overføre chats til en ny smartphone WhatsApp til Android

Du har en ny smartphone og ønsker at WhatsApp med det gamle nummer fortsætte med at bruge? Så skal du lave en sikkerhedskopi af dine WhatsApp data, før ændringen. Vi viser dig, hvad enten iPhone eller Android smartphone, som du sikrer din chat historie, og igen din maskine vil sende.

 • WhatsApp til Android: tip, malware, funktioner og nyheder
 • overføre kontakter og data fra den gamle ny smartphone

I dag købte en smartphone? Hvorfor ikke?

Vælg 50 € mangler stadig. eller jeg er enig ..

VS
 • 435 StimmenOoops! Noget gik galt. bør opdatere helfen.50 € mangler stadig.
 • 365 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Ich enige.

Hopper til sektion

 • WhatsApp sikker backup til Android ...
  • ...via Google Drev
  • ...offline
 • WhatsApp sikre backup med iPhone
 • Eksport individuelle chats
 • Eksport af billeder i skyen
 • Gendan WhatsApp backup ...
  • ...Google Drev
  • ...fra offline kopi

I Android ...

...via Google Drev

Den nemmeste måde at tage backup Android via Google Drev. Dette er den gratis lagerplads i skyen, der blev tildelt til din Google-konto, som du har du er logget ind Play Butik. Denne hukommelse kan bruges til WhatsApp chat sikkerhedskopier. Hvis du automatisk skubbe disse sikkerhedskopier, skal du først forbinde WhatsApp med din Google-konto.

WhatsApp backup Google DrevDen WhatsApp backup på Google Drev er den simple udgave. / © AndroidPIT

Så går hovedskærm WhatsApp Klik på Indstillinger > chats > Chat backup og haner konto. følg vejledningen på skærmen. Hvis ændringer heri noget, WhatsApp er noten på den officielle hjælpeside.

...offline

Chatten historie WhatsApp kan du transmitteret som krypteret fil fra smartphone til smartphone i Android. Stien er den samme som til backup er i Google Drev:

 • Skrevet i indstillinger > chats > Chat backup på sikre
 • Forbinder din smartphone via USB-kabel til pc'en, giver mulighed for dataoverførsel og navigere i intern hukommelse til WhatsApp / Databaser mappe. Kopier msgstore.db.crypt12 på din pc.

Selvfølgelig kan du også kopiere komplette WhatsApp mappe. Så de stemmeoptagelser, fotos, videoer og alt det der er de samme med garanteret.

i iPhone

Sikring af WhatsApp chathistorikken foregår på iPhone ligner den ovenfor forklarede Google Drev backup i iCloud. Igen kan backups ikke reduceres til den anden platform, så kun overføres til en ny iPhone, ikke på en Android-enhed. Den WhatsApp migration fra iPhone til Android er desværre kun muligt med betalt tredjepartssoftware. Det er tilrådeligt, i stedet, for at drage fordel af den næste lejlighed.

eksport individuel WhatsApp chat historie

Hvis du ønsker at ikke sikkerhedskopiere alle WhatsApp chats på én gang, kan du eksportere din individuelle chat historie. Betyder dette i en enkelt chat, åbner sin menu og finder sende posten chat via e-mail. Efter dette, har du mulighed for at vedhæfte medierne og stemmeoptagelser, eller begrænse dig til teksten. Bagefter den .txt fil med chat loggen, alle billeder, der stemmeoptagelser er gået som .opus indsende din e-mail-app. de .opus filer kan du åbne med VLC ellers.

Advarsel: Denne form for backup er en ren eksport. De så-støttede WhatsApp data kan ikke migrere til en ny WhatsApp installation selv.

WhatsApp gemme fotos på skyen

Både Android og iOS, det er så din Fotos app automatisk forsøger at gemme billeder fra WhatsApp mappe i hver sky. Denne form for backup har den fordel, at billederne af WhatsApp og din smartphone operativsystem er afkoblet, og du kan frit og overføres massevis. Ulempen er, at sortering af chat partner eller gruppe annulleres.

fotos automatisk backup mappe pick deSikrer billederne mappen hver for sig. / © AndroidPIT

genoprette hvad app chat historie

i Android

...fra skyen

 1. WhatsApp installeret på din nye enhed.
 2. Verified dit telefonnummer.
 3. Waits for meddelelse, at en meddelelse sikkerhedskopier blev fundet.
 4. Taps Restore.

Hvis problemer med at genskabe dine WhatsApp data forekomme Google Drev, bør du søge eller kontakte support på den officielle hjælpesiden for de nyeste løsninger.

WhatsApp backupMed den nye enhed WhatsApp registrerer eksisterende sikkerhedskopier i databasen og beder om helbredelse. / © AndroidPIT

...offline

 1. Tilslutter nye smartphone via USB til pc'en.
 2. Aktiverer filoverførsel.
 3. Opretter WhatsApp / Databaser mappe synlig for dig rodmappe.
 4. Kopierer msgstore.db.crypt12 til denne mappe.
 5. Installerer og lancerer WhatsApp.
 6. Verified dit telefonnummer.
 7. Waits for meddelelse, at en meddelelse sikkerhedskopier blev fundet.
 8. Taps Restore.

Vidste du har kopieret den komplette WhatsApp biblioteket? Så er det kopier lige så let igen smartphone og starter ovenstående liste videre til trin 5.

WhatsApp MessengerInstaller på Google Play