Så du kan WhatsApp på to enheder bruger

Du kan kun bruge på en mobiltelefon på samme WhatsApp. Vil du WhatsApp bruge på flere enheder, skal du anvende dine tricks. Vi viser dig, hvad du kan gøre, og anbefale alternativer. Fordi at være ærlig, indsatsen er unødvendig.

  • Så du kan bruge din pc WhatsApp
  • WhatsApp til Android: tip, funktioner og opdateringer malware
Smart telefon besked: "Ikke nok hukommelse til rådighed" Ved du, at selv 50503566 deltagere?

Hopper til sektion

  • WhatsApp på to enheder: Hårde restriktioner
  • Ved anvendelse af et andet tal
  • Du ønsker at bruge WhatsApp på din tablet?
  • Hvad er alternativerne?

WhatsApp på to enheder: Hårde restriktioner

Hvad Apps support er klart om emnet. Med hensyn til om du "[E] inen WhatsApp konto kontrollere flere telefoner eller med flere numre" kan, siger det meget klart:

På dette tidspunkt WhatsApp kan kun med et nummer, der skal kontrolleres på en enhed. Hvis du har en dual-SIM-telefon, skal du vælge et nummer, som du ønsker at bekræfte dig med WhatsApp. Der er ingen måde at bruge en WhatsApp konto med to telefonnumre.

Hvis du har din WhatsApp konto valutaveksling konstant mellem forskellige enheder, kan det være, at du i sidste ende vil udelukket fra verifikationsprocessen. Fortsæt ikke almindeligt mellem flere enheder eller tal.

Ved anvendelse af et andet tal

Så der er behov for et andet nummer. Du har som regel allerede i huset. Den fastnet telefon er vidunderligt for det trick. Hvis SMS ikke ankommer med bekræftelseskoden, kan WhatsApp ty til opkaldet - og denne manøvre vi gøre os selv fordel.

WhatsApp to konti fastnetnummerIndtast dit fastnetnummer, når din WhatsApp oprettet. / © AndroidPIT

Så snuppe din fastnet telefon og telefonen, hvor du ønsker at opsætte den anden WhatsApp. derefter indtaste fastnet-nummer i WhatsApp. Så der er en fejl, at nogle ikke fungerede noget med SMS. derefter trykker på opkald og tage fra fastnet. Lytte til robotten, der dikterer dig numrene på engelsk.

WhatsApp to konti fastnetnummer bevisLad os ringe til dig for at aktivere WhatsApp på den anden enhed. / © AndroidPIT

Advarsel: Med denne metode, din WhatsApp bruger på den anden enhed med et andet nummer end det første på din. Dette vil irritere nogle af dine kontakter, hvis de ikke kender dit fastnet nummer. måske sender forhånd med det primære WhatsApp telefonen en udsendelse med dit fastnetnummer dine venner, så de kender og ikke markere din anden WhatsApp konto som spam.

Du ønsker at bruge WhatsApp på din tablet?

Selvfølgelig kan du også installere WhatsApp, og kan bruge på tabletter. Der er flere metoder til dette. En af dem bruger WhatsApp Web. Så du kan fjernstyre WhatsApp af hovedenheden fra en anden enhed er allerede i gang. Med lidt dygtighed til WhatsApp Web kan også startes på en anden smart telefon, men metoden er yderst besværlig og grimme. Så vi råde dig direkte til et alternativ.

  • Faktisk er der ingen grund til WhatsApp
WhatsApp web på telefonWhatsApp Web på din telefon er en dårlig vittighed. / © AndroidPIT

Hvad er alternativerne?

Det er elegant, bare skifte til en WhatsApp alternativ. Facebook Messenger og Telegram kommer her spørgsmålstegn. Begge tjenester har omtrent samme antal brugere, så du skal nå alle dine venner med det. Bedre synkronisering funktioner og færre restriktioner gør den parallelle brug på flere enheder med alternativer til glæde. Du vil ikke gå glip af WhatsApp.

telegramInstaller på Google PlayMessengerInstaller på Google Play