“Display overlay opdaget”: hvordan dine rettelser den irriterende Android problem

Hun pludselig får fejlmeddelelsen "Vis overlay opdaget" og ved ikke, hvad du bør starte din ordre? Vi har samlet alle oplysninger, der kan identificere problemet og løse dine skridt for skridt. opdatering: I fejlsikret tilstand kan være undgå overlay problemet.

 • Android Marshmallow: Oversigt til smartphones og tablets
 • Android Marshmallow: Tips og tricks

I dag købte en smartphone? Hvorfor ikke?

Vælg 50 € mangler stadig. eller jeg er enig ..

VS
 • 435 StimmenOoops! Noget gik galt. bør opdatere helfen.50 € mangler stadig.
 • 365 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Ich enige.

Direkte til afsnittet:

 • fejlmeddelelse "Vis overlay opdaget"Den bag det
 • Løsning 1: Trin for trin "Vis overlay opdaget" lægemiddel
 • Løsning 2: fejlsikret tilstand af Android
 • Løsning 3: Alternative løsninger og rådgivning af EU

fejlmeddelelse "Vis overlay opdaget"Den bag det

problemet: Du starter en app, og det kræver nye tilladelser. men Android advarer dig om, at en Vis overlay opdaget var. Du bør deaktivere indstillingen. Alarmen giver dig et par hints, men som du kan løse problemet præcis (direkte til løsningen).

AndoridPIT skærm overlay opdaget enFejlmeddelelse: "Vis overlay opdaget" / © AndroidPIT

årsagen: Fejlmeddelelsen "Vis overlay opdaget" vises, hvis din en flydende app (ligesom Facebook Messenger) anvendes og en nyinstalleret app starter, den første anmodning om nogle adgangsrettigheder. Andre flydende apps såsom Twilight reducere de blå toner af skærmen og få det til at overlejre fejl.

berørte smartphones: På internettet problembeskrivelser til Samsung og Motorola smartphones fundet. Sandsynligvis er det et problem, der kan opstå med mange mærker. AndroidPIT kunne justere adfærd på et Vodafone og en Samsung smartphone.

forårsager apps: Vi har lavet den app drupe på problemet, internettet og vores fora er også apps ligesom Clean Master, Lux eller Twilight af fejlmeddelelsen "Vis overlay opdaget" skylden.

AndoridPIT skærm overlay opdaget 4Drupe og mange andre apps forårsage fejlmeddelelsen "Vis overlay opdaget" / © AndroidPIT

Den tekniske baggrund: Der er tilsyneladende en sikkerhedsforanstaltning af Android apps bede på runtime for at se, om de kan få adgang til hukommelsen, telefonen eller kameraet. Teoretisk set kunne en skærm overlay nu komme i den måde, du besvarer dialog. Google mener, at dette er en risiko. Derfor kræver Android i versioner skumfidus og nougat der ingen skærm overlay er aktiv, når din en app tildeler nye rettigheder.

Android Oreo bringer løsningen: Kun med Android Oreo problemet med display overlejringer er løst. For med denne version vil ikke længere tillade Google Apps til at lyve om systemet viser såsom meddelelsesområdet eller dialoger som den rigtige forespørgsel. Advarslen vil ophøre. Ulempe: apps som Twilight vil ikke længere arbejde med Android Oreo som før.

Den løsning, Part One: Fejlmeddelelse "Vis overlay opdaget" lægemiddel

Med nogle smartphones, som er berørt af den fejlmeddelelse, nu en softwareopdatering til Remedy har gjort. Så når undersøgt for nye firmware (Indstillinger > Over telefonen > Softwareopdatering). Hjælper ikke, at bare komme sammen med løsningen:

Trin et: "Vis overlay opdaget" lægemiddel

Åbner indstilling ved navn "frem for andre apps", Samsung er den tilsvarende valgmulighed "Apps, der kan vises øverst", Typisk kommer man til målet:

 • Åbner systemindstillingerne.
 • Du kan finde søgefeltet øverst til højre.
 • Søg der for "frem for andre apps",
 • Alternativ rute: Applikationer > [Tool ikon] > frem for andre apps

Blandt andre Samsung-brugere nødt til at gå en anden vej, fordi om at finde din finde den rigtige menu ikke:

 • Åbner systemindstillingerne.
 • Derefter: Applikationer > Application manager
 • vandhaner "mere" og vælger posten "Apps, der kan vises øverst" ud.
AndoridPIT skærm overlay opdaget 6Vejen til indstillingerne for displayet overlejringer / © AndroidPIT

Trin to: "Vis overlay opdaget" lægemiddel

en liste over forskellige apps, der giver ret til at lyve om andre programmer nu vises. Nu skal du identificere den problematiske app og dette midlertidigt suspendere retten til at sidde på andre programmer. Her er en tjekliste, som du hurtigt kan identificere den app og deaktivere målrettet:

 • Kan du se den boble en app på skærmen? Denne app er temmelig sikker på årsagen. Enten du skjuler den app boble eller deaktiveret app på listen.
 • Har du installeret en app, der ændrer eller farverne på skærmen justerer lysstyrken? Sådanne apps kan bruge fejlmeddelelsen "Vis overlay opdaget" forårsage. Deaktiverer disse apps.
 • Intet fundet? Så er det tid til at tage en anden vej vi forestiller os denne vejledning i den anden del.
AndoridPIT skærm overlay opdaget 7Listen over apps, der får lov til at se en skærm overlay. / © AndroidPIT

Trin tre: Start app, de nye tilladelser kræver

Nu kan du begynde at anmode om en ny tilladelse app. Nu bør du advarslen "Vis overlay opdaget" ikke længere modtage.

Hvis fejlmeddelelsen "Vis overlay opdaget" igen, vil du finde en alternativ måde i den anden del af denne vejledning, som dine rettelser fejlen eller omfartsveje.

AndoridPIT skærm overlay opdaget 2Nu er det: Selv drupe selv kan blive påvirket af displayet overlay problemer. / © AndroidPIT

Aktiver skærmoverlejringer igen: Trin fire

For den app, som du har deaktiveret i trin to, til at fungere korrekt, skal du gøre det muligt at blive vist på andre apps hende igen. Har du har dine klare alle apps i trin to, er det værd kun disse genaktivere at du rent faktisk brugt.

Den løsning, Part Two: "Display Overlay" anerkendt i sikker tilstand bypass

Ovenstående trin vil hjælpe i de fleste tilfælde, løse problemet med display overlejringer. nogle brugere rapporterer dog, at ovenstående trin ikke har hjulpet. Heldigvis er der en anden måde du kan arbejde rundt om problemet: Android har en sikker tilstand, hvor telefonen starter næsten på fabrikken tilstand. Alle apps, men forblive installeret, og derfor kan du nu manuelt indstille de ønskede rettigheder. Sådan gør du:

 • Husker du som app kræver nye tilladelser.
 • Din smartphone starter i fejlsikret tilstand. For at du låser din smartphone oprindeligt helt.
 • Switched det på og holde altid holde lydstyrketasten nede under opstart.
 • Nu åbne Systemindstillinger og i App manager.
 • Plads på listen, skal du vælge den app, der kræver nye tilladelser og vælger det.
 • Klik tilladelserne menuen.
 • Vælger de relevante tilladelser til app.
 • smartphone genstarter.

Nu er problemet burde ikke opstå, fordi den app pågældende nu har de nødvendige tilladelser.

 • Detaljer: Start Android i fejlsikret tilstand

Den løsning, tredje del: Fejlmeddelelse "Vis overlay opdaget" lægemiddel

Ovenstående trin vil hjælpe i de fleste tilfælde, men ikke i alle tilfælde. Mange medlemmer af AndroidPIT samfund har måttet affinde sig med dette problem, og for at dele dine indsigter. Vi har sammensat de tips.

"Vis overlay opdaget" Rettelse: Tips AndroidPIT samfund

Mindst to producenter funktioner er os bekendt, som er ansvarlige for problemet med display overlejringer.

 • Samsung smartphone: Indstillinger > Avancerede funktioner > Enhåndsbetjening. deaktivere den og genstarte telefonen. Nu er problemet bør løses.
 • Huawei Honor bzw- smartphone: Indstillinger > intelligent støtte > giver hurtig adgang til Off

Android giver producenterne til at lave en række justeringer. Dette gør det umuligt i dette tilfælde til listen hver potentiel årsag. Heldigvis AndroidPIT samfund har masser af tips og skjulte årsager fandt, at kan helt sikkert hjælpe dig på dette punkt. I denne liste, vi kalder dig kendte apps, der har udløst skærmen overlay fejlmeddelelse.

 • Cheetah Mobile apps som Clean Master eller CM Locker ofte føre til problemet. Løsning på afinstallationen. (Tak til de mange kommentatorer)
 • deaktivere den app Twilight i anmeldelsen bar og overdragelse af rettigheder bør være muligt.
 • ES File Explorer med aktiveret funktion ES knalde. Deaktiver sidemenuen bag posten "ES knalde", (Tak Henry og Alice)
 • indstillinger > Genvej: Du kan se i Android-indstillinger, vælg Genvej, så trykkede ham én gang deaktiverer dette er der. (Tak Caroline)
 • DU Batteri Saver og batteri DU Speed ​​Booster: afinstallere disse apps burde have hjulpet (tak Corinna)

Konklusion

problemet "Vis overlay opdaget" kan være temmelig sikker løses med ovenstående tip. I nyeste firmwareopdateringer og nogle afprøvede nougat firmwares problemet ikke længere eksisterer, fordi forsvinde på disse kort display overlejringer. En komplet løsning vil kun komme med Android, fordi Google Oreo derefter ændrer funktionaliteten af ​​systemet dialoger.

Har du hjulpet denne vejledning? Skriv det i kommentarerne eller fortælle os, hvis dette ikke var tilfældet (kaldet så bedst din smartphone med Android-version). Og når venner af du støder på fejlmeddelelsen, sende dem linket til denne vejledning.