“Old” Key telefoon met Whatsapp, Spotify en GPS – er in?

Hallo iedereen!

Ik wil weg van de smartphone te krijgen, omdat de eerste plaats omdat het gewoon te veel tijd voor nodig en ik heb vernield of in de afgelopen 2 jaar, ten minste zes van hen verloren.
Dat is waarom ik wil weer upgraden naar de klassieke toetsenbord telefoons, maar ik zou niet helemaal de smartphone-functies te verlaten.

Wat het zou moeten hebben:

-internettoegang
-whatsapp
-Spotify
-SD kaart geschikt

Maar wat een zeer praktisch zou zijn hoeft niet zo te zijn:
-Telegram of signaal Messenger
-GPS of Google Maps
-Fi
-LTE met lint 20 (onrealistisch?!)

Prijs moet uiteraard niet hoger zijn dan 100 euro, best zo goedkoop mogelijk!

Ik ben tot nu toe een ontmoeting met de Nokia C5, zoiets als ik had gedacht, maar misschien is er inderdaad vergelijkbaar zijn, die nog een beetje meer functies?

Laten we kijken of er iets is. Eerder heb ik grinnikte noch mijn vrienden hadden de Whatsapp op uw oude Nokia ....

Gegroet!


...dat ook in het kader van 100 €? : D
Kun je extreem helemaal vergeten, zou ik keer raden. Er is niet eens echt een slimme gebruikt smart phone, wat je niet wilt : D


Een Chinese mobiele telefoon misschien?

Geen idee of ze voldoen aan al uw eisen.
Maar minder dan 100 € is er iets bepaald.

PS. Wat dacht je van een beetje meer zorg in de omgang met uw eigendom?
Bespaart een hoop geld.


John, Maar je kunt ook gewoon een low-cost smartphone en alle functies die je niet nodig hebt of gebruik uitschakelen. En hoe Inga Lena al schreef, een beetje meer zorg in de behandeling van de telefoon zou ook geschikt zijn, omdat zelfs een telefoon met druktoetsen kunnen breken ...


Er zijn ook smartphones onder de € 100.
en daarna stop je elk ras fietsen, maar je hebt alles wat je nodig hebt.

En Inga Lena schiet to the point ��


Een knop telefoon met alle functies die u wilt niet bestaat, moet u zo al meerdere malen geschreven terug naar een smartphone vallen.


Er zijn (was?) Een clamshell telefoon met Samsung (W2017), maar het is nooit uitgebracht in Duitsland en één van LG, de LG winnen slim. Maar alle exoten.

Wat dacht je van een openlucht Smartphone (uitgebreide) of een normale mobiele telefoon / smartphone en een openlucht beschermhoes + mobiele telefoon verzekering?


Dus bestelde ik het nu tijd voor de lol, de C5-00 voor 30 euro nodig is, laten we eens zien of het goed genoeg is nu!

apps Ik heb nagedacht te schakelen, maar er komt een stem binnen in je en vervolgens geïnstalleerd of ingeschakeld deze apps weer eenvoudig. In het spreken zoals een toetsenbord maakt de telefoon Facebook en co. gewoon niet leuk, dus de verleiding is niet hoog!

ben nu voor 2 weken met mijn Nokia 2690 op de weg en eigenlijk heel blij mee. Alleen whatsapp zou heel goed, zodat je naar buiten wereld zal iets van merken zijn!

mijn zorg is eigenlijk vooral over dat men gewoon te veel tijd besteed aan de telefoon met de smartphones, mindfulness of niet .... Tot dusver heb ik eigenlijk alleen verloren smartphones en vernield, de belangrijkste telefoons ooit. Misschien cares gewoon niet!


Nou ... met deze oude Nokias mensen in die tijd had al verdaddelt veel tijd ... (Denken)

SymbianOS mW wordt afgekeurd omdat 2012th Wi-Fi is niet het ding, WhatsApp niet etc. Telefoneren zeker. Dus de Daddel verleiding zal worden beperkt ;)

Veel Spasssss dus (Angel)