Cubot Rainbow – CLEANMASTER vooraf geïnstalleerd – verwijderen ???

Hallo mensen!
Ik kocht een goedkope Zweithandy in januari 2017 Een Cubot Regenboog.
Na ongeveer 3 weken verscheen op de telefoon herhaaldelijk zeggen pop-up reclame en Google Chrome vanzelf zijden geopend (iets met ... crapeto .... of iets dergelijks, zelfs pornosites aanwezig waren).
Helaas, ik ken mezelf niet erg goed en ik googled natuurlijk ze waard waren. Ik downloadde sommige virus scanners, enz. Op Telefoon. Niets hielp. Ik heb niet te achterhalen welke app de boosdoener was, hoewel ik niet veel apps had geïnstalleerd.
Dus ik zet de telefoon terug naar de fabrieksinstellingen. Ik desinstalleerde alles / uitgeschakeld ik nodig had. U.A. Ook Clean Master, die vooraf geïnstalleerd op de telefoon / is.

Nu, precies 4 weken later verscheen het probleem opnieuw. Ongewenste webpagina's en pop-ups op je startscherm en in div. Andere apps.
Ik heb al doorzocht alles. Apps toestemming voor het toevoegen ingetrokken etc. Niets hielp.
Dan laadde ik mijn app Trust naar beneden gaan. Ook, omdat ik niets heb gevonden totdat ik de apps heb opgesomd en heb het gevonden Clean Master.
Als de CM uninstall hij terug een paar minuten later of na het opnieuw opstarten van de telefoons.
Inmiddels heb ik het herstellen van de fabrieksinstellingen weer. Nog steeds hetzelfde. (Angry)
Dus ik denk dat het probleem komt van de CM. Wat denk jij? Met ingang van de datum waarop naar voren komt de reclame, zelfs de batterij snel leeg .... Moet ik wroeten het apparaat? Ben bang toen dat ik elke systeeminstellingen te vernietigen.

Ik heb hier in het forum te lezen al veel, maar het hielp me om het even wat nog niet. Nu ik me aanmeldde en hoop dat iemand mij kan helpen!
Ik zeg hetzelfde keer een grote dank aan u professionals alleen is voor het lezen van mijn roman (Cool)
LG


Na alles wat ik hier heb gemerkt in het forum al zo over Clean Master en Cheetah mobiele Hallo, Ik kan heel goed voorstellen dat verantwoordelijk is.
En als CleanMaster echt voorgeïnstalleerd op het apparaat is alles wat ik kan zeggen, dit is echt vet.


Uaaah .... voorgeïnstalleerd Cheetah software? Dus om malware direct in ROM spreken!? Griezelig ... : D


Ik zeg het is aan de firmware. Cubot bekend. En onze Cubot huis toont dezelfde symptomen (Afgezien van het feit dat Clean Master er niet is)
Je zou Googlen of een schone ROM is bijgevuld, anders alleen helpt ne custom ROM / Root en het verwijderen van de app verantwoordelijk is. Als u de verantwoordelijke App / a custom ROM kan vinden, is een andere vraag


Bedankt voor het antwoord!
Wat heb ik nodig voor er Googlen? Ken me want helaas etc nul van ROM met zo ... "custom ROM / Root" zegt helemaal niets voor mij. Maar ik kan me voorstellen dat er redelijk goed moeten kennen. (Denken)

Dus vooraf geïnstalleerde betekent voor mij dat CM rechtsaf de eerste keer was het aan de telefoon.

Er als een goede gids ergens voor de aangepaste ROM?

lg Infi