mij dit geluid is terug. Als de camera activeert geluid en onmiddellijk daarna. Heel vreemd. Of zelfs in een aantal acties in de interface. En ik heb niet deze apps als u hebt geïnstalleerd. Welke apps zijn precies voor u?


Het was ook op AutomateIt zo en Tasker.


Dus die apps ik heb het niet.


Me too ... sindsdien is zelfs niet meer rusten :-)


Dus ik heb ook tijden van vandaag. dan moet ik rumgeklickt en gevonden. De NFC werd ingeschakeld. Indien het wordt gedaan is gemaakt van klei.