Samsung Galaxy S6 Edge + – Kan films uit de Playstation Store te streamen naar niet-Sony telefoons?

Zoals u waarschijnlijk weet, Sony biedt haar klanten Xperia uitsluitend aan de films die je hebt gekocht in de winkel te streamen - ook gezegd Xperia smartphones.

Nu vraag ik me af of zelfs een wijs man het is gekomen om een ​​Sony Xperia emulator te programmeren, zodat u erin slaagt om het te doen met een andere mobiele telefoon.

Ik heb deze nu toe niets gevonden - maar misschien één hier weet meer dan ik.

LG


Hi Sebastian Burkard,

Welkom op ons forum (*)

Merk op dat de discussies die meestal worden verwijderd in overeenstemming met geen zinvolle titel met ons de regels. Daarom vraag ik u, uw thread titel binnen de komende 24 uur, maar iets zinvols om de laatste bij een volgend bezoek (zorg dus, net onder je eerste bericht op 'meer' -> 'Edit' knop, dan kun je weer boven de titel aan te passen)

dank u wel :)


habs veranderd. goede zaak?


Dus je bent op zoek naar een manier om illegaal te krijgen tot de inhoud waarvoor u geen recht op gratis referentie?

Mijn tip: Koop jezelf als een Sony ding of koop jezelf uw films.

vriendelijke groeten

Carsten


wat is illegaal, alstublieft? Hij kocht de film, ja, maar kan niet spelen omdat hij niet over de nodige voor deze app voor niet-Sony-telefoons kan vinden. Zoek het uit na een APK naar de app, kunt u dat ja vinden.


Dus je hebt er ne speciale app voor dat ?? zo ja, ik denk dat het alleen compatibel met Xperia telefoons iemand kan zeker veranderen, maar dan ev. niet langer legaal. of als het spelen van su uit de films ?? per telefoon of gestreamde ??


Gianluca Di Maggio

wat is illegaal, alstublieft? Hij kocht de films zo,

Dat kwam omdat, in tegenstelling tot voorheen, heeft hij zijn post achteraf bewerkt.

vriendelijke groeten

Carsten


OK, ik kon niet weten, sorry daarvoor. Ik vroeg me af alleen dat je reageerde zoals zo : O


Helemaal niet. Ik kocht de films in het Sony winkel met mijn Playstation 4 alle wettelijke en op zoek naar een manier om mij nu te kijken naar de mobiele (let wel: Ik heb een Samsung telefoon)


dat was er nooit anders. Ik heb nog nooit mijn posting inhoud bewerkt. Ik schreef de titel op verzoek van de moderator detail.


Ik denk dat is mogelijk met de juiste APK. Het is ook mogelijk om de Remote Play APK te installeren op nem andere apparatuur en om de games te streamen. :)


Dat zou deze app hier zijn als het mij is toegestaan ​​om de link te plaatsen: http://www.apkmirror.com/apk/sony-entertainment-network/video-unlimited/playstation-video-14-1-1 -4-android apk download /
Is ook niet illegaal pagina of zo en aangezien de app kost niets, er is zeker legaal is om het te installeren als een APK in mijn ogen ^^

Edit van Mod Klaus: Onnodige volledige citaat van