Overfør dine kontakter, data og backup fra den gamle ny Android-telefon eller iPhone

Der er mange måder at overføre kontakter, WhatsApp chats og Apps-data og indstillinger fra den gamle ny smartphone. Du kan også data af Android smartphones til iPhone og omvendt. Hvordan man gør dette, kan du lære her.

 • De bedste backup apps til Android
 • Android-app-data sikkert med og uden rod

Hvad foretrækker du som en back-up? Ekstern privat oplagring sky eller på internettet?

Vælg Ekstern hukommelse eller internet sky.

VS
 • 2740 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Externer hukommelse
 • 943 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Internet-Cloud

Videre til sektion

 • Overfør kontakter: Metoder Sammenlignet
 • overført WhatsApp chats: Online og Offline
 • Overfør apps og data: SMS, fotos, musik, app-indstillinger

overføre kontakter

 • Online: Per Google-konto
 • Offline: PC-baseret software, eksportere kontaktpersoner som en fil fra SIM-kort, proprietære løsninger
 • Og fra iPhone: kontakter fra Android overført til iPhone, fra iPhone til Android

Overfør kontakter online:

Den vigtigste ting, du ønsker at overføre fra den gamle ny smartphone, kontakterne. Heldigvis er de dage, forbi, hvor du var nødt til at skrive møjsommeligt i hånden. Smartphones gør overførsel af kontakter takket være cloud synkronisering lettere. Uanset om din nye smartphone kører på Android eller iOS, at den mest bekvemme måde at overføre dine kontakter via en ...

Google-konto

Den nemmeste måde at holde kontakt på alle enheder i øjeblikket, vil føre dig gennem synkronisering af din Google-konto. Hvis du har gemt dine kontakter på telefonen én gang i din Google-konto, skal du logge ind med den samme konto, som du på din nye smartphone. Så i indstillingerne for regnskabet -> Google tryk på den konto, så en markering synkroniserer sat i kontakter. Allerede alle kontakter bliver overført.

Google Sync deBare markere feltet, der allerede kontakterne ud af din Google-konto, vil blive overført til telefonen. / © AndroidPIT

Synkroniser via Google giver fordele. For det første understøtter komplekse visitkort formater end den nedenfor anførte data eksport. For det andet kan du bruge på næsten alle platforme Google-konto, herunder Windows Phones, iPhones og pc'er, der kører Windows, Linux eller Mac OS.

 • Så du kan alle eksportere dine data ud af din Google-konto

Overfør kontakter: offline metoder

eksport kontakter som en fil

Du kan også overføres som offline-fil dine kontakter. Uanset om din til et microSD hukommelseskort eller den interne hukommelse anvendes, er ligeglade dybest set. Til dine eksport i det første skridt med den gamle telefon dine kontaktoplysninger i hukommelsen eller på SD-kortet. Filen gemmes derefter, så du kan se det, når du tilslutter telefonen til computeren. Ved hjælp af en fil explorer du kan flytte direkte til smartphone på MicroSD-kort fil.

Så du fjerner SD-kort og dumpe dem i den nye enhed. Gå nu ind i din adressebog og vælg menupunktet til at importere. Så bare følg instruktionerne, skal du vælge filen og kontakterne automatisk overført.

 • Den bedste filhåndtering til Android
google telefonkontakt eksport deKontakter kan eksporteres på flere måder og delt. / © AndroidPIT

Den største svaghed ved dette kommer frem i lyset, når du havde fusioneret mange kontakter fra forskellige adressebøger eller hvis kontakterne indeholder ellers meget meget data. Så det kommer ud, før tidspunkter, der er ude af kontakt to, tre eller flere; som kan være meget meget irriterende. Men mod denne form kaos vi har tips til dig:

 • Kaos i telefonbogen? Så du kan slette dublerede kontakter i Android

Overfør kontakter: fra SIM-kortet

Denne sti skal nævnes kun for fuldstændighedens. Faktisk er praktisk muligt, de Overførsel af kontaktpersoner ved hjælp af SIM-kortet, når den gamle telefon eller import af gamle data. Hvis du ønsker at bruge det samme SIM-kortet i din nye enhed som den gamle, kan du også gå den gammeldags måde og kopiere dine kontakter til SIM-kortet for at gendanne den i den nye enhed derfra. Fordelen ved denne metode er, at du skifter kontakterne individuelt med check eller fravælge og kan rense ud, så lige din telefonbog noget. Ulempen: pladsen på SIM-kortet er begrænset, kan du spare mere end 200 kontakter, er detaljer såsom adresse, e-mail og andre telefonnumre tabt og lange navne er undertiden afskåret.

Eksporten til SIM-kortet ikke længere selv forudsat i telefonen app af Android 5.0 Lollipop. Men importen er stadig ikke noget problem. Således er denne tilgang stadig giver mening kun i få tilfælde. Derfor er de følgende billeder er fra en ældre version af Android.

kontakter snyc 3Da Android 5.0 Lollipop eksport er på SIM-kortet (til højre) ikke længere en mulighed. / © AndroidPIT

Overfør kontakter: PC-baseret løsning MyPhoneExplorer

En gennemprøvet løsning - og anbefalet af AndroidPIT læsere - er den gratis Windows-program MyPhoneExplorer. For at bruge MyPhoneExplorer, du installerede softwaren på telefonen og på pc'en - download af Windows-only software er tilgængelig på hjemmesiden for udvikleren.

Kontakter synkroniseret MyPhoneExplorer fås med Outlook eller Thunderbird. Apps og data, den software sikrer godt. Fordi MyPhoneExplorer (f.eks betjening via PC) indeholder mange funktioner til den daglige smartphone, flytte data til en ny smartphone er en smule mere kompliceret end andre løsninger. Belønning af indsats er, at ingen omvej via skyen finder sted, og kun lokalt lagrede data overføres pålideligt.

MyPhoneExplorer klientInstaller på Google Play

Slutningen af ​​September skrev til os MyPhone Explorer udvikler Franz Josef Wechselberger:

"stadig jeg arbejder på MyPhoneExplorer, med 12 år på markedet, er softwaren blevet næsten en veteran. Justeringerne til Android Oreo er i øjeblikket i støbeskeen, alt for mange problemer kunne der eh ikke give. Af de funktioner her vil der sandsynligvis ikke være nogen store spring mere, i øjeblikket arbejder jeg på at integrere MMS, SMS og hidtil kun blevet så understøttes. Mange brugere ønsker en mere komplet backup, hvor ansøgningen data og Telefonindstillinger gemmes. Dette er på grund af sikkerhedsmæssige begrænsninger i Android desværre stadig ikke er muligt."

Overfør kontakter: Farmaceutiske løsninger

Uanset Google løsning producent af Android smartphones apps præsenteret, kontakterne fra iPhone til Samsung & Co overført. Nogle af dem arbejder med en kabelforbindelse, nogle af dem er afhængige af ad hoc-forbindelser mellem iPhone og Android, dels de arbejder med skyen opbevaring af producenten smartphone.

HTC transfer program

HTC er ikke nogen særlige navn for overførsel app, det er plain and simple HTC overførsel program. Igen tilgang er den samme som med de andre producenter: App'en skal være installeret på den gamle og den nye smartphone. Den nye skal være fra HTC. Så sender dine e-mails, kalender, beskeder, kontakter og kalder historie, fotos og videoer, musik, wallpapers, dokumenter og indstillinger.

HTC transfer programInstaller på Google Play

Huawei Telefon Klon

Enhver, der har købt en ny Huawei smartphone kan overføre kontakter og andre data ved hjælp af telefon Clone. Af smartphones fra andre producenter, app sender blandt andre kontakter, fotos og videoer. Fra en anden Huawei smartphone app det blev faktisk skabt en klon: Så SMS, apps adgang (herunder data), indstillinger, alarmer og bogmærker til den nye smartphone.

Telefon KlonInstaller på Google Play

LG Mobile Skift

Hvem har en ny LG smartphone kan bruge den app LG Mobile Skift til transmittere SMS kontakter, aftaler og opkaldslister via kabel eller Wi-Fi fra den gamle ny smartphone. På din nye smartphone, softwaren er præinstalleret; appen Google Play Butik Mobile Switch er tænkt som en sender for din gamle smartphone.

LG Mobile Switch (sender)Installer på Google Play

Samsung Smart Switch Mobile

Samsung, markedsleder i Android-området, har også en app løsning til at lave nye kunder til at skifte til en Samsung telefon så let som muligt. Samsungs løsning hedder Smart Switch Mobile og tjener til at skifte fra iPhone til Galaxy, opgradering fra en gammel Galaxy model eller skifte fra en anden Android smartphone. På Samsungs support side beskæftiger sig med SmartSwitch er forklaret i detaljer. Hvis din gamle enhed var en Samsung Galaxy Android marshmallow, kan du blive overført selv startskærmen layoutet på den nye enhed.

Galaxy S7 og S8 sætter Galaxy Samsung bare vælge en USB-adapter i, som du kan overføre via kabel med SWITCHmobile dataene.

Samsung Smart Switch MobileInstaller på Google Play

Sony Xperia Transfer

Sonys løsning til overførsel kaldet Xperia Transfer. Den app hjælper med at overføre indhold og kontakter fra iOS, BlackBerry, Windows Phone-eller andre Android-enheder til en ny Xperia telefon. Det overfører kontakter, kalender, opkaldslog, SMS, MMS, noter, fotos, musik, videoer og dokumenter.

 • Xperia Transfer: kontakter og data på Sony smartphones overført
Xperia ™ Transfer MobilInstaller på Google Play

overføre kontakter fra Android til iPhone og vice versa

overføre kontaktpersoner fra Android til iPhone

Når du har synkroniseret dine kontakter i det øverste trin med din Google-konto, er det nemt at overføre dem på din iPhone eller iPad. Bare gå til indstillingerne og der vil du finde posten for mail, kontakter og kalender, muligheden for at tilføje en Google-konto. Din synkroniseret din Google-konto, dine Google-kontakter i din adressebog kan ses efter kort tid.

iPhone 6 synkroniseringsindstillinger kontakterTilføjer en Google-konto tilføjede, at som i den venstre visning "Gmail" vises. / © AndroidPIT

På listen over konti derefter ses som Gmail din Google-konto. I den kan du vælge, hvilke dele af den Google-konto, du vil overføre til iPhone. Vil du kun overføre kontakter fra Android til iPhone, kan du deaktivere områderne post eller kalenderen igen.

Sådan viser eller skjuler kontakter enkelte Google-konti, kan du regnskabet i adressebogen app off senere individuelt og switch. Gå til telefonen app til fanen Kontakter og skrevet der i grupper.

Flyt til iOS

Alternativt kan du lade dig og Apple. Fordi Apple har udgivet app Flyt til iOS i Play Butik. Dette installeret på din Android smartphone og starte app. På din nye iPhone (eller iPad) kan du nu begynde at importere dataene. Flyt til iOS overfører kontakter, SMS-beskeder, fotos og videoer, bogmærker, e-mail-konti og kalendere. Da overførslen sker via en specielt oprettet trådløst netværk og beskyttet med en PIN-kode, transmission finder sted hurtigt.

Flyt til iOSInstaller på Google Play

Kontakter overført fra iPhone til Android

Dataoverførslen mellem Apple og Android er ikke altid let, men for kontakter der er en simpel løsning. Google forklarer om sine supportsider, trin for trin, hvordan man kan synkronisere Gmail kalender og kontakter på iPhone og iPad. Du skal oprette en Google-konto på din Apple-enhed, som går gennem app indstillingerne for e-mail, kontakter, kalender. Da iOS 7 kan du her nemt vælge Google i iOS 5 og 6 viser vejen på andre, og derefter tilføje på CardDAV konto.

 • Det er så nemt flytte fra iOS til Android

Opretter kontoen og indstillingen er aktiveret efter registrering kontaktpersoner. Efter dette, vil synkroniseringen af ​​dine kontakter automatisk starte. På den nye Android-smartphone kan du se derefter logge ind med de samme kontooplysninger og synkronisere kontakter, der er beskrevet ovenfor, og videregivet.

overførte WhatsApp Chats

Den komplette chat historie WhatsApp kan du offline eller online overført til den nye Android smartphone, herunder billeder, videoer og lydbånd. Offline du har brug for en fil explorer eller en computer. Kopierer WhatsApp mappen fra den gamle ny smartphone og downloads, lanceringer og aktiveres kun WhatsApp på den nye smartphone. Dette vil spørge dig, når du først begynder, hvis backup sig at blive genoprettet. Den online-version vi forklare hver for sig:

 • overførsel chats nemt igen smartphone WhatsApp til Android

at overføre WhatsApp chats fra Android til iPhone eller fra iPhone til Android, er endnu ikke blevet tilvejebragt. Selv integrationen af ​​Google Drev har ikke ændret sig som en backup-medium. På iPhones sparer WhatsApp de chat logs i iCloud, hvor du ikke kan få adgang til Android-smartphone.

Overfør apps og data

For at overføre filer fra den ene til den anden smartphone, kan kombineres med Android smartphones siden version 6 af den integrerede fil explorer brug. Den nye USB-standard type C gør snart også adaptere unødvendig. Kig selv i vores video på 1:38.

 • SMS overførsel
 • overføre fotos
 • overføre musik
 • App-data og indstillinger

SMS overførsel

Du kan overføre til Android-telefon din gamle sms. Den gratis sms backup app SMS Backup & Restore gør netop det. Dine beskeder gemmes i XML-filformat og kan sendes via Bluetooth direkte til den nye smartphone derefter. Alternativt kan backup-filen skal sendes via e-mail eller gemmes til skyen og downloades igen derfra.

På den nye Android-smartphone, skal backup app også installeres. Ved opstart registrerer den automatisk det forelagte dossier og giver tekstmeddelelser genskaber. Bemærk: Når du importerer den app sørger for, at der allerede eksisterer SMS. Import din to gange, du har al mulig sms to gange.

 • De bedste SMS apps til Android
SMS Backup gendannelse screenshot 1sikre og transmittere meddelelser: Med SMS Backup & Gendan ikke noget problem. / © AndroidPIT

At sende de SMS-beskeder fra Android til iPhone er ikke givet. Så du kan kun lave en backup af Android SMS (se ovenfor) og XML-filen fra SMS Backup & Læs Restore på din computer. Så din sikker på mindst kopier.

SMS backup & GendanInstaller på Google Play

Sikkerhedskopiér dine fotos online

En sikker løsning til dine billeder er automatiske sikkerhedskopier i skyen. Apps såsom Dropbox, Google Drev eller Google Fotos giver mulighed for automatisk at synkronisere, når telefonen er sluttet til et trådløst netværk. Så den mobile volumen data er beskyttet, er upload af billeder udført helt i baggrunden. Fra skyen billeder på en ny Android-enhed når det er nødvendigt, kan du blot downloade igen.

 • Disse er de bedste online storage-tjenester
delt photos1Google Fotos gemmer et uendeligt antal af dine fotos og mærkede dem. / © AndroidPIT

Offline du kan også gemme på SD-kortet eller kopiere dem til pc'en billederne. Mac-brugere downloader til at overføre stadig Android Filoverførsel, ellers Finder viser ikke filer. For at overføre fotos og videoer fra Android til iPhone, så gør brug af App Copy Mine data, trin for trin transmitterer dig de gamle data fra Samsung og Co. på iPhone giver.

Kopier Mine dataInstaller på Google Play
 • De bedste fotogalleri apps til Android

overføre musik

Har du musik i mp3 eller anden DRM-fri format i mappen Musik. Dette er en af ​​de mapper, der vises til dig efter tilslutning af din smartphone direkte på computeren. Mac-brugere downloader Android Filoverførsel for dem at se filerne.

Gemmer disse filer på computeren og overførsler mellem dem, så den samme mappe på den nye smartphone; eller opretter en ny mappe. Din afspiller skal finde de sange, uanset hvor er din musik mappe.

 • Den bedste musikafspiller til Android
 • Den bedste musik streaming-tjenester til Android
iphone6cameraDette er din nye smartphone? Så har du sandsynligvis brug for iTunes. / © Apple

Hvis din musik vil overføre til din iPhone, skal du tage i dit iTunes-bibliotek på computeren til den mappe, der indeholder de MP3'er. Apples trin-for-trin guide til at hjælpe dig med dette udsøgte, at overføre din musik fra Android til iPhone.

Hvis du kommer fra iPhone og ønsker at overføre din musik fra iTunes på din Android-enhed, vi også kender et trick:

 • iTunes & Android: Hvordan din sync din musiksamling

App-data og indstillinger

Når dine logfiler dig i din nye Android-smartphone med Google-konto, er det ønsket at forsøge at installere de programmer, som du havde hentet denne gang før fra Play Butik. Mens der bruges Googles backup-system, som er sat til god brug af flere og flere apps, der kommer.

google backup 6Google husker to måneder app data for dine gamle smartphones. / © AndroidPIT

Mange spil bruger nu skyen-save funktion i Google Play Games. Så skal du blot installere spillet på den nye smartphone og kan gå til det samme sted, hvor du forlod spillet på den gamle telefon.

Backup apps som Titanium eller helium bør ikke længere være nødvendigt med Google-systemet. De kræver root-adgang, som er forbundet som regel med et tab af garanti og derfor er uacceptabelt for de fleste brugere til fuld funktionalitet. Disse apps kan fortsætte med at overføre indstillinger, der er gemt konti, Scores og dermed komplet igen.

 • Opsæt Android smartphone: De første skridt er erklæret
 • Bedste Android Apps: Den ultimative liste

Denne artikel var i september 2017 tilføjet nye metoder til sikkerhedskopiering.