Google Play Butik virker ikke: Det hjælper mod problemer

Selv Google Play butikken har nogle gange problemer og ikke virker. Pakker kan ikke sige, hvad det er i hvert enkelt tilfælde, selv om. Men der er nogle ting, som du kan tage din sag til Google Play Butik ikke ønsker at arbejde på din enhed. Vi har samlet mere hjælp til dig, der skal skabe problemerne i verden.

 • Google Play fejl på et øjeblik: For hver fejl en løsning
 • Alternativer til Google Play Store
Smart telefon besked: "Ikke nok hukommelse til rådighed" Ved du, at selv 50503566 deltagere?

Spring til sektion:

 • almindelige problemer
 • Kom godt i gang
  • kontrol rum
  • Er Google ned?
  • Tjek internetforbindelse
  • Indstilling af dato korrekt
  • genstart
 • reparere Google Play Store
  • klar cache
  • Afinstaller Play Store opdateringer
  • Ryd data
 • reparere Google-tjenester
  • Google Play reparation
  • Aktivér download manager
  • Fjern Google-konto og tilføje
 • Kan ikke finde købt eller downloadet apps
 • Problemer med in-app køb
 • Nulstil telefon

De fleste problemer med Play Butik

Der er noget der tyder på, at din Google Play Butik ikke fungerer. Den mest oplagte fingerpeg er nok, når appen Play Butik ikke vil åbne. Desuden kan der observeres følgende problemer:

 • Downloads ikke starter / downloads forbliver på 0%
 • timeout forekomme
 • Google Play afhænger af "Indlæser ... "
 • Google Play Butik går ned lige ved åbning
 • Google Play kaster mærkelige fejlkoder

Vi ønsker at løse problemerne ved rødderne med dig. Her er de tips, vi indsamler:

Google Play Store er ikke i orden: De første skridt til at løse

Nok hukommelse?

Google Play kræver, at mindst 500 MB hukommelse er gratis. Så problemet opstår uden nogen grund, så du bør én gang i hukommelse ledelse (justeringer > Hukommelse) se og eventuelt slette indhold fra din interne hukommelse.

Google Play butik virker ikke problemer hukommelseGoogle Play kræver mindst 500 MB hukommelse / © screenshots: AndroidPIT

Er Google ned?

Ingen internet tjeneste har et hundrede procent tilgængelighed. Nogle gange er det kroge nemt og der opstår problemer. Dette sker også med Google Play Butik. Derfor bare have et kig, hvis det virkelig er op til dig - for eksempel AlleStörungen. Her er flere aktuelle fejlmeldinger optaget, så du kan antage, at det ikke er på grund af dig, men til Google. Vores råd i dette tilfælde er: kort ventetid, skal de downloads gå.

Langsom internetforbindelse: Wi-Fi og dataforbindelse Check

Den sædvanlige spørgsmål til edb-problemer er fælles: Inficeret til kablet? overført til problemer med Play Butik: Hvis internetforbindelsen? Kontrollerer, om en browser websider kan vise. browseren belastninger langsom? Så sandsynligvis din internetforbindelse er langsom.

Løsning: Skifter fra WLAN til mobilt datanetværk eller omvendt. Fungerer det stadig ikke, så det kan ikke skade at tænde fly tilstand i et minut og derefter gå online igen.

Indstilling af korrekte dato

Lyder dumt, men kan faktisk være ansvarlig for problemerne med Play Butik: et forkert indstillet dato og det forkerte tidspunkt. Så kontrollerer, om uret på din smartphone eller tablet er indstillet korrekt. En forkert indstillet tid at kryptere forbindelsen til Googles servere svigter, hvilket resulterer i Play Store fejl.

Google Play butik virker ikke problemer wlan datoInternetforbindelsen og en forkert dato, kan give problemer Google Play. / © screenshots: AndroidPIT

Google Play Store er ikke i orden: genstart Smartphone

Har du stadig ikke får med disse tips i Play butikken op at køre, så det er nu tid til at starte din smartphone eller tablet. Ofte problemerne er løst med denne foranstaltning.

reparere Google Play Store

Stadig ikke arbejder din Play Butik, der er brug for så mere drastiske foranstaltninger.

Tøm app cache

Hvis din Play Butik ikke længere vil arbejde, kan det hjælpe at rydde cachen (cache) på appen Play Butik. Deri lå Apps fra midlertidige data, men nogle gange kan der være beskadiget filer. Du kan tømme cachen, skal du åbne Android-indstillinger og derefter skifte til det punkt Apps. nu vælger alle og søger i Google Play butikken. Tryk på dette og skubber tom, når knappen cache.

Google Play butik ikke spille problemer gemme data slettesGoogle Play Store: Klare cache / © screenshots: AndroidPIT

Play Butik: slette data

Hvis den første spids ikke hjalp, prøv det en gang med sletningen af ​​Play gemme data. Så dine nulstiller Play Butik. Du kan finde indstillingen igen under Android-indstillinger > Apps > Alt. Indtastet nu slette data på knappen. Den næste lancering af Play Store er nu ude af en fabrik tilstand.

Google Play butik sletter ikke dataGoogle Play Butik problemer: slette data skal hjælpe / © screenshots: AndroidPIT

Afinstaller Play Store opdateringer

Nogle gange en opdatering dine Play Store forstyrrelser. For at afinstallere det igen kalder App-indstillinger, se efter Google Play butikken og drives afinstallere knappen opdatering. Din Play Store vil blive nulstillet til den version, der blev installeret i leveringen af ​​din smartphone. Opdateringen vil blive installeret igen senere, men måske vil det ikke komme i andet forsøg fejl, og din Play Butik virker igen.

Google Play butik ikke spille problemer butik opdateringerAfinstaller opdaterer Play butik / © screenshots: AndroidPIT

Google Play Butik virker ikke: Kontroller Google-tjenester

På din smartphone eller tablet kører nogle Google-tjenester, der kan udløse dine Play Store problemer.

Google Play reparation

Hvis din Play Butik stadig ikke virker, kan en klar cache i Google Play-tjenester hjælpe. Går for at vende tilbage til App ledelse, søger Google Play Services og tryk på knappen Tøm cache. Også her kan du slette dataene i et andet forsøg.

Google Play butik virker ikke spille services data slettesGoogle Play-tjenester: Ryd cache og data / © screenshots: AndroidPIT

Aktivér download manager

Har du den download manager er deaktiveret, har Play Store stoppede med at arbejde. For at aktivere det, gå til Android Indstillinger > Apps > Alt. Søg der for at skrive download manager og knappen Aktiver. Du ser i stedet kun Deaktiver knappen, jeg har brug for dig på dette punkt ikke at bekymre sig, fordi så download manager er allerede aktiv. Du kan rydde cachen og data for at bringe Google Play køre igen selv med denne app. I øvrigt, denne service er ikke tilgængelig på alle smartphones.

Fjern Google-konto og tilføje

Hvis Play Butik problemet stadig ikke løst? Så skulle du prøve at genoprette din Google-konto. Opkald de Android-indstillinger, gå til konto, skrevet på Google og vælger din Google-konto. Har du flere Google-konti, kontoen udvælger som din også bruger Play Butik. Fjern fra nu trykke øverst til højre på handlingslinjen på de tre point og vælger konto. Bekræfter dit valg og derefter starte din smartphone igen. Tilføjer nu din Google-konto mod ryg. Dette går ud over Android-indstillinger > konti > Tilføj konto > Google.

Google Play butik ikke omkonfigurere kontoFjern Google-konto og omkonfigurere / © screenshots: AndroidPIT

Google Play Butik fungerer ikke: Hvor er mine købte / downloadede apps?

Har du købt eller downloadet apps og kan ikke længere finde denne? Kontrol først, hvis du allerede er logget ind med den samme konto, som du også har gjort app køb. Sådan gør du:

 • Åbn Google Play Butik.
 • Tryk på ikonet menuen (Hamburger ikon) for at få vist den konto, som du brugte til dato.
 • For at ændre den konto går i kontoindstillingerne for Android-smartphone eller vælge pilen ikonet i Google Play Store menu til at vælge en anden konto.

Google Play Butik fungerer ikke: Problemer med in-app køb

Din ekstra indhold til brug som in-app køb har tilføjet, er det muligt, at de ikke er registreret, eller du ikke få produktet med det samme. Opretter en kort ventetid ikke hjælper, er der andre metoder til at få emnet på banen. Bemærk: I-app køb har brug for en aktiv internetforbindelse og den nyeste version af Google Play Store. Første skridt for problemer med in-app køb:

 • Åbner indstillingerne på din Android-smartphone.
 • Nu skal du vælge Application Manager (selv eller apps styre kaldes).
 • Vælger app, blev placeret i din in-app køb.
 • Indtastet nu Afbryd for at lukke den app.
 • Åbn app igen og kontrollere, om produktet i appen er tilgængelig nu.

Har du lige geninstalleret den app, indtil du kan i ansøgningen om funktionen "Gendannelse indkøb" Søg. Så skulle afholdt, men endnu ikke realiserede igen i-app køb.

Vær opmærksom på, at kun app udviklere ikke kan sende via køb i appen varer købt på din konto. Hvis den første metode ikke hjælper hverken skriver Google Play supportteam om tilbagebetaling eller komme i kontakt med de samme app udviklere. Så vil du finde kontaktoplysninger på appens udvikler:

 • Åbn appen Google Play Butik.
 • Søgninger efter den tilsvarende app i søgefeltet.
 • Vælg den app fra søgeresultaterne.
 • Nu ruller ned til bunden. Der skal du finde den rigtige kontakt.

Google Play Store er ikke i orden: Nulstil Smartphone

Hvis alt andet fejler, har hjulpet ingen af ​​de ovenstående tips og Google Play Store stadig ikke virker, skal du nulstille din smartphone er sandsynligvis den sidste vej ud af Play Store situation. Men mens alle dine data er gået tabt, Derfor bør du helt sikkert før en backup. For at nulstille din telefon, åbne igen de Android Indstillinger og gå til Secure & Nulstil. Nu mulighed valgte Factory data reset og bekræft dit valg med telefonen nulstillet. Din telefon genstarter og nulstille. Når processen er færdig, kan du igen oprette fra bunden og uploade dine sikkerhedskopier.

Google Play butik ikke sat tilbageSidste udvej: Smartphone fortryde / © screenshots: AndroidPIT

Har du hjulpet denne vejledning? Lad os som en kommentar!