ADB: drivere, værktøj, kommandoer og fejlmeddelelser

Du ønsker at kontrollere Android Debug Bridge fra din computer? Lær alt om ADB værktøjer er Windows-driver, lærer de vigtigste ADB kommandoer og finder løsninger på de store ADB fejl. I opdateringen, vi tager hensyn til de direkte downlaods ADB værktøjer.

 • De bedste brugerdefinerede rom'er til Android et overblik
 • Android rooten: Den ultimative guide
Smart telefon besked: "Ikke nok hukommelse til rådighed" Ved du, at selv 50503566 deltagere?

Android Debug Bridge (ADB) er en logisk grænseflade mellem din computer og din Android smartphone. nogle kommandoer via et USB-kabel om det kan sendes til din smartphone (her er listen). Den normale use case er dog, at en bruger rooten sin smartphone, en anden firmware eller opdatere den eksisterende software vil spille.

 • Så du har installeret skumfidus opdateringen på din Nexus

Hopper til sektion

 • ADB drivere på Windows
 • ADB Mac eller Linux
 • installere ADB værktøjer
 • ADB kommandoer: de vigtigste kommandoer og funktioner
  • ADB backup
  • ADB-enheder
  • bruge ADB til flash apps og opdateringer
 • ADB Fejl: Almindelige fejlmeddelelser
  • Kommando ikke fundet
  • ingen enhed
  • Server er forældet
  • Venter på enheden

ADB-drivere til Windows

I vores test med et Windows 10-system, havde vi at installere yderligere drivere og kunne få adgang straks til ADB grænseflade ved hver testet Android smartphone. Til Windows 7, sammenføjning af din smartphone og computeren ved ADB, men bliver ganske kompliceret.

I Windows 7, er det næsten den regel, at den ikke genkender ADB-interface. Hvis der mangler et passende ADB-driveren, behøver computere og smartphones ikke kommunikere med hinanden. Heldigvis er der med ADB Driver Installer er en universel løsning på problemet. Så gør din vej til stedet, og klik der på ADB Driver Installer (22,9 MB). Åbn ZIP-fil og starter den indeholder EXE-fil. Bekræftet advarslen UAC, når det kommer op.

vinduer ADB værktøjer oversigtADB på Windows 7 er ikke sjovt. / © AndroidPIT

derefter lukker telefonen til computeren og skrevet i ADB Driver Installer Opdater. Sandsynligvis din smartphone vil ikke liste. Dette skyldes, at der kun aktiveres i et mindretal Android smartphones USB debugging.

Aktiver USB debugging

Så gør din vej i telefonen i indstillingerne indtastes i over telefonen syv gange på build-nummer og derefter gå tilbage et skridt der. Der kan du se, nu de nye post Developer muligheder, hvor din USB debugging zulasst.

nexus 6 android aktivere fejlretningSyv gange buildnummeret Tryk på, og tilbage, og derefter aktivere den valgmuligheder for udviklere USB debugging. / © AndroidPIT

Nu klik igen i ADB Driver Installer for at opdatere, nu din enhed skal vises. Det fungerer ikke har brug for, du ændrer forbindelsen tilstanden USB. Mange smartphones er vedlagt USB-kabel ved første kun til opladning. Dette er tilsigtet, fordi at dine filer er ikke synlige for brugerne af den tilsluttede computer.

Trækker ned meddelelsen fra toppen af ​​skærmen på din smartphone i et sådant tilfælde. Vælger der fra USB forbindelsestype. Indtastet derefter klikke MTP eller PTP (prøvet den ene efter begge muligheder).

lg g4 USB-tilstandTaps USB indstillinger og vælger en af ​​de transfer-modes. / © AndroidPIT

Ved nu, bør du din enhed på listen over ADB Driver Installer se, når du klikker på Opdater. Klik derefter på linjen med enheden, og klik derefter på Installer. Nu de passende ADB drivere til din smartphone skal installeres automatisk.

Hvis der opstår problemer, er du nødt til at åbne Enhedshåndtering, slette eksisterende poster med din smartphone og gentag installationen.

Download ADB værktøjer til Windows, Mac og Linux

Nu vil vi bruge ADB drivere. Google udvikler Elliot Hughes har specielt lagt direkte download links til platformen værktøjer. Dette omfatter ADB og Fastboot. Filerne kommer i en størrelse på ca. 4 MB og skal integreres efter udvinding kun systemet.

Her finder du de konstant opdateret downloads af de minimumskrav ADB værktøjer fra Google:

 • ADB til Windows: Klik her for direkte download
 • ADB til Linux: Klik her for direkte download
 • ADB MacOS: Klik her for direkte download

I Windows du åbner den nye platform-tools mappe. Skift på Kommandoprompt åben gør her, skal du højreklikke på det hvide område på mappen, og klik her. Forbinder din smartphone til din computer. Taps nu i konsol ADB enheder kommandoen. Nu er der på telefonen næste advarsel (nedenfor til højre).

USB debugging tillade enhedDu har hver eneste computer igen godkende som et debugging-enhed. / © AndroidPIT

Efter de første ADB enheder, skal anordningen ID kvitteres med en uautoriseret under Liste over enheder tilsluttet. Efter den anden gang, du har tilladt debugging til din pc (billedet ovenfor), bør enheden blive vist.

ADB Mac eller Linux

I Unix-baserede systemer, Mac OS og Linux, der er et praktisk alternativ til en manuel download. Desuden er indsatsen med driverne elimineret. Desuden er de ADB værktøjer holde af dig selv i øjeblikket takket være simple pakke management systemer. Installation Mac-brugere den pakkehåndteringssystemet og derefter køre homebrew bryg installere Android-platform-tools fra. Linux-brugere er på udkig efter i pakken system din distribution til Android-platformen-værktøjer og installere den. Efterfølgende ADB kommandoer ADB bør og Fastboot defineres globalt, så du bør udføre følgende ADB kommandoer på kommandolinjen.

ADB kommandoer

ADB backup -f FullBackup.ab -apk-alle: Ideen her er, at du laver en komplet backup af din app-data. I praksis viser sig at være tildelt Liebesmüh som vores test viser. Ikke alle apps tillade ADB backup, derfor er du nødt til at ty til et alternativ.

 • Android-app-data sikkert med og uden rod

ADB enheder: Med denne kommando vil du modtage en oversigt over alle enheder tilsluttet til computeren enheder med ADB støtte. Her ser du enhedens id og status. Uautoriseret over tyder på, at du er nødt til computeren på på din smartphone stadig tillader det.

ADB genstart: For at din smartphone genstartes.

ADB genstart recovery: Enheden er startet op ind i recovery.

ADB reboot bootloader: Den smartphone / tablet vil starte op i bootloader. Når det er i denne tilstand, kommunikerer du via fastboot kommando.

ADB tryk [mappe på computeren / dateiname.endung] [mappe i smartphone]: Denne kommando opretter en fil fra din computer er læsset på din smartphone.

ADB pull [mappe i din smartphone / dateiname.endung] [mappe på computeren]: Når du har kørt denne kommando, du gemmer en fil fra din telefon / tablet til pc'en. Uden angivelse af computeren mappen filen lander i vejen for ADB-eksekverbare eller / home mappe.

ADB shell screencap -p /sdcard/screenshot.png
ADB pull /sdcard/screenshot.png
ADB shell rm /sdcard/screenshot.png:

For et screenshot er oprettet og gemt på din computer.

ADB hjælp: overblik over alle ADB kommandoer, syntaks og hjælp.

bruge ADB til flash apps og opdateringer

ADB sideloade update.zip: Denne kommando filer kan installeres såsom officielle enhedsopdateringer på din telefon. men mere komplekse installationer såsom brugerdefinerede rom'er via fastboot grænseflade, som vi demonstrere i dette eksempel.

ADB installere android app.apk: Dette er en Android-app (APK) kan installeres på din tablet smartphone /.

ADB Fejl: Almindelige fejlmeddelelser med løsning

Kommando ikke fundet: du har du laver en fejl, eller kommandoen er endnu ikke tilgængelig i dit ADB-version. Kontrollerer kommando via ADB hjælp eller opgraderet til en nyere version af ADB.

No Device: Din USB-kablet er ikke tilsluttet korrekt, ADB porten på din telefon ikke er aktiv eller computeren ikke genkender din smartphone. Bruger en anden USB-port, et andet kabel, aktiveret USB debugging, kontrollere føreren starter computeren og smartphonen igen.

Server er forældet: De ADB værktøjer på computeren og Android-version på din telefon skal være forenelige med hinanden. Hvis de ikke er, opstår denne fejl. Opdateret Eure ADB værktøjer.

Venter på enhed: Denne fejl er stort set den samme som Ingen enhed. Din computer genkender ikke din smartphone. Se ovenfor for løsningerne.

Hvad nu?

Nu du er åben for alle de måder at ændre din smartphone. Det være sig den sideloade en opdatering, rode eller installere en alternativ firmware: Du har nu fuld kontrol over din smartphone.

Artiklen er blevet fuldstændig omskrevet. Gamle kommentarer vedrører dels til ikke-eksisterende indhold.