HTC One Mini – Smartphone schakelt bij 10-30 procent.

Hallo community! Ja, ik weet dat er al een dergelijke draden, maar niet naar mijn toestel en het is ook hier een beetje vreemd :? . Allereerst de details. Mijn HTC One Mini draait op Android KitKat, heeft geen wortel, en ligt op 2 1/2 jaar oud. Onlangs, het blijkt heel erg vaak voor bij 10 tot 30 procent ergens net beginnen. Zonder waarschuwing. Toen ik weer op het weer het eigenlijk zegt, het zou uitgeput zijn ...(Angry)
In de verborgen menu (## 4636 ##) is beschikbaar, maar met de batterij informatie die de staat is OK. (Was hij altijd lijkt te zijn de normale toestand zijn). Je weet wat ik kan doen? Heeft u dit probleem misschien al?
De staat zoals het nu is, is moeilijk te dragen, omdat ik mijn telefoon niet me kan verlaten .... :(


Omdat de batterij zo goed als zeker is weg en moet worden vervangen.
Pogingen dergelijke herijking etc breng niets meer op zo'n grote afwijkingen.


Waarschijnlijk is de batterij. Was vergelijkbaar in mijn laatste smartphone.


door middel van ofwel moeten zelf de batterij te vervangen of te brengen reparatie.


mogelijk downloaden tijden CPU-Z en controleer tijden, de cel spanning onder het tabblad batterij, waardoor de batterij bij 10-30% heeft. Als er weinig, zodat 3,2-3,4 volt zou de andere indicatie van een kapotte batterij.


Bedankt voor het antwoord. Ik opnieuw gecontroleerd en de spanning is 3,89 V. is ook te laag? Hoe de batterij te kalibreren?


Hmm, 3,89 volt ziet het opgegeven percentage variëren van heel redelijk als je bedenkt dat de cel spanning nominaal 3,7 volt en dit dan nog niet eens bereikt.
Kunt u denk dat alle gebeurtenissen die installaties of het instellen van veranderingen, die het probleem hebben veroorzaakt zou kunnen?
Anders zou u het apparaat 2 tot 3 keer volledig op te laden en volledig ontladen verlof totdat off ingeschakeld om te kalibreren de laadelektronica nieuw zijn. Hoewel het niet bijdragen aan het verlengen van de levensduur van de batterijen in, maar misschien is het probleem dan de geschiedenis.
En zo niet, dan kunt u nog steeds de batterij vervangen ja ;).


Die bij de kalibratie is onzin ... omdat Lollipop de batterij gekalibreerd bij elke volle lading.
Bovendien zijn dergelijke afwijkingen zijn nauwelijks van ner foutieve kalibratie.


Een lithiumbatterij moeten kunnen draaien soms helemaal leeg en nullast volledig opgeladen. Maar dit heeft niets te maken met de ijking. Om te kalibreren Stafan heeft volkomen gelijk.

Als de stroom wordt uitgeschakeld op 30%, de batterij in de emmer! Aangezien het duurt niet rumzuprobieren meer veel.


Men kan zelfs proberen software fouten worden gemaakt en kan niet worden uitgesloten wanneer er een fout in de software is het onwaarschijnlijk dat zelfs in deze mate. Maar waarom niet gewoon proberen?
@Aries: Heeft omdat niet alleen iets te maken met de ijking, de volledig geladen en ontladen? Immers, het is immers het opladen elektronica "voorbehoud" en niet in termen van de hardware van de batterij.


oke Thanks :) mijn toestel heeft net nog KitKat ....
kan maar wanneer het apparaat ergens buiten ik helemaal niet te kalibreren, toch? :?


Het dient te worden uitgeschakeld, terwijl ja, is inderdaad de bedoeling. ;) Maar zoals ik al zei, 30% is niet veel hoop: / Kan waarschijnlijk gaan ervan uit dat hij de batterij defect. Updates zijn geïnstalleerd mini voor de HTC One?


Vergeet niet dat met de kalibratie en zet je schrap geplakt met het. Een afwijking van 3% of 4 kan worden verklaard, maar 30%. De batterij is verdwenen.


cturbo

@Aries: Heeft omdat niet alleen iets te maken met de ijking, de volledig geladen en ontladen?

Nee! Dit hangt samen met kristalvorming binnen dat gaat ten koste van het woord. Door het volledig ontladen en opladen onbelast het kan worden tegengegaan. Tot op zekere hoogte, kristallen vormen dan weer even en de batterij gaat weer door langer.

maar als opraken van de mobiele telefoon met dubbele cijfers percentages voor de resterende lading en geeft vervolgens slechts een paar procentpunten, kunt u er zeker van zijn dat de batterij is voorbij.

defecte lithium batterijen te laden, kan zelfs gevaarlijk zijn. Brand en brandwonden zijn de risico's. Branden, die alleen zal verergeren met water! Daarom is het advies is om de batterijen zonder toezicht tijdens het achteruitrijden een niet-brandbaar materiaal (steen, metaal) en brandbare materialen in de buurt Verwijder laden. Tenslotte extern, kunt u niet detecteren of de batterij in orde is en een mobiele telefoon ook beweegt, zelfs wanneer de vibratie alarm afgaat.


oke bedankt :) Updates worden geïnstalleerd .... allemaal @Aries: Dat betekent dat ik moet hetzelfde zijn niet de meest telefoon te gebruiken? Ik ben verrast met de defecte accu alleen omdat de batterij informatie waaruit blijkt dat de batterij is ok ... Ik herinnerde zich ook dat mijn moeder een keer het zelfde probleem met zijn One mini, die vervolgens naar HTC en HTC's heeft gestuurd gehad heeft vervangen gehele unit, omdat het een gebroken board had naar verluidt (of het moederbord, iets unaustauschbares ...).
Als het echt de batterij, zou graag willen weten of je kunt maken tegen het iets, of gewoon op een "slecht" Apparaat is ... of dat alle batterijen eindigen na een paar jaar zo : O


Wat ga je eraan doen? En nee, niet alle batterijen deze manier te beëindigen.


Matthias N.

Dat betekent dat ik zou moeten zijn dezelfde telefoon niet het meest gebruikt?

Ja. Maar misschien kun je zelfs hebben de batterij voor een redelijke prijs vervangen?

Matthias N.

Ik ben verrast met de defecte accu alleen omdat de batterij informatie waaruit blijkt dat de batterij is ok ...

Deze advertenties zijn alleen rudimentair. Waarschijnlijk wilden de technici kwam niet opdagen, maar de Vetrieb vond de koele ;)

Matthias N.

Ik herinnerde zich ook dat mijn moeder een keer het zelfde probleem met zijn One mini, die vervolgens aan HTC heeft gestuurd en HTC heeft de gehele unit vervangen omdat het naar verluidt een gebroken board gehad (of het moederbord, iets unaustauschbares ...) ,

Misschien. Misschien hebben ze je moeder ingezet ook een beer?

Matthias N.

Als het echt de batterij, zou graag willen weten of je kunt maken tegen het iets, of gewoon op een "slecht" Apparaat is ... of dat alle batterijen eindigen na een paar jaar zo : O

Ja, alle batterijen breken na verloop van tijd, en vaak ze tonen het gedrag dat u: plotseling vermogensverlies bij lage belasting. Het is vuistregel 1000 laadcycli. Dat zou een goede periode van 2,5 jaar bij 1x opladen dag.


Thanks .... Ik zal dan write once HTC of er misschien zelfs enig idee, en zo niet, zal het zijn de meest geweest :'( :'( :'( Ik zal ook weer gereset worden ... Ik wil het absoluut houden ;)
Theoretisch zou ik eens gaan in de veilige modus en zien eruit alsof er misschien een app, zelfs wanneer de batterij bijna leeg is, toch?


Ok. Blijkbaar u niet wilt om het te geloven, dat de batterij is gebroken na 2½ jaar .... Maar is deze manier.

kunt u zich ook omwisselen:
https://www.youtube.com/shared?ci=ZbctkwNxovs


Captain Andreas V.

Ok. Blijkbaar u niet wilt om het te geloven, dat de batterij is gebroken na 2½ jaar ....

Precies. Ik heb nog nooit meegemaakt ... Dat de batterij begint om iets te mislukken - ja. Logisch. Maar meteen gebroken ..... Vooral omdat hij doet is niet vervangbaar ...