Den bedste kamera apps til Android

Hvad er egentlig det bedste kamera apps til Android og hvad der gør dem bedre end de konventionelle programmer? Vi præsenterer dig vi testede kamera apps, du skal prøve.

  • De bedste foto apps til billedbehandling
  • De bedste fotogalleri apps til Android

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg iPhone X eller Huawei Mate 10th

VS
  • 148 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.iPhone X
  • 379 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Huawei Mate 10

Hvorfor bruge en alternativ kamera app?

Mange smartphones er udstyret med meget gode foto apps. Men alternative kamera apps har nye funktioner og indstillingsmuligheder. Og disse særegenheder vi ind i de følgende eksempler.

kræver nogle af de præsenterede kamera apps, din smartphone Camera2 API understøtter Android - som desværre ikke gælder for alle. Udvikleren af ​​håndbogen kamera har udviklet en standalone app, der tester Camera2 API på din smartphone.

Manuel kamera KompatibilitetInstaller på Google Play

Åbn Kamera

I Open Camera er et gratis open-source kamera app. Brugergrænsefladen er holdt enkel. Udover nogle generelle oplysninger, såsom hvor meget hukommelse på enheden er stadig gratis eller tid, du stadig se den virtuelle udløser til fotos og videoer samt nogle muligheder til højre. Åbent kamera kan vise dig, hvad vinkel du Din smartphone bare tror - med de eventuelt synlige guider dig, hvilket sikrer den bedste perspektiv.

AndroidPIT åbent kameraÅbent Kamera / © Screenshot: AndroidPIT

De indstillinger, du er en eksponering kontrol (eksponering) er tilgængelig. nyttigt er også på hængelåsen for eksponering lås. Dette hjælper med at modlys.

Åbn KameraInstaller på Google Play

Manuel kamera

Manuel kamera giver dig indstillinger for kompensation lukkertid, fokus, hvidbalance eller eksponering. Derudover kan du gemme billeder i tabsfri RAW-format, dette kamera app. I den post-behandling af billeder Du kan derefter trække på hele spektret af oplysninger sensor.

AndroidPIT manuel kameraManual Kamera / © Screenshot: AndroidPIT

Hvem tager fotografering virkelig alvorligt, men stadig ønsker at bruge sin smartphone, her er en fremragende facilitet. De nødvendige billedjusteringer du tager med et hjul lige ned foran, som udstråler en vis retro charme. Taps på den venstre kant er lang tid at en indstillet værdi og berørte på controlleren "bil" nulstillet.

Manuel kameraInstaller på Google Play

VSCO

VSCO er en spændende blanding af kamera app, filtre, billedredigering og kunstneriske sociale netværk. Den app er usædvanligt designet og virker først på de simpleste funktioner begrænsede. Efter indfangning eller importerer et billede, men brugeren ud over en lang række filtre - en masse af det til at betale - også masser af muligheder for billedredigering til rådighed til at ændre en foto således at der opnås det ønskede udseende.

VSCOMinimalistisk udseende, men meget bag det - det er VSCO. / © AndroidPIT

Inden VSCO brugeren kan dele sine fotos med fællesskabet. Ligesom andre sociale netværk, det giver VSCO for at netværke med deres egne venner, bekendte og kontakter med henblik på at undre sig billeder sammen. Den app selv og mange grundlæggende muligheder er gratis, men der er mange i app køb og måder at bruge sine penge på VSCO. Filtrene og presets, der sælger VSCO for op til 59 dollars, kan også bruges med anden software, som Adobe Lightroom eller Camera Raw.

VSCOInstaller på Google Play

Google kamera

Google Kamera app er klar og nybegynder-venlige. Wipes din fra højre kant til midten, menuen af ​​kameratilstande og indstillinger ser ud til opløsning og kvalitet. Mange muligheder giver ikke Google kameraet. Kun Nexus og pixel-brugere vil nyde den fremragende HDR + mode, som kan fremtrylle flotte billeder.

AndroidPIT google kameraGoogle Kamera / © Skærmbillede: AndroidPIT

Du kan absorbere Sphere billeder som panorama og som et foto. Sidstnævnte er en walk-Ball panorama kan du se over bevægelsessensorer med de matchende Photos app - 360 graders kameraer, men er mere egnede til sådanne optagelser.

google kameraGoogle Kamera app tilbyder panoramaudsigt kapaciteter. / © GoogleGoogle kameraInstaller på Google Play

Kamera Zoom FX

En klassisk kamera apps er Camera Zoom FX. Kameraet app giver dig mulighed for at bruge pre-filtre, men også scoringer som en ren kamera app med ingen dikkedarer. På anmodning, viser hun retningslinier eller viser dig en stabilisering indikator til. Slår denne mulighed, og se en rød cirkel på skærmen, hvis du stadig rumwackelt for meget med din smartphone.

AndroidPIT kamera zoom fxKamera Zoom FX / © Skærmbillede: AndroidPIT

En lille særhed er inkognitotilstand: Dette viser en webside, og kun i et lille vindue i øverste venstre hjørne af kameraets preview. mens et touch på skærmen tager et foto. En manuel mode, er der også - men for denne, skal du i indstillingerne først aktivere Camera2 API.

Kamera ZOOM FX - GRATISInstaller på Google PlayKamera ZOOM FX PremiumInstaller på Google Play

Har du andre tips til gode kamera apps? Navngiv os din foretrukne app i kommentarerne!