LG G3 – niet langer herkent SIM en SD-kaart

Hallo mensen,

Ik hoop dat u me helpen, ik ben vrij wanhopig.
Drie dagen geleden, nam ik mijn bijna twee jaar oude LG G3 plotseling gemeld dat er geen SIM-kaart is geplaatst en u te weten te nemen, zelfs na herhaalde openingen en sluitingen, en SIM-kaart en plaats deze opnieuw, schoon, etc. behalve voor eenmalig 10 min hardnekkig weigerde de SIM-kaart te herkennen. (Op de SIM zelf kan het niet liggen, dat is geprobeerd in twee andere mobiele telefoons en werkte daar.) Voor ongeveer een uur, toen plotseling kwam het bericht en dat het niet de externe SD-kaart herkent, heeft zelfs hier niets geholpen.

Ik heb al gegoogled, maar tot nu toe vond geen informatie hoeveel het zou kosten om te herstellen - en niet te vergeten of dat mogelijk is. (Als niemand het aanbod?) Of is het misschien een software bug?


Hi Teresa,

mijn G3 heeft ook ineens niet meer herkend de SIM-kaart, de SIM-slot was waarschijnlijk defect. Was gelukkig binnen de garantieperiode, terug naar Amazon, in plaats van reparatie, kreeg ik een nieuwe telefoon-front : D Dit is uitverkocht ;)

Bij mij in de buurt van de reparatie zou kosten 75 €, heeft iemand hier in het forum zei tegen hem: het was goedkoper. Misschien gewoon een keer naar een mobiele winkel en vraag Doc? De kosten die u nog niets ;)

Echter, omdat de SD-kaart die u niet wordt herkend, de schade zou wel nog groter .... Of misschien maar een software-probleem?

Hebt u uw telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen omdat de tijden? (Maar back-up van gegevens voordat!)


Volgens Google de mobiele telefoon reparatie Docs alleen Apple / Samsung, maar ik zal toch gaan vragen. Kan niet echt zijn dat vier mobiele-doctorale winkels repareren alleen de twee merken in een stad :'(

Terugzetten naar fabrieksinstellingen Ik heb het niet heb, want ik heb hier net een adapter voor SD-kaart en omdat de rechter niet erkennen dat ja, ik kom niet alleen anders data serveren. Ik ga morgen maar hopelijk brengt wat ...

Heb net ook gevonden dat als ik starten in de veilige modus en dan weer in de normale, de SIM herkent weer voor ongeveer 5 minuten. Namelijk betrouwbaar ... dan klinkt meer als software probleem, toch?