Den bedste musikafspiller til Android

Du har stadig MP3-filer og ønsker at høre det med din smartphone? Vi var på udkig efter den bedste app til at lytte til musik. Grammofon er den bedste musik app, fordi den kombinerer brugervenlighed med praktisk funktionalitet.

  • Den bedste musik streaming-tjenester til Android
  • iTunes & Android: Hvordan din sync din musiksamling

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg Huawei Mate 10 eller Galaxy Note. 8

VS
  • 264 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Huawei Mate 10
  • 202 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Galaxy Note 8

Hopper til sektion

  • Grammofon: Den bedste musikafspiller til Android
  • Yderligere, populære alternativer

Den bedste musikafspiller til Android: de spiller musik, men ...

Musikafspiller til Android er stadig relevante. Hvem ønsker at lytte til MP3 eller FLAC kopier af ikke-kopibeskyttede cd'er på din telefon, du har brug for en god spiller. Ofte en simpel musikafspiller er forudinstalleret på smartphones. Ikke desto mindre er der flere gratis og betalte alternativer i Play Butik.

Vi har set på nogle og er kommet til den konklusion, at fonograf er den bedste musikafspiller til Android. Den kombinerer en behagelig design, en fantastisk afspilningsliste ledelse og det giver dig både sortere i et musikbibliotek, samt at gennemse mappen. Så du har den frihed, som du ønsker at sortere musikfiler.

Grammofon: The Best Music Player til Android

Nu og da jeg kigge over på Reddit og se, hvad folk bruger der for apps. Da jeg så i tre uafhængige tråde, her, her og der, jeg læste en række, som den bedste musikafspiller app til Android bør være Phonograph, jeg var nødt til at prøve det. Efter kun fem minutter, jeg havde forstået, hvorfor folk går til den app på den måde.

mapper fonograf bibliotekFonograf sorteres i biblioteket og filsystemet. / © AndroidPIT

Fonograf har alt, hvad du ville forvente fra en musik-app. Frem for alt er det gratis, hurtigt, let at bruge og perfekt ryddeligt. Det bedste er: Det behøver ikke skrive til dig før, som du sortere din musik. Mange apps oprette et bibliotek og sortere de sange baseret på den lagrede information i tags. Dette virker mere eller mindre godt. Derfor er mange brugere foretrækker at arbejde med filmapper. Og det er også muligt i fonograf: Den komplette kontrol er til stede både i biblioteket og i mappevisningen.

fonograf afspilning køFonograf giver dig god kontrol over afspilningsrækkefølgen. / © AndroidPIT

Da jeg kommer fra Foobar2000 på Windows-computere, jeg elsker en god kontrol spilleliste. Dette gjorde jeg med grammofon. Jeg kan rydde afspilningslisten, dele spor eller rod op ordren.

grammofon skabe spillelisteOpretter en afspilningsliste ved at vælge numre og tilføjer dem til afspilningslisten. / © AndroidPIT

For hver titel, jeg har stor interaktion: posten i biblioteket hoppe, slette filen, redigere tags. Fonograf er mere end en musikafspiller: Hun er en rigtig musik app, som du kan gøre alle de vigtige opgaver for at administrere din musiksamling. Du kan definere dine sange som en ringetone selv fra inden app.

fonograf tag editor sang infoGrammofon læser track info og skriver tags. / © AndroidPIT

I indstillingerne kan du angive, blandt andet, at fonograf går i en strømbesparende AMOLED-tilstand. Således huden bliver mørkere helt på alle ikke-essentielle områder. Dette giver spilleren en mørk, cool look.

indstillinger grammofonFarver Fonograf mørke. Aktiverer afspilning uden pauser til konceptalbum. / © AndroidPIT

Fonograf er gratis. De in-app køb er kun til reference kost af bygherren. Nye funktioner, du får ikke hvorfor.

fonograf menupunkter donatonFeeds udvikleren af ​​grammofon. / © AndroidPIT

Konklusionen er, at grammofon ikke alene inspirerer med sin funktionalitet. Det er den samlede pakke, overbevist om, at udvikleren har det sjovt på arbejdet, og dette kan indarbejdes i produktet betydeligt. Afspilleren også viser sig at være alvorlige styringsværktøj af din musiksamling og gør det sjovt at bruge.

Fonograf musikafspillerInstaller på Google Play

Poweramp: etablerede men dyrt super spiller

Poweramp med over 50 millioner Play Store-downloads en af ​​de mest udbredte musikafspiller til Android. Men hans præsentation skal hurtigst muligt revideres. Indlæringskurven er stejl, så begyndere brug for at blive gradvist fortrolig med dens overflade.

poweramp materiale dePoweramp er endelig chik med materiale hud. / © AndroidPIT

Efter et stykke tid derefter udvikler han sin fulde Poztenzial. I begyndelsen begejstret han med glidende overgange mellem spor for sømløse re-ejendele. Også konceptalbum som den gode gamle Hjemmearbejde af Daft Punk registreres intelligent og konsekvent gengivet. Derimod kan selv de spillere i streaming-tjeneste ikke anstinken.

Udformningen af ​​afspilleren er en smule forældet. Men Skins i Play Butik for at forbedre. Screenshots jeg lavet med materialet design Hud, som blev anbefalet til mig i kommentarerne i denne artikel. Du kan også bruge ham i mørket stil. Play Butik link du finder nedenfor.

PowerampInstaller på Google PlayPoweramp fuld version UnlockerInstaller på Google PlaySkin for Poweramp materialeInstaller på Google Play

Andre populære musikafspiller til Android

Andre populære musikafspiller er ekstra funktioner, som du måske mangler i fonograf. Blandt dem er de følgende, som vi nævner i hurtigt fremad:

Shuttle: sofistikeret design og Karaoke-tilstand

Shuttle giver adgang til filvisningen kun via in-app køb. I den gratis version, der kun biblioteket. Dens design udfældet ved Overvældende mode, som bader hele skærmen i farver af sporene. Karaoke venner Embedded kan vise tekster og synge sammen.

Transport musikafspillerInstaller på Google Play

VLC: dåse video

Den VideoLAN Client kan også afspille videofiler. Selv VLC skaber et bibliotek. alligevel kan du blot scanne filsystemet. men operationen er langt mere kompliceret og ikke så pæn som fonograf, hvilket gør det mindre sjovt.

VLC til AndroidInstaller på Google Play

Sort spillere: ikke så mørke

The Black Player har mig næsten lige så vellidt som fonograf. Han bader skærmen samt rumfærgen ved Overvældende tilstand helt i farven på albummet. Derudover kan du her hurtigt scanne for teksten til sangen og føje den direkte i app til sangen. Præsentationen af ​​biblioteket ledes og interagere med afspilningslisten er omtrent lige så simpelt som grammofon. Men der er en mangel på direkte adgang til filsystemet, som chancen for at vinde rodet ham.

Sort MusikafspillerInstaller på Google Play

Vi har suppleret listen feedback i overensstemmelse hermed forældede spiller fjernet og definerer fonograf som vinder. Gamle kommentarer kan relatere til passager, der ikke længere findes i teksten.