LG G2 – De microfoon werkt niet .. gebruiken speaker modus?

Zoals de naam onderwerp reeds verduidelijkt, doet mijn microfoon voor gesprekken, voor enkele dagen niet, maar de spreker in werking blijft, goed. Mijn tegenstander begrijpt me nog steeds, maar zeer rustig, uiteindelijk bijna helemaal niet. Mijn G2 is niet geworteld is, zeker nu ook een paar keer opnieuw in te stellen, maar zonder succes. Het lijkt mij zeer onlogisch dat de microfoon niet voor gesprekken werkt, de luidspreker-modus, echter, maar ..? .. Wat de kaas? .. Hoe het net te vinden, zei probleem komt vrij vaak voor, maar ik geen oplossing in dit verband gevonden tot nu toe nog steeds. Misschien kan men de hulp van je me? Dat zou heel mooi zijn.


Garantie?


Beschikbaar, maar ik betwijfel dat het probleem kan oplossen. Zoals ik al zei, zei probleem is heel gebruikelijk in het netwerk. De fout moet, zodat in ieder geval mijn gok is gelegen aan de software kant? Speaker-modus draait, loopt het opnemen van geluid, alleen de microfoon voor gesprekken niet ..


Draai keer de detectie van hotwords op Google. Heeft de "ok Google" alleen geactiveerd voor de app en niet overal.
Sindsdien weer begrijp het zelf tijdens een gesprek.


Nee, dat helaas niet leidt tot een oplossing.


Bent u een andere app op een permanente basis geïnstalleerd, of kan worden geraadpleegd op de microfoon voor telefoongesprekken?


Zoals ik al zei, ik heb de G2 reeds herhaaldelijk te resetten en onmiddellijk zonder het installeren van zomaar een app, plaats gesprekken die de microfoon blijven vrijwel werkte niet, met uitzondering van de luidspreker-modus. Voor mij, zoals ik al zei, absoluut onverklaarbaar wat het probleem zou de hel .. Een fysieke schade is inderdaad uitgesloten, aangezien de microfoon zo goed werkt, dat het een software bug die aanwezig is, zelfs na het resetten van de G2 zou moeten zijn? .. ik doe niet de Peile dan een ander.


Waarom het probleem niet moet worden opgelost op de garantie zelf? Als de fout, het apparaat is reproduceerbaar Stuur een nog ....
Mijn G2 had weergave bloeden en kreeg het zaterdag Verzonden Maandag was er vrijdag ons met nieuwe display met me weer. Er is iets aan de hand snel


De G2 heeft twee microfoons zoals de meeste apparaten. Zo is het mogelijk dat uw opnamen die u op andere dan de zogenaamd gebroken zijn ontvangen.
Stuur het in. De fout is vrij zeker vast en dan heb je je rust.