Fjern Android-Virus: For at slette din malware eller adware

I Android ikke du er sikker mod malware. På trods af alle de forholdsregler, kan du inficere deres smartphones med malware. Så reklame er konstant vises og batteriet hurtigt bliver fladt. Derudover kan udlændinge læse sammen dine passwords og SMS. Her lærer du, hvordan genkende din malware i Android, sletter og hvordan du undgår dem.

 • De bedste anti-virus apps til Android
 • Fem vigtige tips til at holde din smartphone forbliver beskyttet

I dag købte en smartphone? Hvorfor ikke?

Vælg 50 € mangler stadig. eller jeg er enig ..

VS
 • 435 StimmenOoops! Noget gik galt. bør opdatere helfen.50 € mangler stadig.
 • 365 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Ich enige.

1. Start i fejlsikret / fejlsikret tilstand nyt

Android-smartphones har en sikker eller sikker tilstand. I denne apps startes, når enheden er kun startes der allerede var installeret ved levering. Da malware bestemt ikke hører til det. Desværre er dette virker forskelligt på hver smartphone. Kig i vores yderligere artikler for at finde vejledningen til din enhed.

 • løse problemer som en professionel: fejlsikret tilstand i Android
nexus fejlsikret tilstand aktivere deHold sluk-knappen er trykket, vises spørgsmålet om fejlsikret tilstand. / © AndroidPIT

I fejlsikret tilstand, kan du straks genkende forskellen. Hvis reklamerne nu er væk, det er et godt tegn. Det betyder, at det er muligt at fjerne den besværlige app. Men først, lad os finde ud af, hvad app det er.

2. Identificerer den mistænkelige app

Øverste ende apps

Der er klare tegn på, at de apps er ansvarlige for de forstyrrende indtryk. Da Android 6.0 Marshmallow kan styre din præcis hvilke programmer får lov til at skjule andre apps. I de indstillinger, du finder vise posten til andre apps under Apps eller applikationer til at gøre det.

tegne over andre appsMed Android Marshmallow har adware tungere. / © AndroidPIT

I de programmer, der er anført der kan Apps er dem, der finder dig med permanente bannere på mine nerver. Du kan hæve den tilsvarende app enten tilladelse eller afinstallere det samme. Klik på den app bare for at cirklen med i.

fjern administratorrettigheder

Nogle Android malware apps spørger dig under installationen af ​​rettighederne til administrator enhed. Sådanne apps kan ikke fjernes nemt placeret. Hvis den app har udstedt som tyverisikring eller anti-malware app, forekommer berettiget denne tilladelse først. app derefter viser sig at være malware, denne tilladelse er en hindring.

android sikkerhedsindstillinger administrator deAndroid Device Manager er en ønskelig Geräteadminstrator, öminöse tredjeparts apps er ikke. / © AndroidPIT

Så gå til Indstillinger (Generelt) > sikkerhed > Enhedsadministratorer og fjernede krogen i mistænkelige app. Derefter kan du fjerne malware app.

3. Fjern den mistænkelige app

Gå ind i indstillingerne i Apps eller Application Manager og finde den app ved Du tror, ​​at hun er årsagen. Afinstalleret den formodede malware app.

nexus afinstallere app deI de fleste tilfælde kan det malware app nemt afinstallere. / © AndroidPIT

4. Test succes i normal tilstand

Nu, hvor skadedyr sandsynligvis blev fjernet, du stadig nødt til at kontrollere, om reklame er virkelig gået. Skifter til telefonen og tænde den igen, så den starter i normal tilstand. Samsung har frigivet en lidt mere elegant end Google og tilbyder en permanent meddelelse. Hvis din aflytning det, starter din Galaxy igen i normal tilstand.

samsung fejlsikret tilstand deaktiver deI Samsung Galaxy S5 til at få lettere tilbage ud af fejlsikret tilstand. / © AndroidPIT

Afinstaller alene er ikke nok

Desværre, din eneste løser symptomer afinstallere skadedyr app. Thomas Uhlemann fra antivirus leverandør Eset har fortalt os flere farer. Man skal huske på, at "det var den app allerede nu muligt at overføre personoplysninger til tredje smartphone Server, herunder logins og så videre. Det er også muligt, at selv en udbyder SMS blev modtaget, som har ændret accessnettet og dermed ikke længere være den mobile radio adgang min faktiske netoperatør brugt. Det er således blandt andet muligt, at yderligere reklame vises, selvom jeg allerede har afinstalleret malware app. Dette kan dog også løse dette ved at se på APN hans enhed (Indstillinger > (Netværksforbindelser) > Andre indstillinger > Mobilnetværk > Adgangspunkter), og eventuelt anmoder om en ny opsætning SMS fra udbyderen."

Hvis en app, men root-rettigheder har opnået, at hun kunne "gøre dybt ind i systemet ændres. Siden alvorlige apps beskyttelse Rod eller efterspørgsel bør oprette, de er underlagt de officielle Android restriktioner her og kan derfor imod en sådan Rootkit / MBR-relaterede infektioner ikke gøre meget. Men her en fabrik reset og backup kan hjælpe." Fabrikken nulstilling har desværre betyder, at du nødt til at geninstallere dine apps og sætte op. Den proces, vi forklare i en særskilt artikel.

 • Så du udfører en hard nulstilling og blød nulstilling på Android-smartphones fra

Forebyggelse Android malware

Der er en række af vask porte for skadelig eller irriterende software. Hvad er de, og hvordan du undgår dem, vil vi forklare i en særskilt artikel. Derudover kan du læse mere her om spørgsmålet om anti-malware apps:

 • Hvor kommer Android malware?

dine oplevelser

Hvad er dine erfaringer med Android malware? Var din smartphone nogensinde blevet smittet? Var du i stand til at slippe af med skadedyr igen? Hvis ja, hvordan kunne det fjerner?

Var din smartphone nogensinde blevet inficeret med malware?
 • Aldrig.
 • Ja, og jeg kunne endda fjerne truslen.
 • Ja, og tjenesten måtte tage sig af det.
 • Ja, og skaden var uoprettelig.
(Kun muligt vælge)Vis resultaterAFSTEMNING!

Dette element er blevet omstruktureret og udvidet til at omfatte det aspekt af skadedyr diagnose samt til undersøgelsen.