Så du bruger Flash Player med Android

Stadig stødt på internettet mange websteder, der kræver Flash Player fra Adobe. Men Adobe har ingen aktuelle Flash player til Android til download på tilbud. Vi viser dig, hvordan du nemt kan du bruge 7,0 nougat og tidligere versioner af Android Flash Player på Android. opdatering: Der er nu kun to anbefalede løsninger.

 • Android: Månedlig Sikkerhedsopdatering
 • Den bedste browser til Android

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg OnePlus 5 eller Moto G5 plus.

VS
 • 507 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.OnePlus 5
 • 230 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Moto G5 plus

Ved Version 11.1 indgået med Flash til Android var. Men erklæret død og Flash Player Alternativer til Android siden at gøre deres vej; herunder en stødt igen og igen svindler. Vi viser dig deres masker og giver dig reelle løsninger.

Hop til afsnit

 • skelne Flash Player fra malware
 • Flash Player på Android
 • Konklusion

Flash-afspiller eller malware: Hvad skal jeg installere nu?

Mange con kunstnere har gjort efterspørgslen efter en flash-afspiller til rådighed for dem selv og snyde dig ud med påståede Flash Player installation pakker. Denne APK filer vises på forskellige måder. Nogle af jer vil få en e-mail, hvor du Adobe - det selskab, der bringes til at markedsføre Flash player - angiveligt meget selv beder om at installere den nyeste version af Flash Player. Installatøren derefter tilføjes denne e-mail enten eller vil du finde et link i e-mailen, som dirigerer dig mulighed for direkte at downloade installationsfilen.

Andre af jer kommer via websteder eller bannere på et download link til installationsfilen af ​​Flash Player. Da Googles Play Store ikke tilbyder nogen version af Flash Player, du naturligvis tror, ​​at du er noget alternativ, og skal installere den version, der tilbydes. For detaljer, kan du lære i vores video, som vi indspillede i AV-Test i Magdeburg på stedet:

 • Alt hvad du behøver at vide om antivirus på Android

Lad ikke blive påvirket, fordi hurtigt snaps en fælde, hvorfra du ikke kan frigøre dig selv uden større besvær. I stedet for Flash-afspilleren kan du få ransomware; opfordrer til en form for malware, der tager din smartphone gidsel og en løsesum (Ger:. Ransom). Den Du vil begynde at bruge en Factory Reset slippe af med den sletter alle dine fotos og app-data. Så holde sig væk fra sådan en flash player nitter. Gælder når det er absolut nødvendigt, fordi, som en af ​​de metoder, der er tilgængelige nedenfor.

Flash Player på Android ...

 • Flash-afspiller i Android 7.0 nougat
 • Flash-afspiller i Android 6.0 Marshmallow
 • Flash-afspiller i Android 5.0 Lollipop
 • Flash-afspiller i Android 4.4 KitKat
 • Flash Player på Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
 • Flash Player på Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Flash Player med Android 7.0 nougat

Den Flash player som sådan ikke længere installeret i Android. I stedet er der visse browsere, Flash-indhold kan repræsentere. Men i dette de er forskellige gode. Nogle ryk, andre laver fejl og endnu andre spørger påtrængende meget reklame er irriterende eller tilbyde in-app køb. Så lad os se på de mest populære løsninger, og vi vil fortælle dig, som er den bedste Flash Player til Android.

 • Puffin
 • foton

Puffin

Puffin løser to svagheder Android, ikke overholder alternativerne: The Flash Player til Android bærer den nuværende version nummer 23 (fra 2016/11/23) og har emuleret musen eller piletasterne til at styre. Disse er emuleret på overlays hvad gør nogle Flash-indhold i første omgang at bruge.

søpapegøje browser flash player deLunde beregnet flash i webservere og erstatter mus og tastatur. / © AndroidPIT

Forestillingen er meget afhængig af dit WLAN. Flash-indhold kan ikke beregnes på din Android-smartphone, men fra en server i udlandet. Fordelen ved denne løsning er, at selv helt nye Flash funktioner er muligt med det. I vores tilfælde, Puffin demonstreret vores browser indledningsvis, at det kan få adgang til vores kamera og vores mikrofon. Så webtjenester såsom Chatroulette anvendes. Men den Flash-understøttelse er kun om dagen gratis med Puffin. Vil du om aftenen for at spille Flash-indhold, du har brug for adgang til den betalte Pro-versionen.

Puffin Web BrowserInstaller på Google Play

Photon Flash Player & browser

Vi var især skuffet over udførelsen af ​​Android Flash Player (gratis version), der vises øverst på hitlisten i Play Butik. Bannere, rykvis ydeevne og anmodningen om betaling gør det meget uinteressant. Desuden er han altid baseret på Flash och 17 (23 november 2016).

foton browser flash player deJerky og sprængfyldt med reklamer: Android Flash Player Photon browser. / © AndroidPIT

Efter at have betalt Photon lover mere magt og frihed for reklame. Men får man godt i Puffin hvor dette allerede er tilfældet i den gratis version. Efter alt, er der også erstatte den praktiske bruger hjælp, tastatur og mus, når foton.

Photon Flash Player & browserInstaller på Google Play

Mere Flash-aktiverede Android browser

Flashfox lover også Flash-understøttelse til Android. Men han faldt i seneste test i november 2016. om Huawei Mate 9, så det anbefales ikke længere. Dens opsætning er enklere end konkurrenterne, men det kan ikke konkurrere på andet testudstyr i ydeevne og funktionalitet.

The Dolphin Browser har længe været den bedste browser til at bruge Flash player i Android. Desværre har strukturen af ​​app ændret, således at førstnævnte Flash plug-in nu er en standalone app. Dette er kun til afspilning enkelt FLV-filer, hvilket gør det næsten ubrugelig til brug i hjemmesider med Flash-elementer.

Flash Player med Android 6.0 Marshmallow

Hvis Android marshmallow stadig kører på din telefon eller tablet (hvilket er meget sandsynligt i november 2016), bør du du ser nogen af ​​de ovennævnte browser. Du er din eneste mulighed for at bruge Flash Player på din Android-enhed.

Flash Player med Android 5.0 Lollipop

Siden sidste Flash Player version til Android Ice Cream Sandwich blev frigivet, er du afhængig af Android 5.0 Lollipop til Flash Player på Flash-aktiveret browser. Så sandt for Android 5.0 de samme instruktioner som til Android 7.0 nougat; hopper opad.

Flash Player med Android 4.4 KitKat

Android KitKat gælder det samme som for Lollipop: The Flash Player her selv, i det mindste i sit ændrede udgave, heller ikke installere, men dig igennem det ingen fordele i forhold til de ovennævnte præ-ledede løsninger. Så de arbejder uden begrænsninger selv under Android 4.4 KitKat.

Flash Player med Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean

Hvis du bruger en endnu ældre version af Android (mellem punkt 4.1 og 4.3.1), der er stadig ingen grund til at bekymre sig, fordi også her kan bruge Flash afspiller. De Android browsere fra ovenstående instruktioner til Android nougat din det sikkert.

Flash Player med Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Op til denne version af Android, der er den officielle opbakning til Flash Player. Installeret Flash-plugin simpelthen Play Butik.

Flash Player med Android: Konklusion

Hvis det vil bære din Internet linje, bruger Flash player af Puffin browseren. Han er hurtig, meget pålidelig og har de fleste funktioner. Ellers giver kun Photon browser, der ikke har brug for en konstant internetforbindelse.