De bedste Android-smartphones: En foreløbig rapport 2017

Hvilken smartphone er rigtige for dig? Vi har samlet en liste over de bedste Android smartphones i denne artikel, og opdatere den hele tiden. Du kan finde top smartphones for forskellige kategorier: Photos, batterilevetid, værdi for pengene eller pakke. opdateringEfter IFA placeringerne pludselig ser meget anderledes. Vi har en ny vinder og i andre Kategoreien vi har nye tips til dig.

  • Billige smartphones
  • Bedste Android Tabletter

Hop direkte til afsnittet:

  • Den bedste samlede Android smartphone

Kategorien vindere

kameraprisbatteriets levetidkompaktmed penhobbyfolk

Den bedste Android-smartphone: HTC U11

Hvad gør HTC U11 for bedste Android-smartphone? HTC har præsenteret for U11 en smartphone, der skiller sig ud i alle henseender.

  • HTC U11 i testen
AndroidPIT HTC U 11 4601HTC U11: I øjeblikket den bedste Android-smartphone / © AndroidPIT

HTC har ikke været nemt, når det kommer til smartphones. Ikke desto mindre, HTC fortsætter med at levere på gode arbejde. Og U11 kan sige: Meget god. indsat inde hele den fineste teknologi, kameraet er en af ​​de bedste på markedet, og, selvfølgelig, kan også designe fuldt overbevise. Andre plusser indsamler HTC med den sædvanlige god opdatering forsyning dens øverste smartphones. Med Edge Sense også en funktion er implementeret, som er at have nogen anden smartphone HTC U11 registrerer, når din skubbe den sidelæns og kan så starte kameraet eller udløse andre handlinger.

Selvfølgelig betyder det U11 ikke gøre alt perfekt. Især den kapacitive navigation er ikke længere relevant, selv de temmelig store margener over og under. Men det i øjeblikket ligger til toppen stedet.

Billigste tilbud: HTC U11

bedste prisnotesbog billigere559.00 €Gå til lagringsammenligne priser

Den smartphone med det bedste kamera: Google pixel

Hvad gør Google pixel til den bedste kamera telefon? I den blinde test, du har besluttet, at Google pixel har det bedste kamera af alle smartphones selv - eller de fleste af det kommer ud.

  • Google pixel i testen: Hvordan Google Android vil verpixeln
AndroidPit google pixel 9886Google pixel gør de bedste mobile fotos. / © AndroidPIT

En smal margen med et point kameraet Google pixel slår Samsung Galaxy S8 i vores kamera Blind Test (udgave juni 2017). Det er godt, fordi Samsungs topmodel koster 200 euro mere kommercielt rundt. Google har i det mindste reduceret prisen på 32 gigabyte version af sin første Made-by-Google smartphone. Derfor prisen falder fra sindssygt overpris vanvittigt dyre.

Billigste tilbud: Google pixel

bedste priseBay423.00 €Gå til lagringTurbado560,00 €Gå til lagringsammenligne priser

Den bedste værdi for pengene: 9 Honor

Hvad gør Honor 9 for værdi for pengene? Den Honor 9 skinner med alt, der gør en god smartphone: Det er hurtigt, snaps gode billeder og smuk det er for. Ikke desto mindre er det ikke for dyrt.

  • Honor 9 i Test: Hurtig, sjov, overkommelige

Uanset om ydeevne, kamera eller software: I Honor 9 hele pakken til højre. Selv om det ikke er i nogen af ​​de områder klasse, som også kan forventes på en mid-range telefon. Og der er endda funktioner, der ikke eller ikke længere at finde i luksus-klassen: Den Honor 9 har en infrarød sender, hvilket gør det næsten universel fjernbetjening. Desuden tager det to SIM-kort - ikke den samme med et MicroSD-kort.

Billigste tilbud: Honor 9

bedste priseBay349,00 €Gå til lagringTurbado384.00 €Gå til lagringsammenligne priser

Den bedste kompakte smartphone med Android: Sony Xperia XZ1 Compact

Hvad gør Sony Xperia XZ1 Compact til den bedste kompakte Android smartphone? Ingen anden smartphone bringer høje ende funktioner med et kompakt hus.

  • Sony Xperia XZ1 Compact i hands-on
AndroidPIT Sony Xperia XZ1 kompakt 9692Sony Xperia XZ1 Compact / © AndroidPIT

Vores detaljerede test af Xperia XZ1 Compact er næsten færdig. Vi kan allerede afsløre: De leder efter en kompakt smartphone, bør overveje XZ1 Compact i afgørelsen sit køb. Endelig Sony har, den kompakte igen doneret high-end udstyr. Således selv om prisen stiger, men smartphone bare giver også den nødvendige strøm. Hertil kommer, at XZ1 Compact med Android 8.0 er blandt de første til at være fra fabrikken udstyret med den nyeste Android-version.

Billigste tilbud: Sony Xperia XZ1 Compact

bedste priseBay409.99 €Gå til lagringTurbado490,00 €Gå til lagringsammenligne priser

Den bedste ultra kompakt smartphone har ingen Android

4 tommer din smertegrænse for størrelsen af ​​en smartphone, og er du stadig i form af hardware og kameraudstyr uvillige til at gå på kompromis, skal det være iPhone SE. Dette har endda vundet en hukommelse opgradering, efter den billigere version med 32 GB giver rigelig opbevaring.

Billigste tilbud: Apple iPhone SE

bedste priseBay269,00 €Gå til lagringbutik313.28 €Gå til lagringsammenligne priser

Huawei Mate 9: smart telefon med den længste batterilevetid

For hvem er Huawei Mate 9 er den bedste Android-smartphone? Mate 9 er velegnet til brugere, hvor ydelse og batterilevetid i smartphones er vigtigst.

  • Huawei Mate 9 i testen: noget alternativ, men første valg
AndroidPIT Huawei mate9 0188Dual sim langrendsløbere Mate 9 kan også. / © AndroidPIT

Forgængeren var af den magtfulde batteri og en varighed på 1,6 dage en flerårig smartphone. Den foreslåede udgangen af ​​2016 dobbelt SIM smartphone Mate 9 er forbundet med udførelsen af ​​sin forgænger. Hertil kommer, at Mate 9 har en fuldstændig revideret software. Dette er afhængig af maskine lære at opnå langsigtet høj ydeevne. Dette er for at forhindre, at de Mate 9 langsommere føler efter et eller to års brug end den første dag. I vores langsigtede erfaringer viser, at Huawei vil holde hans Born-næsten-ophold-næsten-løfte.

AndroidPIT Huawei mate9 0111De dobbelte neglesaks af Mate 9 stiller store billeder. / © AndroidPIT

Den Huawei Mate 9 øvrigt har en overraskende god kamera udstyr. Takket være Leica dobbelte kameraer kan stadig rigtig gode trods baggrundsbelyst eller tusmørke. Fokus effekt gør efter interessante skud på tæt hold, der lægger vægt på portrætter. Men da mange striber forekomme under efterbehandling, resultaterne ikke ankommer til pixel ved nærmere eftersyn.

Billigste tilbud: Huawei Mate 9

bedste priseBay395,00 €Gå til lagringcomputeruniverse.net653,00 €Gå til lagringsammenligne priser

Samsung Galaxy Note 8: Med pen der er intet bedre

For hvem er Samsung Galaxy Note 8 er den bedste Android-smartphone? Hvem har brug for at tage noter eller skitser ofte finder den perfekte ledsager i Galaxy Note. 8

  • Samsung Galaxy Note 8 i testen
AndroidPIT Samsung NOTE 8 GOLD 4370Pennen gør Galaxy Note. 8 / © AndroidPIT

Den high-end segmentet blandt smartphones flyttes tættere sammen i de seneste år. Kun få enheder har reelle unikke salgsargumenter. Galaxy Note 8 har en, nemlig S Pen. Den er egnet til opsugning og note. Her vil brugerne også gavne tilsyneladende enorme 6,3-tommer skærm. Hurtig processor, en meget god kamera, og af høj kvalitet skærm: ellers scoren 8 skinner.

Billigste tilbud: Samsung Galaxy Note 8

bedste prisnotesbog billigere909,00 €Gå til lagringsammenligne priser

Den bedste Android-smartphone til hobbyfolk: OnePlus 5

For hvem er det OnePlus 5 er den bedste Android-smartphone? Især udviklere og hobbyfolk kommer til OnePlus 5 næppe rundt: Ingen anden smartphone blinker firmware billeder falder så let.

  • OnePlus 5 i testen
AndroidPIT OnePlus 5 0231OnePlus 5: For hobbyfolk det første valg / © AndroidPIT

Den OnePlus 5 har mange kvaliteter. Enestående er udførelsen, den relativt lave pris og især evnen til at blinke firmware billeder uden problemer. Det var også tidligere forholdsvis ligetil med Nexus smartphones i pixel, men Google har strammet foranstaltninger mod ændringer firmware. Den OnePlus 5 kan beskrives som en legitim efterfølger til Nexus serien.

Billigste tilbud: OnePlus 5

bedste priseBay452.58 €Gå til lagring

Outlook: Mate 10 og pixel 2 stadig mangler

Den Smartphone 2017 er ved at være slut. Men der er endnu ikke vedtaget nogle præsentationer. Pixel begivenhed bringer pixel 2 og pixel 2 XL og den Mate 10 er stadig ude - det vil blive præsenteret den 16. oktober. Mere overraskende ideer er ganske tænkeligt. Den LG V30 muligvis ikke i denne liste, fordi det endnu ikke er tilgængelig - men i vores løbende test, det gør et meget godt indtryk.

Hvad tror du er den bedste Android-telefon på markedet? Er HTC U11 fortjent titlen, eller du siger, at Google pixel fortjente plads på tronen i stedet?