Programmering Android App: Kom godt i gang

Så du ønsker at programmere din egen allerførste Android-app. I vores Hello World eksempel vil vi forklare de første skridt med Android Studio til dig. Det skaber grundlaget for, at du kan komme i gang med at udvikle din egen første Android-app.

  • Bedste Android apps 2016
  • Bedste Android Spil

I dag købte en smartphone? Hvorfor ikke?

Vælg 50 € mangler stadig. eller jeg er enig ..

VS
  • 435 StimmenOoops! Noget gik galt. bør opdatere helfen.50 € mangler stadig.
  • 365 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Ich enige.

Udviklingen af ​​Android apps kræver viden om programmeringssproget Java. Men selv hvis du kommer fra C ++, skal du finde vej til dig hurtigt. I denne tutorial vil jeg bruge Android Studio. Udviklingen miljø er stillet til rådighed gratis af Google og er ideel til programmering og test af din Android-app.

Installeret den nødvendige software

Så den første ting du skal Android Studio. Download det ned på følgende link:

  • Hent Android Studio

Installationsguiden hjælper dig gennem opsætningen, så du skal bare følge hans instruktioner. Han kan bede dig om at installere Java Development Kit. 7 Du kan finde den seneste version til din platform på dette link:

  • JDK 7 Download

Hvis installationsguiden af ​​Android studiet efter jdk_path beder dig søge til Windows i mappen C: \ Windows \ System32. Så bør du være i stand til at starte Android Studio.

Opretter et nyt projekt

Hvis du har programmeret din Android-app, vil dette bestå af flere individuelle filer. Disse komponenter er nævnt Android Studio i alt som et projekt. Bare sådan så du vil oprette. Klik på denne knap på toppen: Start en ny Android Studio projekt.

android studie 1Det første skridt er at starte et nyt projekt. © AndroidPIT

Nu skal du klikke på Næste, og det vil åbne et nyt vindue. Den første indtastningsfelt kan du skrive et navn til din nye app sæt, for eksempel, "HelloAndroidPIT", Den anden linje er ikke interessant for os. I den tredje, hvor dit projekt er gemt er fast besluttet.

I det næste vindue, der åbnes, skal du definere, hvilke platforme og versioner af din app skal være tilgængelig. I vores tilfælde vælger vi Telefon og tablet, fordi den app ikke er beregnet til at blive udviklet til SmartWatch, TV eller andre enheder.

android studie 3Vælger hvilke platforme og versioner for at støtte din app. © AndroidPIT

Når du har klikket på Næste, re-åbner et nyt vindue, hvor du er nødt til at vælge, hvad du vil slags app du udvikler. I vores tilfælde er det en tom aktivitet.

Nu er du nået det sidste trin i skabelsen projekt. Her har du gøre er at vælge den aktivitet navn. Resten skal udfyldes automatisk. Du kan ændre de enkelte poster, men manuelt.

android studie 5Vælger et navn. Resten fylder hele af sig selv. © AndroidPIT

Nu er du nødt til at vente et kort stykke tid, blev oprettet for at dit projekt. Programmet indlæser derefter brugerfladen, som kan tage en hel del længere.

tekstredigering

Når brugeren har indlæst, kan du vælge dit nye projekt længst til venstre for den lodrette liste. Hendes så skal du finde følgende skærmbillede:

android studie 8I dette vindue kan du redigere den app. © AndroidPIT

Du kan finde links nu den vigtigste mappe, på har du adgang til alt indhold i projektet. Næste i midten ser du den såkaldte 'Palette' på du kan tilføje, blandt andet tekst. Blandt dem er to faner, design og tekst, der aktiverer koden redigering. Nogle af jer vil de opfatter som mere behagelig end behandlingen via grafiske brugergrænseflade. Længere til højre finder du en real-time overblik over alle de ændringer, at din vornehmt til dig og dit projekt. Hvis du tilføjer en tekst, du ser denne menu.

Vælger rodmappen res > layout > activity_helloandroidpit.xml ud. Som du nu kan se Android Studio har allerede overtaget en del af arbejdet: Hej Verden allerede vises på skærmen. Da vi ønsker Hej AndroidPIT Show, vi skaber teksten og ændre det visuelt. Så klik på tekstfelter i 'aktionsradius', som vist nedenfor:

android studie 9Et klik på tekstfelter sletter den gamle tekst. © AndroidPIT

Du kan nu vælge teksten Hello World, som allerede er repræsenteret med en blå kant og slette den. Nu da den temmelig uskøn tekst er væk, kan du oprette nye Mine dit. Du er nødt til i 'aktionsradius' markere Stor tekst. Efter at du kan placere den på displayet efter din smag.

Selvfølgelig kan opnås via kode dette. Du kan desuden også bringe teksten for at vise det, for eksempel centreret.

Men pas på: Når du har oprettet den tekst, vises et lille ikon i øverste højre med et advarselsskilt. Dette er ikke en fejl, men en indikation, der kan være et problem. I vores tilfælde, kan dette løses hurtigt, hvor din blot klikker på vagt, og klik derefter på det første link, der vises som vist i vinduet nedenfor:

android studie 11Advarslerne er ingen fejlmeddelelser, men noter. © AndroidPIT

En funktion, der ikke hjælper os i vores tilfælde, fordi vi kun viser simpel tekst på skærmen: Du kan se forskellige smartphone-modeller med forskellige skærmstørrelser at vise. Som standard er det Nexus 4 vises. men du kan vælge dine favoritter selv.

android studie 13Her kan du vælge den ønskede model. © AndroidPIT

Nu skal du tilslutte telefonen til pc'en. For at starte app på din smartphone, skal du blot klikke på det lille trekantede play ikon. Valgt i vinduet, der åbnes på din smartphone, vil den app indlæse på din smartphone.

Nu har du dit første selvstændige foretaget app på din smartphone. Lad dine ideer og inspiration frit løb og måske er begejstret millioner brugere fra en simpel Hello AndroidPIT en app.

Hvad er dit første app idé? vi ønsker at løse det næste problem det?