Motorola Moto X Play – de productie van dual SIM-versie

Hallo adviseurs,

Maar sinds 2 weken smartphone -user en eigenaar van een 16GB X Speel nu zeer geïnteresseerd in een dual SIM-versie die niet betekenen. De netto-veranderingen van voornamelijk buitenlandse versies worden beschreven met mijn twintig jaar, goed te diep, mag niet worden hinzukriegen LINUX ervaringen, dacht ik. Nu is mijn grijze cellen rommelen als gevolg van een upgrade van een stock ROM praten moet worden geflitst, waar ik voorheen alleen wist dat de ROM "alleen lezen" en EPROM worden gewist en opnieuw verbrand, maar niet geflitst. Een wiki kan worden gezien alleen dat "mobiele hitec" en uniciteit zijn twee verschillende laarzen. Het was ook onduidelijk of nodig is bij het wijzigen van de root-modus, omdat het reeds werd vastgesteld toen vóór Umstellenden. Ik was met root-rechten op Linux nooit problemen gehad, maar met mijn huidige Android kennis, zal ik niet in de kosten die gepaard gaan met de belangrijkste garantie te gaan, vooral omdat al bestaat voor de upgrade promotie op marshmallow in te doen zonder voor informatie grotendeels om root privileges kon.

Heel onzeker nu de roep om hulp:

 1. Kan ik mijn System Versie: XT1562, Vers 5.1.1, kernel versie: 3.10.49-g6d623da,
  hudsoncm @ ilclbld73 # 1, do 16 juli 00 49:20 EDT 2015 "23.21.10.lux_reteu.en.EU.reteu"
  vervangen door de volgende bestand:

XT1562_LUX_RETASIA_DS_5.1.1_LPD23.118-12_cid7_subsidy-DEFAULT_CFC.xml.zip.zip

om een ​​dual-versie te krijgen of je moet een ander die ja, waar?

 1. Welke hulpmiddelen is een flash überhaupt mogelijk is en zonder wortels?

 2. Worden in de voorkant van de flitsinstellingen of bepaalde maatregelen aanbevolen?

 3. Is de upgrade voor de dual-conversie beter?

Ik hoop dat u niet denkt dat me onbeleefd.

Met vriendelijke groet en dank bij voorbaat.


Dus afgezien van het feit dat ik niet begrijp wat je doet, zal ik proberen om uw vragen te beantwoorden. : D

 1. Een zip je zal moeilijk om te kunnen flashen FW zo. Dus om hier weer uit te pakken. Maar de XML irriteert me, dat is niet een FW-bestand. Als ik me niet vergis.

 2. Met ODIN had je een FW kunt knipperen ook zonder voorafgaande root. Het kan echter natuurlijk dat de FW wilt u flash is al geworteld zijn.

 3. Omdat je daarna toch een "naakt" System niet. Maar het kan zijn dat de USB-foutopsporing is ingeschakeld. Dan is de tutorial zou echter wijzen.

  1. Geen idee.

Laatste vraag:

Als u een versie met een Sim te hebben, waar ga je naar de andere Sim instoppen?


Koop dual sim: enige oplossing in mijn mening.
Zoals de vorige spreker eerder waar u de tweede Sim schuiven heeft verklaard?


Misschien met een DUAL_SIM_ADAPTER (Denken)


Die je kunt hebben.


Hallo Ulrich,

welkom hier in het Forum (*)

 1. Volgens XDA is dit de juiste bestand of zip
 2. Root is niet nodig, een gids vindt u hier niet vinden laat je verleiden door de Moto G variant van het proces is hetzelfde
 3. een back-up van alle gegevens, het kan altijd iets misgaan
 4. de update voor Dual-Sim wordt ook uitgerold als voor de single-SIM variant

Henrik Martens

Als u een versie met een Sim te hebben, waar ga je naar de andere Sim instoppen?

Waarschijnlijk waar men tweede SIM-kaart of een microSD wordt ingebracht in de dual SIM-versie van een van beide.

Dezelfde thema zijn verkrijgbaar bij de P8, maar gewoon de ROM Dual Sim op de single Sim Phone te knipperen brengt niets.


Matze de lade heeft drie poorten!
Twee sim en sd-kaart


Ludy, de enkele SIM-variant? :?

Of is het een dual SIM, maar wordt gered door de provider?


Lijkt zo, maar ik heb ook onzin.


Voor de Duitse markt, onder druk heeft gestaan ​​van de provider, een enkele variant "gemaakt of gebouwd", Werd verzegeld de tweede gleuf en wijzigt de Sim management.

Stand december 2015


Vanuit het oogpunt van provider te begrijpen, maar nog steeds een onnodige beperking van de eindklant.


Ludy

Voor de Duitse markt, onder druk heeft gestaan ​​van de provider, een enkele variant "gemaakt of gebouwd", Werd verzegeld de tweede gleuf en wijzigt de Sim management.

Stand december 2015

Dus, er zijn geen derde slot, want het is verzegeld? :?


De provider kan een concurrent te stoppen, maar in ieder geval met de OT ;-)

Edit: @Matze maar als één plastic onderdeel verwijderd ;-)


Henrik Martens

Lijkt zo, maar ik heb ook onzin.

Noem het hebzucht calculus en Duits! ;-)


Dus je kunt zien ;)


Hi Ludy,

Ik denk dat je de spijker op de kop, zie ik het land. Sommige nieuw voor mij verschijnen termen ik nodig om duidelijkheid te krijgen en een fatsoenlijke back-upprogramma vinden wat schiet ik me af. Zijn er back-upprogramma's, een manusje van alles in het systeem en de gegevens veilig aan de grond op de PC en worden hersteld?
Om de kustvaart update aan voor de dual SIM nog een vraag, die betrekking heeft op de versie 5.1.1 of 6.0 en wordt automatisch gevraagd om te doen, afhankelijk van de FW via OTA?
De verschillen zijn grote hoop, maar ook.

Veel groeten en dank

Hallo Frauke, Henrik en Nico,

Dank voor de snelle instructies. Dat was niet mijn probleem gelijk hangt veilig te herkennen in de -hardwareübergreifenden helpen bij het forum. Andere inrichtingen kunnen niet goed te zien, waarin de contacten te erkennen twee SIM in de schacht en de originele opdruk "SIM2" zichtbaar in de sleuf na het verwijderen van de placebo de voorwaarden van x spelen. De Fig. Toont aan beide zijden van de lade en controleer opzettelijke beperking aanzienlijk.image


Ulrich P.

[...] Over een aantal van mijn onlangs gepubliceerde termen moet ik nog verduidelijken

Ik denk dat hier in het forum vindt u ook een heleboel

een fatsoenlijke back-upprogramma vinden wat schiet ik er aan de hand. Zijn er back-upprogramma's, een manusje van alles in het systeem en de gegevens veilig aan de grond op de PC en worden hersteld?

Er zijn helium bijvoorbeeld, maar als de ontwikkelaar app staat niet toe - en dat het kan - dan heb je niet mee het verre Wanneer u WhatsApp ik mijn Google Drive verbinding met het hart zou zetten

Scores en instellingen voor u naar Android niet redden zonder wortel, is dit Android aan "gesloten" en de wortel Ik zou niet alleen aanraden om een ​​backup te maken.

Foto's / muziek / video's kunt u gemakkelijk verplaatsen naar de SD-kaart, moet het in de flits dan zoals zo weg.
Contacten U kunt synchroniseren met Google, maar bezint eer ge FlashT dat deze allemaal belandde op Google - die het beste is verder te kijken dan de browser.

Voor de back-up van SMS kan ik u vertellen SMS Backup & raden aan het herstel van de file die dia is gemaakt om de SD, en later weer in de juiste map - maar we uitgelegd in de app.

Om de kustvaart update aan voor de dual SIM nog een vraag, die betrekking heeft op de versie 5.1.1 of 6.0 en wordt automatisch gevraagd om te doen, afhankelijk van de FW via OTA?

De OTA is van 5.1.1 tot 6,0, als en wanneer 6.0.1 komt kan ik je niet vertellen.

Ik hoop dat ik niet vergeten wat dan ook, maar als dat zo is dan vraag gewoon blijven ;-)


Ulrich P.

Hallo Frauke, Henrik en Nico,

Dank voor de snelle instructies. Dat was niet mijn probleem gelijk hangt veilig te herkennen in de -hardwareübergreifenden helpen bij het forum. Andere inrichtingen kunnen niet goed te zien, waarin de contacten te erkennen twee SIM in de schacht en de originele opdruk "SIM2" zichtbaar in de sleuf na het verwijderen van de placebo de voorwaarden van x spelen. De Fig. Toont aan beide zijden van de lade en controleer opzettelijke beperking aanzienlijk.!

Als het apparaat nu een sleuf of twee? :?