Slettede data i Android

Situationen kender sikkert den mest: Det sletter flere fotos fra sin smartphone og sekunder senere du indser, at du har slettet den forkerte foto. Før du strejke sammen i et sådant tilfælde hænderne over hovedet, så fortvivl ikke: du kan forestille på din Android-enhed til at genoprette. Det vigtige er, at du forbliver rolig og handle tidligt.

 • De bedste backup apps til Android
 • Android-app-data sikkert med og uden rod

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg Huawei Mate 10 eller Galaxy Note. 8

VS
 • 264 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Huawei Mate 10
 • 202 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Galaxy Note 8

Først og fremmest skal du deaktivere den trådløse LAN og dataforbindelse på din enhed. For hvis du sletter filer (musik, fotos, videoer, osv), er de faktisk ikke fjernet, indtil dette område overskrives i enhedens hukommelse af andre data. Det er derfor, det er så vigtigt at handle tidligt.

Hopper til sektion

 • The Hard Way mt garanti, men genskaber alle
 • Den blide metode app, men kun genoprette Billeder
 • backup og gendannelse sms
 • Se Skjulte Meddelelser efterfølgende
 • Dumpster: Den trash app til Android
 • Gendan billeder til SD-kort
 • MobiKin Doctor til Android

Data Recovery på den hårde måde med Dr. Fone

Dr. Fone koster penge rootet din smartphone, og dermed gøre din garanti for enheden til intet. Så det starter, når du har ud over de data, der er lagret på din smartphone data til din smartphone intet at tabe. Slettede kontakter, billeder, tekstbeskeder og WhatsApp beskeder kan bakkes op med en høj succesrate, selvom din skærm allerede er brudt, og telefonen kan ikke længere betjenes.

dr Fén 2Dr. Fone koster en krone, værd swich men. / © Wondershare

Den software omkostninger i den fulde version lige under 50 euro, men kan være det værd, hvis de data, der skal gemmes, er du mere værdifulde og dit tab ville du komme til at være dyrere.

gendanne slettede billeder uden root

En simpel, god app til at gøre slettet slette enkelte billeder tilbageførte Disk Digger. Uden rod bruger-mapper, som skal gennemløbes. Med root-autorisation også faktisk utilgængelige områder for dig at søge. Men dette er ikke et presserende behov for at genoprette fotos hurtigt.

disk diggerGendanner slettede billeder genoprette; uden rod. / © AndroidPIT

DiskDigger er gratis og uden reklamer. Vi testede den app på Android 7.0 nougat. Ulempen ved den app, at de ikke kan skrive til SD-kortet backup. Så du har brug helt gratis lagerplads i skyen eller på en FTP-server.

DiskDigger Photo RescueInstaller på Google Play

spare slettede billeder på SD-kortet

Hvis dine fotos er på SD-kortet, er du heldig. Et SD-kort kan være meget lettere at undersøge slettede billeder som den interne hukommelse på din smartphone. Så kan udtrække kortet fra din smartphone og forbinder dem med computeren.

SanDisk RescuePRO genopretter billederHer finder du de slettede billeder. / © AndroidPIT

Sandisk og Lexar sat på nogle SD-kort-modeller aktivering koder for data opsving programmel. I Sandisk er det Extreme og Extreme-PRO modeller (ikke Extreme PLUS), som er udstyret med en kode til RescuePRO. Lexar SD kort Professional Series vil modtage en kode til Billede Rescue.

Lexar billede redningEn sådan scanning proces tager omkring et minut per gigabyte. / © AndroidPIT

gendanne slettede sms på Android

Til genoprettelse af din SMS også kan Dr. bruge Fone. Trinene er de samme som for at genoprette slettede billeder, se ovenfor.

sikre tekstbeskeder permanent

Hvis du vil gendanne sms selv på nye enheder, bæredygtig, kontinuerlig backup-løsning er den eneste holdbare løsning. En enkel løsning er tilgængelig som en ad-støttede app, og det kaldes SMS Backup & Gendan.

SMS backup & GendanInstaller på Google Play
 • Indtastet når du først åbne den app forsikringen, for at se menuen.
AndroidPIT sms backupIndretningen er hurtig og nem. / © AndroidPIT
 • Vælger her, der ønsker sikre din SMS - Du kan også gemme alle SMS på én gang.
AndroidPIT sms backup 2Du kan gemme beskeder og telefonopkald. / © AndroidPIT
 • Derefter kan du vælge, hvor du gerne vil gemme kopierne. Dette er muligt gem til Dropbox og Google Drev.
 • Med SMS Backup & Gendan måde, er der en hel række nyttige ekstra muligheder. Så du kan, for eksempel, der er skemaer, som er bakket automatisk din SMS.
AndroidPIT sms backup 5Din SMS kan gemmes automatisk. / © AndroidPIT
 • For at gendanne bakkes SMS, din skrive på startskærmen af ​​app, skal du klikke på Gendan.
 • så bare vælger her det indhold, du vil gendanne, og tryk på Gendan. Selv de data tilbage.

genoprette Meddelelser

Er det dig sket for dig, at du har for tidlig udslettet en anmeldelse og du spurgte hvad har du der bare savnet? For sådanne tilfælde er der et lille trick, at Google har forankret ganske dybt ind i Android.

nu launcher meddelelse widgetOg hun var væk ... Du kan se et uheld slettede meddelelser senere. / © AndroidPIT

Først og fremmest: Han arbejder desværre kun på enheder, der kører bestand Android eller Google Nu Starter. Er din en af ​​de heldige, udfører et langt tryk på skærmen, og tryk på knappen widget. Der kan du se efter linket widget-indstillinger og trækker den til startskærmen. Dernæst har du til det med en aktivitet er knyttet mere specifikt til menupunktet beskedlog på lager Android, eller Launcher den i Google Nu underretninger.

nu launcher indstillinger widgetDu kan springe til protokol meddelelsen direkte. / © AndroidPIT

Nu indstillinger widget er på startskærmen, så på din genvej til et praktisk overblik over tidligere meddelelser. Så du gik glip af noget.

Google Nu StarterInstaller på Google Play

Dumpster: Papirkurven App

slettet fotoalbum og kiggede tilbage hurtigt? Dumpster bringer den populære fra Windows papirkurven på Android, hvilket gør sletninger reversibel. Den app er en integreret del af Android. Med undtagelse af mediefiler understøttede Dumpster dokumenter og arkiver af enhver art, hvilket gør det derfor mere alsidigt end DiskDigger.

dumpster 1Dumpster er som en skraldespand til Android. Du kan hente slettede filer. / © AndroidPIT

Hvem rydder op nu og mapper og ønsker at frigøre plads, som det kan ske for mig, at det sletter en fil for meget. Desværre Android er relativt strengt, for den sags skyld, og du har meget heldig et par sekunder til på "Fortryd" at skrive, før filen er slettet for evigt.

dumpster 2Med Dumpsters betalt sky mulighed for trash opbevaring er uendelig. / © AndroidPIT

Funktionaliteten af ​​Dumpster integrerer sig dybt ind i Android-systemet. Alle sletninger af understøttede filformater i fremtiden opfanges af app og med en "1 flyttet til papirkurven" anerkendt. Dette kan ses på ethvert tidspunkt og genoprette lidt efter lidt eller helt eller permanent tom. Elementerne kan også fjernes automatisk efter en vis periode, du.

Dumpster kan udstyres med root-rettigheder for at forbedre sine præstationer, men den app fungerer også uden rod. Derudover kan du investere 2,99 euro og fjern bannere og låse yderligere funktioner via in-app køb.

dumpster TrashInstaller på Google Play