Installer Android 7.1 nougat: Samsung Galaxy S5

For Samsung Galaxy S5 ikke længere kan forventes med en officiel opdatering til Android 7 nougat. Så du har som bruger for at give en hjælpende hånd, vil du have de nye nougat funktioner. Denne vejledning tager dig trin for trin til målet og giver dig langsigtede opdateringer til Galaxy S5.

 • CyanogenMod: opdateringer og nye funktioner
 • Android rooten: The Ultimate Guide

Hvad foretrækker du som en back-up? Ekstern privat oplagring sky eller på internettet?

Vælg Ekstern hukommelse eller internet sky.

VS
 • 2740 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Externer hukommelse
 • 943 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Internet-Cloud

Hvorfor skal jeg installere nougat på Galaxy S5?

Samsung slutter støtte til Galaxy S5. Anordningen blev introduceret i foråret 2014 og har nu to efterfølgere. For S5, betyder det, at det ikke vil få softwareopdateringer mere fra Samsung. For dig betyder det, at S5 stadig lettere at angribe. Så du bør du bekymre sig om de softwareopdateringer selv, således at nye sårbarheder er lukket. Og det er overraskende enkel og uden at skade dig. Men se for dig selv.

Nougat på Galaxy S5: Indledende trin

sikkerhedskopiere data

Lav en backup først. Dine kontakter skal synkroniseres via Google-konto alligevel. De WhatsApp chats kan du også kopiere ind på Google Drev. Dine billeder Du bør også gå videre til enten en computer eller skubbe til skyen. Fra app konfigurationer kan du se vedtage hovedsagelig fordi nogle app udviklere bruge Googles backup-funktion. Egnede produkter, vi har til dig:

 • Overfør dine kontakter, data og backup fra den gamle ny Android-telefon eller iPhone

WhatsApp og dine billeder virkelig forblive uberørt. Stadig, værd en sikkerhedskopi, da du måske ønsker at bruge standard firmware igen. Som det er installeret, kan du læse i de opdaterede artikler.

forbinde pc'en og Galaxy S5

Desværre du har brug for Windows for de værktøjer, der anvendes. I testen, det virkede med en VirtualBox maskine med Windows 10th I det du har brug for Samsung drivere til Windows PC og Odin. Installeret efter at have downloadet de første Samsung drivere. Så du lyne Odin og lancerer ansøgningen.

root s5Sådan er det Odin tilstanden af ​​Galaxy S5. / © AndroidPIT

Nu starter din Galaxy S5 i Odin-tilstand. Slår det ud til. Hold på reaktivering hjem, magt og volumen ned halvdelen af ​​volumen rocker. Bekræfter optræder på advarsel Lauter. Nu forbinder din S5 via USB til pc'en, og nu tjekker, om din computer kan kommunikere med Galaxy S5. Forventer, at i Odin i området loggen, hvis en Tilføjet !! vises og skruer op for enheden på listen havn.

Skulle der opstå problemer, skal du måske undvige, og følg vejledningen på ADB Driver Installer. Flere tips til Android-debugging vi har her for dig:

 • ADB: drivere, værktøj, kommandoer og fejlmeddelelser
odin galakse s5 TWRPHvis din Galaxy S5 anerkendt af ADB, bør det også kommunikere med Odin. / © AndroidPIT

installere Recovery

Dernæst dine udvekslinger softwaren til recovery-mode (recovery) af Custom inddrivelse af TeamWin. Custom Recovery Recovery giver dig mulighed for at interagere med partitioner af din smartphone. Dette er afgørende for de næste skridt, hvor vi ændrer Android-systemet og installere systemet apps som Google Apps.

Så hent den nyeste tar-arkiv med TeamWin Recovery Project (TWRP Recovery) hernede for den europæiske Galaxy S5 SM-G900F. I Odin klikke dig nu på AP og vælger netop denne tar-filen fra download mappe. Klik på Start, så den nye Recovery flashes.

AndroidPIT Nexus 6 TWRP recovery installere 2Om som byder dig velkommen TWRP Recovery. / © AndroidPIT

Når processen er færdig, skal du starte igen i bedring, så TWRP ikke straks erstattet på Galaxy S5 igen ved standard opsving. Hold den nede, når der skiftes hjem og volumen op halvdelen af ​​volumen rocker. Bekræftet den indledende advarsel til en visker til højre på baren. Gør din vej ind i området efter Mount og sikrer, at du kan se på computerfiler på Galaxy S5.

hente og installere firmware

Efter installation opsvinget kan vi endelig gå videre til den vigtigste del og installere det på din Galaxy S5 Android nougat. Du kan finde den relevante firmware på download siden af ​​CyanogenMod. I kolonnen CyanogenMod opbygge dine ZIP-filer får med såkaldte snapshots af CM 13 eller natlige builds af CM 14.1. Førstnævnte er baseret 6.0 skumfidus på Android, så er mindre ajour, men stabil. Sidstnævnte er baseret på Android 7.1 nougat, opdateres næsten dagligt, men er endnu ikke helt modne.

For Store og Google-tjenester, du stadig har brug for en anden ZIP-fil med Google Apps. Dette får din nemmeste med Opengapps.org. Inviter ARM-version downloades til din version af Android. Vi anbefaler Micro pakke til en mere smuk kalender og Gmail. men pico Billedet er også tilstrækkeligt som base.

 1. Kopieret Zip-filer på din Galaxy S5.
 2. Ændringer nu i TWRP Recovery på Tør, og klik derefter på Avanceret Tør.
 3. Vælger der Skillevæggene data og system til at rydde Samsungs Android-version fra din Galaxy S5.
 4. Bekræftet af en moppe til højre på de nedre bjælker.

Dine app indstillinger går tabt, men er ikke berørt dine data og fotos, da de er i det interne lager.

TWRP tørreSender først dataene og systemet partition. / © AndroidPIT
 1. Gør din vej derefter startskærmen af ​​TWRP Recovery og skriv der Install.
 2. Vælg efter ZIP gå i gang din du nu i mappen med CyanogenMod og vælger først.
 3. Per Tilføj flere lynlåse kan og bør din samme Google Apps installere bagefter, senere installation indeholder bestemmelser om forvaltning for konflikter tilladelse.
 4. Indstiller, om man vil, checken i Reboot efter installationen er færdig.
 5. Servietter i bunden for at starte flash processen.

Indholdet af ZIP-filer vil blive udpakket ind i de tidligere tømte partitioner.

TWRP blitzTilføjer de to ZIP-filer til og blinker. / © AndroidPIT

nyligt oprettet enhed

Da du har mistet din app og telefon konfigurationer, skal du gentage den indledende opsætning af enheden. Så det kræver en ny Google-login og re-installere alle apps. Glæd fremtid opdateringer, længe efter Samsung har stoppet dem. Fremtidige opdateringer er automatisk og kræver ikke installation så kompliceret.

Mening af Eric Ferrari HerrmannMit CM 14.1 er Galaxy S5 igen som neu.Stimmst dig til? 5,050,917 deltagere

Fordele og funktioner i Galaxy S5 CM14.1 på

Vi prøvede vores hurtig test med CyanogenMod 14.1 om Galaxy S5 og har bemærket nogen fejl. Selv NFC og fingeraftryk sensor kørte fejlfrit. Kameraet mistet sin HDR støtte, men stadig givet gode resultater. Se Test galleri.

CyanogenMod 141 casemate S5 funktionerFormateret microSD-kort som intern hukommelse. Bruger NFC og fingeraftryk som sædvanlig. Glæd dig til gratis hukommelse. / © AndroidPIT

Jeg var overrasket over, at CM 14/01 virkelig mestrer alle relevante funktioner i Galaxy S5. Ofte kaldet kritik som kameraet kvalitet, kan jeg ikke bekræfte. Gennem ekstraudstyr funktioner og eksponering kontrol med CM-kamera, S5 kamera som det endnu bedre.

CyanogenMod 141 casemate S5 kamera appsKameraet apps har sin egen optimering og giver en masse kontrol. Antallet af forudinstallerede apps din beslutsom. / © AndroidPIT

Samlet set føler S5 meget fikseret på takket være den nye firmware. Og da du kan købe for omkring ti euro nye batterier til Galaxy S5 på Amazon, bør du din Galaxy S5 kan stadig bevæge sig ved hjælp af endnu et år.

nyttige links

Vores samfund fortsætter med at hjælpe dig med problemer som. Især den populære Samsung Galaxy S5 er veldokumenteret.

 • AndroidPIT tråd til at ændre Galaxy S5

Som du står for modding?

Hvad gør man, hvis producenten sætter støtte? Din installeret opdateringen derefter selv eller køber din næste enhed, og giver de gamle? Eller vil du ikke holde dine smartphones til så længe, ​​at deres livscyklus er for dig et problem? Eller dit indhold selv med firmwaren, selv om deres støtte er udgået? gerne diskutere emnet i kommentarerne.

Hvor kan man købe Samsung Galaxy S5

bedste priseBay Samsung Galaxy S5 SM-G900i 16GB Black GSM ulåst smartphone 16.0MP165.99 €165,99 € I altGå til lagringeBay 16GB Samsung Galaxy S5 (SM-G900i) 5.1 tommer Unlocked Smartphone - Hvid165.99 €165,99 € I altGå til lagringnotesbog billigere (668)Leveringstid:umiddelbart tilgængeligeSamsung Galaxy S5 G900F 16GB trækul Black EU Ware [5,1" Full HD-skærm, Android 4.4, 2.5GHz quad-core CPU, 16MP kamera, LTE]289.00 €Forsendelsesomkostninger fra 7,99 €296,99 € I altLeveringstid:umiddelbart tilgængeligeGå til lagringnotesbog billigere (668)Leveringstid:umiddelbart tilgængeligeSamsung Galaxy S5 G900F 16GB skinnende hvide, EU-varer [5,1" Full HD-skærm, Android 4.4, 2.5GHz quad-core CPU, 16MP kamera, LTE]289.00 €Forsendelsesomkostninger fra 7,99 €296,99 € I altLeveringstid:umiddelbart tilgængeligeGå til lagringeBay Samsung Galaxy S5 G901F G900F LTE + - Sort ... :: NY :: ...€ 299,99€ 299,99 I altGå til lagringsammenligne priser