Samsung Galaxy S5 og S5 Neo Android opdatering

Android opdatering til Samsung Galaxy S5 til version 6.0.1 skumfidus er i fuld gang. Den Telecom og Vodafone version, og også den branding-fri Galaxy S5 modtaget opdateringen til Android 6.0.1 skumfidus. Nu er den branding fri Galaxy S5 følger Neo. Her viser vi dig, hvordan du din Galaxy S5 eller S5 Neo Android 6.0 opdatering skumfidus.

 • Android Marshmallow: disse smartphones og tablets får opdateringen
 • Marshmallow Features: Dette bringer dig opdateringen

I dag købte en smartphone? Hvorfor ikke?

Vælg 50 € mangler stadig. eller jeg er enig ..

VS
 • 435 StimmenOoops! Noget gik galt. bør opdatere helfen.50 € mangler stadig.
 • 365 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Ich enige.

Den aktuelle opdatering status til Galaxy S5 (SM-G900F) og S5 Neo (SM-G903F):

Android-versioner i TysklandSikkerhedsrettelse Dato6.0.1
Samsung Galaxy S5 - XEF (Frankrig, Tyskland, uden branding)2016/03/10ja
Samsung Galaxy S5 - DBT (tysk, uden branding)2016/05/20ja
Samsung Galaxy S5 - XEG (1&1)2015/11/10N. A.
Samsung Galaxy S5 - VIA (O2)2016/03/25i arbejde
Samsung Galaxy S5 - DTM (Deutsche Telekom)2016/09/05ja
Samsung Galaxy S5 - CD2 (Vodafone)2016/04/26ja
Samsung Galaxy S5 Neo - XEO (Polen, tysk, uden branding)2016/03/10ja
Samsung Galaxy S5 Neo - DBT (tysk, uden branding)2016/02/24ja
Samsung Galaxy S5 Neo - XEG (1&1)2016/02/24i arbejde
Samsung Galaxy S5 Neo - VIA (O2)2016/08/03i arbejde
Samsung Galaxy S5 Neo - DTM (Deutsche Telekom)2016/04/11i arbejde
Samsung Galaxy S5 Neo - V D2 (Vodafone)2016/05/25ja

Samsung Galaxy S5 Neo: opdatering til Android 6.0.1 Marshmallow

Selv den billige, men yngre model Galaxy S5 Neo modtager nu sin første store softwareopdatering. Version 5.1.1 Lollipop det er 6.0.1 skumfidus på Android. For det første model SM-G903F var i slutningen af ​​maj 2016 Vodafone branding den store Android opdatering. I mellemtiden, er imidlertid også den opdatering til branding gratis Galaxy S5 Neo Android skumfidus opdatering. Alle andre udgaver ikke kan leveres med opdateringen.

AndroidPIT Samsung Galaxy S5 Neo 8Selv S5 Neo får skumfidus opdatering. / © AndroidPIT

Samsung Galaxy S5: Opdatering til Android 6.0.1

Branding-fri Galaxy S5 modtog 6.0.1 skumfidus den 21. juni 2016 den ventede opdatering til Android. Dette tip og screenshots vi har modtaget fra vores Leser Gabriel via e-mail. Som med de opdateringer til de mærkevarer Galaxy S5 versioner af Vodafone og Telekom, bør du deaktivere kryptering i indstillingerne, før opdateringen oprindeligt allerede inden da. Efter opdateringen, kan du aktivere dem igen. Samlet set OTA opdatering til Android 6.0.1 lige under 900 MB i størrelse, så du bør henvise via WLAN til at beskytte sin mobile data takst opdatering foretrækker.

Galaxy S5 Android 6 0 1 opdateringDisse screenshots blev sendt til os fra vores Leser Gabriel og bevise, at Galaxy S5 får Android 6.0.1. / © AndroidPIT

For mærkevarer telecom-versioner siden begyndelsen af ​​maj 2016 Android Marshmallow opdatering via OTA er tilgængelig. Ligesom på Vodafone-varianten, bør du deaktivere kryptering før opdateringen. Efter opdateringen, kan det blive genaktiveret. En varm tak til dette punkt i vores læser Tom, som informerede os via e-mail om opdateringen og spurgte screenshots er til rådighed.

Samsung Galaxy s5 android opdatering telecomAndroid marshmallow er nu også tilgængelig for telecom mærkevarer Samsung Galaxy S5. / © AndroidPIT

Enheder med Vodafone branding leveres med opdatering til Android 6.0.1 siden april 25 2016:e Opdateringen er 873 MB i størrelse, og bør derfor kun downloades med eksisterende Wi-Fi-forbindelse. Før opdateringen, skal du deaktivere kryptering, da de ikke kan fjernes normalt efter at blive opdateret. Du er nødt til i indstillingerne -> Produktsikkerhed -> Andre sikkerhedsindstillinger til enhed dekryptere kørt før opdateringen. På dette tidspunkt, mange tak til vores Leser Dominic M. der har meddelt os via Facebook om opdateringen.

Samsung Galaxy S5 Android opdatering 6 0 1Vodafone distribuerer opdateringen skumfidus til Galaxy S5. / © AndroidPIT

Installer Android opdatering på Samsung Galaxy S5 eller S5 Neo manuelt

Der er ingen OTA opdatering til Galaxy S5 eller S5 Neo, kan du installere den manuelt. Processen normalt går ulykker vonstatten, men er ikke helt uden risiko. Du har brug for en Windows-pc til manuel opdatering af firmwaren. Med et tab af data, du faktisk ikke behøver at tælle. Du bør stadig gøre bestemmelser med en backup.

 • Android-app-data sikkert med og uden rod

Først skal du Samsung drivere til Windows-pc, Odin, og serienummeret på din enhed skal derfor hente firmwaren. Men virkelig passe på, at du ikke installerer den forkerte firmware, ellers enheden kan forårsage uoprettelige skader. Så du skal finde ud og se din udbyder forkortelse af den øverste tabel, det rigtige modelnummer.

Samsung Galaxy s5 skumfidus buildNumberPeeps i softwaren oplysninger om modelnummer og baseband-version. / © AndroidPIT

Den enkleste og hurtigste du lægger ned firmware passende model og udbyder nummer med SamFirm. Du skal også bruge mindst 80 procent batteri og aktiveret USB debugging. Sidstnævnte gør det muligt for dig gennem syv trykke build nummer, og derefter i de udvikler muligheder.

Efter det gør din Android manuel opdatering af din Galaxy S5 eller S5 Neo i ti trin:

 1. MD5 fil pakkes ud med firmwaren.
 2. Starter Odin.
 3. Starter Din Galaxy S5 eller S5 Neo ved Leiser + Power knappen + Home i download-tilstand.
 4. Forbinder din Galaxy S5 med din computer og vent Odin har erkendt det.
 5. Hooked udelukkende Auto Reboot og F.Reset i Odin.
 6. Fjerner absolut krogen Re-partition.
 7. Klik på AP finder tar.md5-Fil i mappen af ​​den udpakkede firmware-arkivet, venter et øjeblik og klik derefter på Start.
 8. Vedligeholder og sørger for, at USB-forbindelsen ikke afbrydes.
 9. Venter på den grønne PASS besked.
 10. Når din Galaxy S5 genstarter, er du færdig med installationen.

Hjælp os!

get update? Så hjælpe os med forskningen. Send os blot via Facebook / Twitter / Google + et screenshot med udgivelsesbemærkningerne og den nye baseband-version. også fortæller os, hvilken udbyder du er.

Vi har udvidet produkt til Galaxy S5 Neo, de manuelle opdateringer, fornyet i tabellen alle de data og den del, reduceret med Galaxy S5 til oplysninger om Marshmallow opdatering. Information Lollipop opdatering af Galaxy S5, har vi fjernet.

via: netværk verdenkilde:SamMobile, SamMobile