Bedste Android Spil

Uanset om kortspil eller first-person shooter: I Google Play Store, er der et stort udvalg af underholdende spil. For ikke at miste overblikket, giver vi dig på dette tidspunkt et overblik over anbefalede Android spil. Vi her skelner ikke mellem gratis og betalt spil. opdatering: Nytilkomne i §§ kortspil og strategispil.

 • Bedste Android apps Oversigt
 • De bedste gratis online spil

fremhæve de seneste ændringerjaingen

Hvad foretrækker du som en back-up? Ekstern privat oplagring sky eller på internettet?

Vælg Ekstern hukommelse eller internet sky.

VS
 • 2740 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Externer hukommelse
 • 943 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Internet-Cloud

indhold

 • Kortspil
 • Offline spil
 • Puslespil
 • Tower Defense spil
 • rollespil
 • Endless runner
 • Action Spil
 • racing spil
 • kampspil
 • strategispil
 • Adventures
 • Arcade spil
 • mysterium spil

De bedste kortspil til Android

The Elder Scrolls: Legends - Heores Skyrim

Med The Elder Scrolls: Legends - Heroes of Skyrim meget efterspurgt handel kortspil til iPad og Android-tablets allerede fået en i marts med fans på markedet. Men smartphone spillere havde først til at bo udenfor. Dette er nu ændret, da den nyeste version af den app kan du endelig fordybe dig på Android smartphone i den magiske verden af ​​Elder Scrolls - lang sjov er garanteret her! Overførslen er 1,45 GB ikke ligefrem lille, men godt gået hurtigt gennem en rask Fi.

elder ScrollsThe Elder Scrolls nu tilgængelige på din smartphone. / © Google Play

Hearthstone

Blizzard er en mester i gentagelse, og jeg mener, at i bedste forstand. Uanset om det drejer sig om Moba, FPS eller MMO: Du forstår at udvikle et produkt og perfektioneret. Den CCG er nu en anden spil kategori, der har taget Blizzard. Resultatet er Hearthstone; en meget vellykket spil i denne kategori.

Hearthstone er ikke en banebrydende ændring i denne division. Den består af en turbaseret 1-mod-1 konfrontation med monstre og magi. at lære spillet tager kun få minutter, men mastering det er en udfordring. Det store antal forskellige kort giver mulighed for en række forskellige strategier. urolige for at forbedre sit eget dæk og perfekt, er blot et af de aspekter, hvorfor Hearthstone entusiastiske og fængslende.

Selvom det koster ingen penge, men en masse tid. Der er stor fare for, at den ene, men så engageret for ofte og for længe med det. Denne video viser, hvordan en udvikler af spillet forklarer grund til at være et enkelt kort; en af ​​tusinder. Den begejstring for Hearthstone står og falder med balancen af ​​monstre og kort. Blizzard gør alt for at beskytte dem. Dette er en af ​​grundene til, altid fortsætte med at spille spillet.

AndroidPIT hearthstone helten 252let at lære, svært at mestre: Hearthstone. / © AndroidPITHearthstoneInstaller på Google Play

De bedste offlinespil

Shadow Fight 2

Shadow Fight 2 er en 1-mod-1 Manager kampspil med livagtige bevægelser, pæn kontrol og mange våben. Det er relativt langsom for et kampspil,. Strategi er mindst lige så vigtig som clamp reaktioner: Hold nerverne trods nogle sidesten energi af liv og overlever angrebet. Det alene burde give dig en god sved. Det er blevet en fri offline klassiker.

AndroidPIT bedste offline android spil 8Shadow Fight 2 forvandler dig ind en uoverstigelig krigere. / © AndroidPITShadow Fight 2Installer på Google Play
 • Ekstra tip: Online spil til Android

De bedste puslespil

Rul bolden

Rul bolden er et puslespil, hvor du er nødt til at finde løsningen ved hjælp af fysik og teknik. Mindst du er nødt til at pre-planlægge dine skridt. Så du trænet din koncentration og opmærksomhed. Skulle du kan lide den udfordring, det er bare spillet for dig.

Formålet med spillet, bolden er i "gate" at formidle. Til dette skal du oprette blokkene så bolden kan rulle gennem røret. Den røde og blå blok kan ikke flyttes. Alle andre blokke, også med rørsektion eller uden, kan bevæges. Husk på, at nogle gange ikke må bruges hver rør sektion. Så få kreative og finde vej til målet.

Med en vellykket afslutning af hvert niveau, antallet af blokke øges. Over tid, kan du låse forskellige tips, der kan fortsætte med at bringe dig i øjeblikke af rådvildhed med hjælp af bonus spil. Dette kan også opnås, når man ser på salgsfremmende videoer. Kun kritik: Hvis du ikke køber den pro version, vises en salgsfremmende pop-up efter hver tredje niveau.

AndroidPIT bedste android spil 1Rul bolden kræver fremsynethed og planlægning. / © AndroidPIT
 • Rul bolden i spil mål

Andre populære puslespil

Skær Rope 2

En anden Redaktørens Favorit: Skær Rope 2. I dette spil er du nødt til at fodre dem med slik lidt critter opkaldt Om Nom. Ved at adskille det på det rigtige tidspunkt ledningen - til engelsk: Skær Rope.

Denne free-to-play spil viser farverig og legesyg. Men gåderne er ganske smart og udfordrende. Over tid, bliver spillet sværere. Det første skridt er let igen og igen, så det er egnet som et casual spil.

AndroidPIT skære rebet 2 spil 1Skær Rope 2 er mere udfordrende end det første synes. / © AndroidPITSkær Rope 2Installer på Google Play

stak

En anden puslespil, der ved, hvordan man imponere, er stak. I dette spil er du nødt til at bygge et tårn ved at stable dine individuelle blokke sammen. God timing og hårde nerver er nøglen til succes her. timingen ikke passer, mister du en del af tårnet. kan tilpasse udseendet af spillet, da du kan tjene nye designs til blokkene med tiden. Disse spænder fra retro på zigzag til platin. Også i dette spil er der mulighed for at se salgsfremmende videoer til at låse op i spillet poster.

AndroidPIT bedste android spil 3I Stack din hurtige fingre og perfekt timing behov. / © AndroidPITstakInstaller på Google Play

De bedste tårn forsvar spil

Planter vs Zombies 2

Planter vs Zombier er en af ​​de ældste tårn forsvar spil til Android og hans efterfølger er den superstjerne af disse spil kategori. I Plants vs. Zombier bruger din valgte grønne områder i kampen mod en hær af zombier.

PopCap giver en farverig, vanedannende for øje, velafbalanceret strategi spil, som du kan spille næsten uendelige. Spillet udvikler sig fra niveau til niveau nogensinde, og opfordrer dig ud med nye opgaver. Kedsomhed kan ikke opstå derved.

For en free-to-play spil får du en masse indhold uden at skulle betale. Og bringer en masse sjov også utroligt.

AndroidPIT bedste android spil 1Planter vs Zombies 2 er kongen af ​​Tower Defense spil. / © AndroidPITPlanter vs Zombies® 2Installer på Google Play

Defense zone 2 HD

Defense zone 2 HD er et Tower Defense spil, realistisk militær dragt. Der er helt klart en dyb fælles end ovennævnte konkurrence og tilbyder også en mere vanskelig start. Spillet i øjeblikket koster 3.19 euro i Play Butik. Der er også en gratis let version tilgængelig til at teste spillet for nu.

AndroidPIT bedste android spil 6Defense zone 2 HD bringer en stor grafik, men godt gameplay mit./ © AndroidPITDefense zone 2 HD LiteInstaller på Google Play

Slot forsvar

Slot Defense er en af ​​de ældste free-to-play spil i tårnet forsvar spil. Derfor er det ingen overraskelse, at grafik og lyd er lidt støvet. Selv ellers spillet er ikke noget mere spændende. Men spillet gør principperne om Tower Defense spil lige på hovedet og er derfor velegnet primært til indrejse i genren.

Rytterne bevæger sig i dette spil på en forudbestemt bane, der skal skæres ved hjælp af tårne. Spillet indeholder mere end 100 niveauer, tre sværhedsgrader og en motiverende opgradere systemet.

AndroidPIT bedste android spil 5Ærgerligt den grafiske udformning af Castle Defenders mellemtiden er forældet. / © AndroidPITSlot forsvarInstaller på Google Play
 • Flere tips: Tower Defense spil til Android

De bedste RPG til Android

Drage Heroes: shooter RPG

Drage Heroes: shooter RPG er en lodret kører shooter med RPG elementer. Denne kombination af to genrer bringer momentum i den kedelige blive shooter genren. Med hvert niveau kan du tjene dine andre helte og udvide dets muligheder. Formålet med spillet er at befri Dragonia af dragen. Så den endelige chefer for hvert niveau er naturligvis drager.

Gameplayet er enkel og farverig, og der føles et uendeligt antal knapper på menuerne. Foruroligende er de uforståelige lange load tider, især hvis du starter spillet. Men du vil hurtigt glemme dem irriterende ventetid, når du Du skal passe på dragen. Men hvis du vil bare hurtigt spille et par runder, kan det være en frustrerende.

AndroidPIT bedste android spil RPG 8Drage kaos i Drage Heroes: Shooter + RPG. / © AndroidPITDrage Heroes: shooter RPGInstaller på Google Play

The Walking Dead: Vejen til overlevelse

Som navnet antyder, stod for The Walking Dead: Vejen til overlevelse, tegneserier af samme navn, serien sponsor. I dette spil er du nødt til at bygge en ny civilisation ved at bygge dine nye værksteder, træningslejre og gårde.

Uden for din base, er der forskellige missioner og ekspeditioner at eksistere. Den tidligere består af fast, stil ligner historien opgaver. I de razziaer du kæmpe mod andre spillere online for anerkendelse og varebeholdninger.

Den største ulempe ved spillet er helt sikkert den pay-to-win karakter, men meget mærkbar efter de første timers spil. men spillet er allerede nok sjovt at lave en anbefaling.

AndroidPIT bedste android spil RPG 2Walking Dead har en alsidig gameplay. / © AndroidPITWalking Dead: Vejen til overlevelseInstaller på Google Play

Marvel Future Fight

Marvel Future Fight er en attraktiv og monopolisere udvidelse af Marvel universet. Du starter med en Black Widow, Captain America og Iron at redde verden. Controlleren kan vælge din egen og så Du går gennem hvert niveau på vej til hver ende boss.

Over tid, dine andre karakterer spiller frit mellem hvilke du kan derefter frit skifte frem og tilbage. Også i dette spil kan du gøre det selv nemt via in-app køb, men spillet motiverer dig nok til at komme foran uden denne støtte.

AndroidPIT bedste android spil RPG 6I Marvel Future Fight indsamle ligefrem heroisk. / © AndroidPITMARVEL Future FightInstaller på Google Play
 • Flere tips: RPG til Android

De bedste Endless Runner Spil

Alto Adventure

Blandt de Endless-løbere Alto eventyr er en af ​​de mest indflydelsesrige spil i de seneste år. Gameplayet er i sagens natur enkel: Alto bevogtet nogle lamaer i Andesbjergene, men bryde ud. Dine forfølger på dit snowboard end en altid nyligt genererede spor. Men operationen er meget simpel: du har skrevet til at hoppe på skærmen og hold kontakten til at udføre en back flip. Den snowboard løb er overstået, hvis du ikke kommer ordentligt op efter et spring, eller du vil blive stoppet af en sten eller en kløft.

Stor indflydelse udøves Alto of Adventure, fordi du altid har tre missioner, der har brug for at opfylde dit til at stige et niveau. Tid du nødt til at indsamle 50 mønter, nogle gange til at rejse en vis afstand. Alle ti niveauer låser dine nye snowboardere, der adskiller sig fra deres kørestil videre. Så du kan ikke bare Alto, men også med Maya, Izel og nogle mere jagt på pisterne.

Hvis du kan lide Endless runner skulle have spillet Alto eventyr. Den app er gratis, men tilbyder en unik in-app køb, med din altid indsamler dobbelt så mange mønter. Derudover kan du se på efterspørgslen se en video til Alto, Maya, Izel & at genoplive Co. igen og fortsætte kørslen.

alto fotoAlto eventyr: En grafisk varieret Endless runner / © Screenshot: AndroidPITAlto AdventureInstaller på Google Play

Vektor

Vektor minder om Mirror Edge fra 2008. Tegnet bevæger sig i parkour stil gennem en verden drives af en totalitær stat; I dette tilfælde, men i 2D. Animationerne er stadig fantastisk og bevægelserne af den karakter ser realistisk. Fokus er mere på ren overlevelse som om indsamling af sjældne genstande. Hoppe fra afsats til afsats har sjældent følt så godt.

AndroidPIT bedste android spil på utallige løbere 4Animationer i Vector se godt ud og realistisk. / © AndroidPITVektorInstaller på Google Play
 • Flere tips: Endeløse Runner til Android

Bedste Action Spil

Implosion - aldrig miste håbet

Implosion - aldrig miste håbet er grafisk og legesyg en fremragende action spil til Android. Jeg har brug for dig til at slå igennem masser af fjender i stil med Devil May Cry eller God of War.

Du spiller en udstyret med sværd og skydevåben fighter, der skal bevise sig selv i forskellige verdener mod mutanter. Controlleren og atmosfæren giver ikke nævneværdig grund til kritik. Uanset om du blot ønsker at slå kun det sker, eller ønsker at specifikt bruge kombinationer af angreb: Implosion sjov.

Grafikken er stort set det bedste, du vil finde din Android og boss-kampe er simpelthen fantastisk. Kun de første niveauer er gratis. Efter dette, spillet med 9,99 euro foreslår at bøg, som er absolut værd spillet.

AndroidPIT bedste spil 20Grafik og kontrol af implosion - aldrig miste håbet tjene topkarakterer / © AndroidPITImplosion - aldrig miste håbetInstaller på Google Play

Ind i Dead

Selv Into the Dead er ikke et nyt spil i Play Butik, men det hører stadig til de bedste actionspil. Spillet kombinerer en Endless runner med en shooter spil, og du nødt til at kæmpe sig igennem flokke af zombier.

På den måde vil du finde flere kasser, der giver dig våben til abzuwähren zombier. Blandt andet en velkendt våben mod zombier: motorsav. Spillet er gratis tilgængelig i Play Store, men også byder på køb i spillet.

AndroidPIT bedste spil 23Ind i Deads storstilede præsentation spiller en stor rolle for succesen af ​​Spiels./ © AndroidPITInd i DeadInstaller på Google Play

Hitman: Sniper

Square Enix 's Hitman-serien var en stor succes på PC og konsol og nu spil er landet på smartphones og tablets. I Hitman: Sniper finde dig selv bag snigskytteriffel af hovedpersonen igen, med behovet for at opfylde dine ordrer. Der er omkring 150 missioner for prisen på 0,99 euro, som i øjeblikket giver en virkelig solid præstation til prisen. Med i-app køb, er der bedre våben, der giver dig en hurtigere fremskridt i spillet.

AndroidPIT bedste spil 26Hitman Sniper spænding ofte spiser væk på nerverne. / © AndroidPITHitman SniperInstaller på Google Play

De bedste racerspil

Reckless Racing 3

Hensynsløs Racing 3 er et miniaturer spil, hvor man ser fra toppen af ​​racerbiler. For at styre dine use fire knapper: højre og venstre styring og gas og bremse. Især selv-acceleration er i mobile racerspil usædvanligt, men det virker næsten perfekt. Det betyder ikke, at de køretøjer, ville være let at styre, fordi det har en tendens til at glide, og det kan være en reel kamp for at holde det på sporet. Controlleren kan endda overbevise klar, men kun de 3D-grafik gør det til en rigtig højdepunkt.

Det minder stærkt om de gamle racing spil fra 90'erne og er en af ​​de bedste racing spil til Android.

AndroidPIT bedste Android racing spil 4Med 3D-grafik og stor kontrol Reckless Racing 3 er et højdepunkt. / © AndroidPIT
 • Reckless Racing 3 i PlayStore

Angry Birds Go!

Angry Birds Go! er et gratis racing spil fra Rovio, udvikleren af ​​Angry Birds.

Det er noget der minder om Mario Kart og omfatter forskellige tilstande. Der er forskellige køretøjer at vælge imellem og flere tegn kan låses op. Det hurtigt mærke til, at der bag spillet, en stor udvikler fjender: De animationer og grafik er de højeste standarder. Det første skridt er let, og når du engang har huset entry-level bag, gør spillet en masse sjov.

AndroidPIT bedste Android racerspil 6Angry Birds Go! føles lidt ligesom Mario Kart. / © AndroidPITAngry Birds Go!Installer på Google Play

Riptide GP: Renegade

Riptide GP Renegade er en jet ski racer, hvor din injiceres gennem en futuristisk præg industriel ødemark og parkarealer - selvfølgelig på vandet. Selv de to foregående bedt meget væddeløb sjov, men stadig Riptide GP Renegade er et bedre: Gameplayet er det samme, men der er en lille historie, endnu bedre grafik og nye udfordrende baner. Under et løb kan du vise dine forskellige stunts, der giver dig mere boost magt - standard tricks er ganske enkel, senere combos kræver en masse takt.

I single player mode kan du einrechnen mange timers gameplay, det går på i multi-player mode, hvor du kan konkurrere mod venner. Spillet koster 2,99 euro. Lidt billigere anbefales stadig forgænger - Riptide GP2.

AndroidPIT riptide pg overløberRiptide GP: Renegade er et perfekt fortsættelse af Riptide Serie / © AndroidPITRiptide GP: RenegadeInstaller på Google PlayRiptide GP2Installer på Google Play

De bedste kampspil

Marvel Contest of Champions

Marvel Contest of Champions omfatter alle kendte Marvel helte. Kæmpede for dig vejen til toppen og skiftede dermed frigivet flere og flere helte. Den præcise styring gør spillet det bedste kampspil til Android. Du skal blot tørre skærmen aktiverer en lang række forskellige angreb; betydeligt mere behageligt end irriterende knapper på skærmen.

Spillet kræver en vis hardware til at sikre en jævn gameplay sjov. Men selv om ældre hardware, det er ganske spilbart. Spillet er gratis tilgængelig i Play Store, men omfatter køb i spillet.

AndroidPIT vidunder spil helten 4Spil Din favorit helten i Marvel Contest of Champions. / © AndroidPITMARVEL Contest of ChampionsInstaller på Google Play

WWE Immortals

WWE Immortals blander støbt af uretfærdighed: guder blandt os med pro-wrestlere i WWE scenen for en smule skør, men sjov sjov. Grafikken og animationerne er top-niveau, og du kan spille med op til tre deltagere.

AndroidPIT wwe udødelige spil helten 1WWE Immortals har temmelig travlt os. / © AndroidPITWWE ImmortalsInstaller på Google Play

SOULCALIBUR

SOULCALIBUR er en klassiker fra 1998, og meget har ikke ændret sig, hvilket er ganske tale for dem kvaliteten af ​​spillet. Overraskelser ikke stoppe spillet klar, men det er solidt og har spændende kampe. SOULCALIBUR omfatter en række forskellige krigere og flere våben og angreb, men desværre er der ingen multiplayer mode. Det er en af ​​de dyrere spil i Play Store øjeblikket 10,24 euro, men det giver en af ​​de bedste kampspil fra.

AndroidPIT Soulcalibur spil helten 3SOULCALIBURs god kontrol gør det til et af de bedste kampspil. / © AndroidPITSOULCALIBURInstaller på Google Play

De bedste strategispil

RollerCoaster Tycoon Classic

En første: Rollercoaster Tyconn Classic er ikke gratis, men ved 6.99 euro selv forholdsvis dyrt. Men den klassiske Atari har at byde på som en spændende konstruktion spil også masser af sjov. Byg din egen forlystelsespark med store rutsjebaner, og glem ikke at glæde publikum med nye attraktioner. Den app er blevet downloadet flere hundrede tusinder. En lille ulempe: Selv om prisen på 6,99 euro mere i-app køb vil være nødvendigt for nogle ting, der koster fra 2,19 til 6,49 euro. Men selv uden disse RollerCoaster Tycoon Classic er sjov - ikke kun for venner af retro look.

RCTByg din egen forlystelsespark og holde publikum underholdt. / © Google PlayRollerCoaster Tycoon® ClassicInstaller på Google Play

XCOM: Enemy inden

XCOM: Enemy inden er et af de bedste strategispil til Android. I modsætning til så mange spil i Play Butik, er det ikke en free-to-play spil. Strategien hit kom for nogen tid siden på PC'en derude og nød en vis succes. På Android, bringer han god grafik, men også en matchende pris på en gang omkring elleve euro med det.

andrdoidpit XCOM indre fjende teaser 2XCOM: Enemy inden er et af de bedste strategispil i Play Butik. / © AndroidPITXCOM®: indre fjendeInstaller på Google Play

dominations

Dominations er en af ​​de nyere spil i Android scene, men nu har allerede nået over 1 million downloads. Du bygger din egen base i spillet og føre din nation fra stenalderen til moderne tid og videre ind i rumalderen. Niveauet for strategi er højere end man er vant til Android-spil. Hvert minut du er nødt til at træffe en beslutning, der kan påvirke hele videre forløb.

AndroidPIT dominations spil teaser treDominations: udviklet fra en tidligere udvikler af Civilization II. / © AndroidPITdominationsInstaller på Google Play
 • Flere tips: strategispil til Android

Bedste Adventures

Machinarium

Machinarium er et af de spil, som du kan sætte til side knap: The Adventure er karakteriseret ved en detaljeret tegneserie grafik. Du styrer robotten Josef og skal befri din kidnappede kæreste Berta. Spillet undværes talt dialog, men i stedet se dine tankebobler angiver mulige handlinger.

Spillet fascinerer takket være sin helt egen atmosfære og du sikkert underholde et par timer. Med 4,99 euro, er det ikke det bedste spil i denne liste, men andre omkostninger ikke.

Screenshot 20160415 151605Machinarium / © AndroidPITMachinariumInstaller på Google Play
 • Flere Tips: Adventures til Android

De bedste arcade spil

pinout

kun tilgængelig for nylig, men det har den klasse for listen over bedste spil. Det er et nyt spin på den klassiske pinball genren. Efter et par minutter af spillet er klar: En gammel pinball spil vil du ikke ønsker at røre sig så hurtigt. Dit første har en gang kvote på 60 sekunder. Er det ud, er spillet slut. Tricket er: Din flippert bolden opad for at nå nye (Pinball) -Welten og kan få tid bonusser. Den replay faktor er derfor meget høj. Spillet afholdes neonfarver, hvilket sikrer ren for arkade atmosfære. Efter en Game Over Du er nødt til at starte forfra på det første niveau - kun en in-app køb på for 1,99 euro checkpoints gratis.

AndroidPIT screenshot pinoutPinout: Nytænkning / © AndroidPIT PinballpinoutInstaller på Google Play

De bedste puzzle-spil

De tre Room

The Room er en serie af spil, der fængsler dig i et rum og du skal finde vej. Dette opnås selv ved løser forskellige puslespil - Escape spil kaldet genren. Allerede de to første titler af The-Room-serien har inspireret med din intens atmosfære. Når du indstiller den måde, altid serverer en moderne alkymist miljø, hvor nuværende og fotografering findes i tidlige former - state of the art i spil: De fleste omkring 1900, kombineret med overnaturlige elementer.

Tilbage til The Room tre: A "mystiske Master" (Beskrivelse) udfordrer dig til at følge i hans fodspor. For at opnå dette skal du reparere dine forskellige kredsløb, indgå andre dimensioner (som sker ved hjælp af en speciel visuel støtte), og du skal forskellige objekter kombineres. Hvad lyder ganske abstrakt her gør hurtigt du føler dig godt. Ulempen er godt understøttet af The Room Tre at nogle gåder er lidt skjult, så spilleren ikke ved, hvor det går. Så nogle gange hjælper den indbyggede hjælp, de tips er. Adskillige timers gameplay venter på The Room Tre på dig. Har du færdig spillet, så der er at opdage alternative slutninger mulighed.

The Room Tre øjeblikket koster 4,59 euro, men også den billigere forgænger er en reel anbefaling.

AndroidPIT rummet treThe Room Tre - udfordrende gåder og spændende atmosfære er garanteret / © AndroidPITDe tre RoomInstaller på Google PlayThe Room TwoInstaller på Google Play

Listen er blevet helt erstattet. Nogle bemærkninger blev taget ud af din forbindelse.