Google pixel 2 (XL): problemer og løsninger kendte

Googles top smartphones pixel 2 og pixel 2 XL blandt de dyreste på markedet. Derfor høje forventninger skal opfylde Made-by-Google-enheder. Selv små problemer bliver derefter drøftet stort og ikke tolereres. Sådan behandler de begyndervanskeligheder med de blege skærme, flimren eller tilsyneladende brudt mikrofon, denne samling er at præcisere at fejlfinding for pixel 2 / XL.

  • Pixel 2 XL: problemer med displayet, hvor man ser
  • Google pixel 2 (XL): Tips og tricks til Googles smartphones

Hvad foretrækker du som en back-up? Ekstern privat oplagring sky eller på internettet?

Vælg Ekstern hukommelse eller internet sky.

VS
  • 2740 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Externer hukommelse
  • 943 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Internet-Cloud

Endnu hurtigere end sidste år, Googles produktfora fyldt med rapporter om fejl i de nye pixel smartphones. Pixel 2 og Pixel 2 XL forberede en række brugere problemer, der kan løses eller kun sporadisk i nogle tilfælde. For et bedre overblik, vi ønsker at holde dig her lang sigt om løsninger på problemerne hidtil kendte.

Hopper til sektion

  • Burn-in effekt på displayet
  • misfarvet skærm
  • flimrende skærm
  • Mikrofon er baseret på en telefonsamtale

Burn-in effekt på displayet

Kendt sæt pixel 2 og pixel 2 XL på AMOLED-skærme. Disse har tendens til at såkaldt burn-in effekt. displayet forbliver tændt længe og viser det samme indhold, en slags negativt indtryk kan forblive permanent klæbe skærmpanelet.

Dette er præcis, hvad der er sket i nogle af de første pixel 2s før Google har tilpasset brugergrænsefladen ifølge en softwareopdatering. Den nye software fjerner statiske kontroller, der fremmer burn-in.

Det er nogle ret vilde OLED burn-in på pixels 2 XL efter måske syv dage fuldtids brug pic.twitter.com/EPJTs6D0Kg

- Alex Dobie (@alexdobie)22 oktober 2017

Men med lidt held sidder i enheden ikke til den permanente burn-in, men kun til den såkaldte fastholdelse. Disse kan brændes ud af en mehrsekündige repræsentation af et bestemt billede ved maksimal lysstyrke:

@hallstephenj Læs din artikel om pixel 2 XL "burn-in", Mine havde samme problem, er dog ikke burn-in. Det er fastholdelse. Jeg var i stand til at løse dette ved at vise billedet i fuld skærm på maksimal lysstyrke i ca 20 minutter. Skærmen ser ensartet igen og billedet er væk. pic.twitter.com/Q2VZRmxZjK

- Adam Waters (@ awaters77)November 9, 2017

misfarvet skærm

De relativt lyse farver er en yderligere kritik af nogle købere, der ser på displayet ved siden af ​​konkurrenterne IWe Galaxy telefoner.

AndroidPIT pixel 2 xl display 1450Pixel-2 display (venstre) er derfor relativt svagt. / © AndroidPIT

Selvom Google højt skruet den colorfulness når man spiller HDR indhold til det maksimale, nogle kunder er forstyrret om bleghed i normal drift. En software opdatering er tilstrækkelig visningsmuligheder Forstærket". "selvfølgelig" og "mættet" gradvist giver kunder, så kontrol af mætning.

flimrende skærm

Med en nylig opdatering af Android Oreo Både pixel enheder og tordenvejr Nexus 6P enheder har en flimmer problem. displayet lyser sporadisk, når du trykker på afbryderknappen. Det fejlfinding, at dette sker i Product Forum er endnu ikke afsluttet, og løsningerne på displayet problemet med pixel smartphones er ikke ensartet. Sandsynligvis en kommende softwareopdatering vil ordne det. Nogle brugere finder dine enheder, men tilbage på grund af det.

Mikrofon er baseret på en telefonsamtale

Beliggende i indkaldelsen af ​​pixels 2 og pixel 2 XL falder af mikrofonen, når flere brugere. Mens årsagen til dette kritiske problem i forum endnu ikke er afklaret, nogle rapport, at bobler kan hjælpe på mikrofonen eller USB-porten. Så der er tilsyneladende en hardware-fejl, som kun kan afhjælpes ved udskiftning af enheden.

Problemer med Nobels Telefon: Er vi alt for nøjeregnende?

Googles pixelenheder er taget fra deres ejere hårdere igennem vridemaskine så mange andre smartphones. Her deres fejl er til tider afhjælpes og frem for alt tålelig. Kollega Luca kommer som mindre sarte tilgang og rådgiver omhyggelig kunde selv fra køb af pixels fra. Og randen holder enheden til en skændsel for navnet Google.

Så længe Google fortsætter derfor tilbyder sine kunder problemfri støtte, udveksling forløber mere rask og softwareopdateringer leveres til tiden, Google gør mere end mange andre producenter, på trods af alle de særheder.

Hvor kan man købe Google pixel 2 XL

bedste prisT-Mobile.deLeveringstid:Ikke tilrådighed for tidenGoogle pixel 2 XL 64GB Black939.95 €939,95 € I altLeveringstid:Ikke tilrådighed for tidenGå til lagringT-Mobile.deLeveringstid:Ikke tilrådighed for tidenGoogle pixel 2 XL 64 GB sort og hvid939.95 €939,95 € I altLeveringstid:Ikke tilrådighed for tidenGå til lagringMedia Markt Online Shop (1.580)Leveringstid:Vises på 2017/11/15Pixel 2 XL 64GB JustBlack939,00 €Forsendelsesomkostninger fra 1,99 €940,99 € I altLeveringstid:Vises på 2017/11/15Gå til lagringMedia Markt Online Shop (1.580)Leveringstid:Vises på 2017/11/15Pixel 2 XL 64GB sort og hvid939,00 €Forsendelsesomkostninger fra 1,99 €940,99 € I altLeveringstid:Vises på 2017/11/15Gå til lagringConrad.de (438)Leveringstid:Levering i 13 til 14 dageGoogle pixel 2 XL LTE smartphone 15,2 cm (6 inches) 02:35 GHz, 1,9 GHz octa-core 64 GB 12,2 millioner pixels Android? 8.0 Oreo Sort Sort999,00 €€ 999,00 I altLeveringstid:Levering i 13 til 14 dageGå til lagringsammenligne priser