LG G4 bedømmelsesudvalg: Købet er nu mere end nogensinde værd – Hardware Tests

Den LG G4 er testen af, om det kommer fra en Galaxy S6, hvordan det føles i hverdagen, og om købet er stadig værd i 2016:e februar Efter skumfidus opdateringen det viser forbedringer, vi beskriver i softwaren sektion.

 • LG G4 vs. LG G3: Er det værd efterfølgeren?
 • LG G4 vs. Galaxy S6 Kant: Sammenligning

Til afsnittet:

 • Pris og tilgængelighed
 • Design og forarbejdning
 • udstilling
 • software
 • ydeevne
 • Lyd
 • kamera
 • akkumulator
 • Specifikationer
 • endelige dom
 • Hvor kan du købe?
Smart telefon besked: "Ikke nok hukommelse til rådighed" Ved du, at selv 50503566 deltagere?

bedømmelse

om

 • &# X2713; Aftageligt batteri
 • &# X2713; høj arbejdshastighed
 • &# X2713; Fantastisk kamera
 • &# X2713; storstilede display

Contra

 • &# X2715; spilpræstation
 • &# X2715; Blecherner Sound
 • &# X2715; udsat for slid

Billigste tilbud: LG G4

bedste priseBay122,99 €Gå til lagringbutik602.36 €Gå til lagringsammenligne priser

LG G4: Pris og tilgængelighed

LG G4 frigivet i begyndelsen af ​​juni 2015. Modellen med plastic tilbage dertil i farverne sølv, guld og keramik hvid. Den vejledende udsalgspris (RRP) var 650 euro. Prisen er i februar, mindre end 400 euro. Læderet versionen havde en MSRP på 700 euro og dukkede op i nuancer af brunt, sort og rød. Hver læder model er der også en guld farvet plast tilbage til det. Denne variant vil koste i februar 2016 400 Euro.

Så, at LG G4 den bedste top smartphone Generation 2015. Ideen udnævnelsen af ​​hans efterfølger LG G5 er 21 februar 2016:e

LG G4: design og forarbejdning

Displayet front er let bøjet, hvilket gør det til en meget behagelig fornemmelse og LG G4 gør en reel smigrer. Imidlertid radius af den virtuelle kreds omkring hvilket G4 knus er meget større end den LG G Flex 2. Med andre ord, kurven er meget mere subtil når G4 og mindre forstyrrende end Flex. Gorilla Glass 4 gør G4 20 procent mere stødsikkert end G3 - mindst det er LG.

Også en flot detalje: Fronten er dekoreret med alle enheder i carbon look og lidt struktureret. Den store dekorative syninger på midten af ​​bagsiden af ​​læder version er i første omgang kun nogle få bruges til, men klarer sig meget godt og gør for en slående anerkendelse af LG G4.

lg g4 frontkurveG4 sving mindre tæt end G Flex 2 / © AndroidPIT

Den buede skærm har en gennemsnitlig bred kant og bag glasset kan man se en meget fin kulfiber-look. Med sin kurve frontpanelet supplerer godt med puklede tilbage. Efter at have testet begge modeller, finder vi, at læderet model er meget aufreißerischer.

lg g4 tilbage læder USB-portDet aftagelige læder bakke koster ekstra og er værd at hver euro. / © AndroidPIT

Plasten model af LG G4 ikke helt glat tilbage, men en diamant mønster og er også lavet af en mat plast. Jeg kan lide virkelig god og er en fin detalje, efter at jeg oprindeligt havde frygtet, ville LG tage den samme polerede ligne G Flex 2 på G4. Men dette er ikke tilfældet, heldigvis.

lg g4 tilbage plastPlasten model er billigere, men gør det på ingen måde billigt. / © AndroidPIT

LG forbliver tro mod sin idiosynkratiske knap arrangement og placerer dem midt bagpå. Dette medfører, at kanten af ​​huset er helt glat. I øvrigt er der et lille hul til den infrarøde pistol, som du kan fjernstyre dit TV på den øverste kant. Åbning af bagklappen af ​​LG G4, det udskiftelige batteri og slots til hukommelse og SIM-kort kommer ud.

lg g4 frontkurveDen LG G4 er den sidste flagskib med udskifteligt batteri. / © AndroidPIT

På grund af krumningen og den tykke batteri den testede LG G4 kommer til en samlet tykkelse på 9,8 millimeter. Dette er bestemt ikke en lav værdi, og ville være batteriet betydeligt store og køretid tilsvarende lang, det ville være absolut ikke noget problem at acceptere en sådan tykkelse. Desværre er begge ikke givet, så det ville være gået anderledes og bedre.

LG G4: læder eller plast?

Look er ikke ubetydelig, det samme gælder for at føle. Og så enhver bruger, der er interesseret i LG G4 vil stille spørgsmålet: Skal jeg afhente læder model eller spare penge og sætte på plastik? Da han blev spurgt Læder vs. Plastik Jeg vil have dig til at hjælpe så meget som muligt. Kort sagt, jeg anbefaler den billigere plastik sort. Times helt uden for spørgsmålet venstre, hvis du virkelig har brug for ægte læder på en smartphone før, nogle fortjeneste i plast:

For det første, LG G4 er ekstremt glat med læder ryg. Jeg selv var overrasket over, hvor lidt greb tilbyder koskind, og så er det ganske vanskeligt at holde læderet-G4 godt og med den ene hånd. Desuden desværre læderet af vores test enhed ser ikke nær så højt som jeg havde håbet.

Men hvad værre er: Læderet er ekstremt ridse udsat. Jeg tror ikke, du vil lykkes at bringe enheden uden synlige ridser selv af en uge, fordi den mindste berøring af en finger negl fører til grimme hudafskrabninger (se foto), for ikke at nævne gnidninger i lommen. Det ser smukt, uden tvivl, men jeg tror, ​​det er muligt, at med en LG G4 enormt unwiderstandsfähigem, wafer-tynde læder Din fortsatte nydelse vil.

Og alle disse bekymringer, du har købt dig selv med penge, fordi læder-G4 koster omkring 50 euro mere end plastik version. Sikker på, for den ekstra afgift, vil du modtage en guld plast tilbage dækker, så du har begge dele. Men efter min mening, kan du se dette tillæg giver uden tøven og vil hellere investere det i en stor microSD-kort.

lg g4 læder scratch 1Efter et par dage begyndte at vise de første ridser på LG G4 læder, og vores testmodel blev født ikke engang i lommer. Fingernegle alene er slemt nok for koskind. / © AndroidPIT

Men der er ikke kun grunde til ikke at læder, det samme tog nogle fortjeneste i plast. Faktisk er det plastik-G4, i hvert fald efter min mening, bedre og mere komfortabel i hånden og fungerer også endda lidt ædlere. Ja, fint. Fordi læderet implementeres lidt kvalitet på LG G4, og plast har en afdæmpet udseende, som kan påvirke hele enheden snarere som en forenet end den skarpe pause i overgangen fra læder til plasthus. Hertil kommer, at plast-versionen ser endnu slankere, fordi det mangler læder spænder i kanterne.

Endelig er den tilbage plastskraber tilgive meget bedre. Med sine små fordybninger, der ligner en golfbold, ryggen er dynamisk, så ridser skiller sig ud ikke så stærk som på en helt flad, glat overflade.

Så sammenligningen LG G4 Plastic vs. Læder vinder efter min mening klart det billigere materiale, fordi det lover mere greb, ser bedre ud, er mere modstandsdygtig og sparer dig gode penge.

LG G4: repareres

Lad os tage endnu et kig på spørgsmålet om repareres. I tider, hvor flere og flere smartphones fast i aluminium unibody og bruge skrøbelige materialer som glas og bortset fra, at der allerede bliver tyndere, bliver det sværere at reparere dem. Den LG G4 gør her udtrykker positive viser, hvordan iFixit har som altid fundet ud af. Der kan du tage smartphones fra hinanden og bedømt, hvor godt de kan repareres. Og god repareres betyder færre arbejdstimer eller i ekstreme tilfælde, færre komponenter, der skal udskiftes, bare for at fastsætte den faktiske skade.

Resultatet i teardown af iFixit: En score på 8 ud af 10, hvilket gør LG G4 anses for meget godt repareres. Bagklappen og batteriet kan kendt for at fjerne uden værktøj, mange komponenter er modulære, så kan udskiftes uafhængigt af hinanden, de anvendte ikke svarer eksotiske, sjældne standarder og skruer er derfor let at løse. Den eneste ulempe: LCD-skærm og display glas kan ikke løses fra hinanden og skal derfor udskiftes sammen, ikke et sjældent fænomen i smartphones.

LG G4: Vis

LG G3 var dengang den første smartphone med QHD skærm. Nu tester vi LG G4 og vil blive overrasket over den samme opløsning på en helt ny måde. Fordi LG forsøgte at overhale sRGB-standarden og gå efter en mere naturlig farvegengivelse på farven standard af digital biograf initiativer (DCI) til at tænke.

lg g4 foranDisplayet er rart højt, men ikke alt for farverige. / © AndroidPIT

Den qHD skærm er meget lys og præsenterer farverne i en meget naturlig måde, ikke overmættet. Også fra forskellige vinkler som at antyde, at dette vil ændre sig. Selv før offentliggørelsen LG havde annonceret, at det var i stand til at øge skærmens lysstyrke med 25 procent. Det er blændende lys, men stadig ikke så lyse som den Galaxy S6 displayet. De sorte niveauer af IPS-skærme i testen af ​​LG G4-projektet forventes ikke at gå ned så dyb som den af ​​OLED-skærme, som man finder det i Samsung smartphones.

Imidlertid en eye-faktor ikke er forårsaget af lys eller mørke, men ved den fantastisk farvegengivelse. DCI standarden er tilfreds med visningen af ​​LG G4 til 98 procent, som virkelig fanger øjet, mens du ser billeder. Farverne ser påfaldende ægte.

LG G4: Software

Den LG G4 var en af ​​de første smartphones, der er blevet opdateret til Android 6.0 Marshmallow. Med opdateringen, softwaren er strømlinet og der er nye funktioner til rådighed. I det følgende vi derfor ikke længere appellerer til den software, der blev installeret før opdateringen skumfidus på LG G4.

lg g4 homescreen hurtige indstillingerStart skærm og hurtige indstillinger er let modificeret ved LG. / © AndroidPIT

LG tilbyder nogle ændringer af Android grænseflade i forhold til den oprindelige af Google. Du kan justere G4 software i nogle steder og så fremskynde dit arbejde med din smartphone. Takket være de gode resultater i din smartphone dette arbejde er sjovt.

lg G4 smarte indstillingerSmarte indstillinger og forkortelser øge effektiviteten. / © AndroidPIT

Du kan træne dig selv til at G4 vis automatisme. Så kan du din WiFi klar, når du forlader huset. Så din LG G4 undersøgt længere efter trådløse netværk, og bruger dermed mindre strøm. Lydstyrkeknapperne kan gøre din til quick-start knapper til kameraet.

lg g4 dual vindueMultitasker nyde dual-vindue tilstand. / © AndroidPIT

En af de specialiteter af LG G4 er dual-vindue tilstand. Du kan udtrykke indekset åbnede apps ud på Dual Window knappen og vælge to apps. Dette derefter åbne op på hinanden. Tænder din LG G4, også vinduerne dreje. Med dias i midten af ​​din ændrede størrelsen af ​​afsnittene.

lg g4 rengøring bulletinLG installeret rimeligt anvendeligt bloatware. / © AndroidPIT

Antallet af ikke-sletbare, forudinstallerede apps - også kendt som bloatware - er tåleligt på LG G4 i Android skumfidus. Du har en smart Cleaner for at rydde midlertidige filer og identificere underudnyttede apps. Venstre af hjemmet skærm har du Smart bulletin påmindelser om aftaler og fødselsdage eller praktiske tips til brugergrænsefladen.

En meget populær funktion af LG smartphones er opvågnen og låse uden fysiske knapper: Vågner LG G4 med en dobbelt tryk på skærmen fra standby. Denne funktion kan du oprette forbindelse til sikkerhedsfunktionen Knock Code: Tapped skærm kvadranter i en bestemt rækkefølge for at tænde for skærmen og låse din smartphone. Ikke sandt, rækkefølgen, skærmen låst. Trykker to gange om anmeldelse bar øverst på skærmen for at gøre det muligt for LG G4 tilbage i standby.

LG G4: Performance

Den LG G4 er meget hurtigt i hverdagen og reflekteres næsten lige store udstyrede enheder. Det kommer ikke i nærheden af ​​de målte værdier og ikke på English tempo af Galaxy S6. Og i spil kan det ikke konkurrere med en Sony Xperia Z5. Efter skumfidus opdatering resultater har hverken forbedret eller forværret.

For G4 LG ikke hentet den største tilgængelige Snapdragon 810, men for 808. Første rygter om, at de besluttede imod 810er, fordi han havde varme problemer, LG havde af sig selv; det havde kun placeret på timingen. Men den nye hexa-core processor bærer kun to højtydende moduler, så at han tidligere lidt skinner i benchmarks, men trods alt, afbrudt lejlighedsvis mod Snapdragon 810:e

lg g4 AnTuTuBenchmark-test af LG G4 AnTuTu skjuler, at dets Snapdragon 808 i hverdagen fungerer perfekt. / © AndroidPIT

Selv multitasking mellem flere spil og programmer, og browser faner er processoren og 3 GB RAM lykkedes hurtigt. Det største problem er dog, at levere de næsten 3,7 millioner pixels på skærmen i 3D-spil hurtigt nok med billeder var. Asfalt 8 eller Real Boxing har vrikkede. Spillere bør afhente Galaxy S6 eller Xperia Z5.

lg g4 AnTuTuDen høje skærmopløsning på 2.560 x 1.440 pixels spil hurtigt degenerere til afkortning. Med en fuld HD-skærm, ville Adreno 418 GPU sandsynligvis ikke have nogen problemer. / © AndroidPIT

LG G4: Audio

Et andet område, der ikke har gjort i LG end et absolut minimum, er den højttaler, som kommer i mono og gemmer sig i det nederste hjørne af bagpanelet. Ingen spørgsmål: Sammenlignet med de stereohøjttalere af HTC One M9 G4 falmede her, men volumen er stadig ok, selvom lyden ikke helt klart. I sidste ende, kan lyden af ​​LG G4 med Galaxy S6 sammenlignes.

lg g4 tilbageDen enkle højttaler på bagsiden af ​​LG G4 leverer anstændigt men ikke spektakulær lyd. / © AndroidPIT

er en lille, men cool trick, LG G4, som du tilslutter både kablede og trådløse hovedtelefoner og kan høre så parallelt på to måder musik. Lydkvaliteten på opkald er helt tilstrækkelig, som har mig lidt overrasket over den lille størrelse af højtaler. Baggrundslyde i støjende omgivelser filtrerer G4 ud godt.

LG G4: Camera

Kameraet af LG G4 hopper til 16 megapixel. Men det afgørende er den brede blændeåbning på f / 1.8, som selv foreslår den fremragende Galaxy S6 kamera. Også OIS 2.0 (den nye Image Stabilizer) er, det vil sige, at kameraet i LG G4 kan ikke blot i høj grad absorberer meget lys, hun tilgiver også rystende hænder og undgå slørede billeder bedre end nogensinde.

lg g4 kameraKameraet af LG G4 tilbyder både hardware samt på software-fronten. / © AndroidPIT

LG er blevet mere end konkurrenterne fokuseret på at gøre sit flagskib til en værdig alternativ til DSLR-kameraer. En fleksibel manuel funktion ud over den obligatoriske automatiske tilstand tillader dette formål at gøre alle de tilpasninger, der har oplevet fotografer forventer - dvs. ISO, trip tid, dybde, farvetemperatur og selvfølgelig besparelse i tabsfri RAW-format. Selv en enkel tilstand der, et eller andet sted, hvor din hane på skærmen og kan udløse det.

Der er også to nye funktioner, der kan gøre hurtigere Fotos: Hvis du trykker to gange hurtigt lydstyrken roligere knappen på bagsiden af ​​G4, er taget et fotografi. Dette fungerer, selv når displayet og G4 i standby. For frontkameraet, der er en gestus anerkendelse for den udløsende faktor: Hvis du holder hans hånd, indtil en knytnæve ind i kameraet, det så åbner, lukker det ind i en knytnæve og åbner det endelig en sidste gang, er en række selfies taget hvor kan du bagefter vælge de bedste billeder.

lg g4 tilbage syvDen 16 MP kamera af G4 har et farvespektrum sensor. / © AndroidPIT

I stedet for den stadig mere udbredte dual LED-blitz, kameraet af LG G4 har et farvespektrum sensor. Dette måler lysniveauet i miljøet og justerer de viste farver i overensstemmelse hermed, hvilket resulterer i, at det omstridte gule eller blå sting uundgåelige, at vi kender til mange kameraer. Også rige, naturlige og velafbalancerede rødvine LG G4 indfanger hvad du kan se fra tomaterne i galleriet.

I bedste fald LG G4 gør spektakulære billeder, hvis detaljeringsgrad er mest opnås ved Galaxy S6. Natoptagelser er velafbalanceret og også fange takket være flash mange detaljer ene uden at lade emnet det ser overeksponeret.

I det følgende galleri kan du se alle vores prøvebilleder og G4 gøre dig dit eget billede fra kameraet i LG.

lg-g4-kamera-prøve>GalleriLG G4: test billeder kameraetlg g4 tilbage kameraKameraet af LG G4. / © AndroidPIT

LG G4: Batteri

Efter oprindelige tvivl er nu kendt, at LG G4 Qualcomm Fast Charge Quick Charge understøttet 2,0. Dette angives bl.a. af G4-enheder ved siden af ​​Qualcomm og dermed officielt bekræftet. Med en aktuel top smartphone mindst eksperterne forventer blandt brugere legitimt et hurtigt angreb funktion, som nu er hverdagskost. Desuden er LG G Flex 2 er udstyret med Quick-Charge kompatibilitet, så det var absolut uforståeligt, senest gik gennem tech pressen, lad LG G4 ikke indlæses hurtigt.

 • Batteriets levetid forlænge gjort nemt

Den installerede batteri opsummerer gennemsnit 3000 mAh og er også udskiftelige. Dette gør LG G4 blevet en af ​​de mest interessante kandidater til folk der har brug for fuld fleksibilitet. For efter at Samsung har elimineret udvekslingen batteri Galaxy S6, kan LG har vundet næsten en unik feature i denne funktion.

lg g4 batteriDet svarer: Selv LG G4, kan batteriet udskiftes endnu. Meget flot! / © AndroidPIT

LG G4: Tekniske specifikationer

dimensioner:vægt:Batterikapacitet:Skærmstørrelse:Display Teknologi:skærm:Front kamera:Bageste kamera:flash:Android:RAM:Intern hukommelse:Flytbart lager:chipset:Antal ledere:Maks. Frekvens:tilslutningsmuligheder:
148,9 x 76,7 x 9,8 mm
155 g
3000 mAh
5,5 inches
LCD
2560 x 1440 pixel (534 ppi)
8 megapixel
16 megapixels
LED
5.1 - Lollipop
3 DK
32 GB
microSD
Snapdragon 808
6
1,8 GHz
HSPA, LTE, NFC, Bluetooth 4.1

endelige dom

Den LG G4 er stadig værd et køb i 2016:e februar Det har den nyeste software, arbejder hurtigt og er billig. Med praktiske ekstramateriale såsom det udskiftelige batteri og hukommelseskort slot den, er det stadig et godt valg i det lange løb, fordi dine store mangler med billige tilbehør kan kompensere.

Lg g4 foranAbsolut værd en køb: LG G4. / © AndroidPIT

De øvrige øverste smartphones på 2015 kan ikke og er også dyrere. For dette, de scorer især i spil med mere magt. Men hvis du ikke er en gamer og ikke generer dig, på størrelse med 5,5 inches, LG G4 er nu det første valg for dig.

Hvor kan man købe LG G4

bedste priseBay LG G4 H811 (T-Mobile) - 32GB Gold - GSM ulåst mobiltelefon uden 4G LTE122,99 €122,99 € I altGå til lagringeBay 32GB LG G4 H811 (T-Mobile) - Unlocked 4G LTE Android Smartphone - Grå122,99 €122,99 € I altGå til lagringbutik (3)Leveringstid:5- 6 dageLG G4 5.5" 4G 32 GB Hexa Core Black Leather602.36 €Forsendelsesomkostninger fra 8,99 €611,35 € I altLeveringstid:5- 6 dageGå til lagringmy.shopping.de (4)Leveringstid:5- 6 dageLG G4 5.5" 4G 32 GB Hexa Core Black Leather602.36 €Forsendelsesomkostninger fra 8,99 €611,35 € I altLeveringstid:5- 6 dageGå til lagring

LG G4

Device Database