De bedste backup apps til Android

Vi testede backup apps til dig, som du aldrig behøver at omkonfigurere telefonen igen. Her har to backup apps vist sig at være særlig effektiv. En af dem virker endda på ikke-modificerede Android-smartphones. opdatering: Google tællere med Android Auto backup, men testen vi kommer tæt på godt tilsigtede funktion.

 • Således sikrer din Android-app-data
 • Overfør dine kontakter, data og backup fra den gamle ny Android smartphone

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg OnePlus 5 eller Moto G5 plus.

VS
 • 507 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.OnePlus 5
 • 230 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Moto G5 plus

Apps til sikkerhedskopiering af app data - med og uden rod

Følgende backup-løsninger hjælpe med at sikre din app-data. Mange af dem, desværre, antage, at din rootet din smartphone. Fordi kun derefter backup app har adgang til data fra de andre apps. Som du rootet, og hvad det betyder, vi forklare i denne artikel:

 • Android rooten: Den ultimative guide

Du ønsker at også gemme dine SMS, kalender, kontakter og opkaldslister? Med undtagelse af sms, er disse data gemt på din Google-konto og automatisk tildelt fra den gamle til den nye enhed. SMS sikkerhedskopier vi gå en detalje på dette punkt.

Du ønsker at sikkerhedskopiere fotos og musikfiler? Disse kan simpelthen kopieres til computeren via et USB-kabel, og derfor ikke kræver særlig backup app.

Hopper til sektion

 • Hvorfor har vi brug backup apps?
 • Titanium Backup: Den bedste backup app og meget mere
 • Helium Backup: Den bedste backup app til backup uden rod
 • Andre backup apps

Hvorfor har vi brug backup apps?

Alt kunne være så smukt. Google havde introduceret en ny funktion også med Android Auto Backup sikrer app-data. Det betyder, at log-in data og indstillinger for dine apps i sky opbevaring gemmes på Google Drev. Hvis du derefter knyttet en ny telefon med den samme Google-konto installeret der apps fra backup-data automatisk sat op til dig.

pixel gendanne 2 deFor mange backup ødelægge bouillon. / © AndroidPIT

Men Android Auto Backup fungerer kun, hvis din ombytning eller din smartphone bredt fordelt nulstilles. Da der skabes sikkerhedskopier for hver enhed eller efter hver nulstillet, listen sikrede app-data er for kort og ufuldstændig backup, så ubrugelig.

 • Android Auto Backup fungerer så godt? En prøve ...

Så som Android-brugere, ser vi stadig misundelig på iOS-brugere, Backup og gendannelse alle data, indstillinger og endda symbolet arrangement præcist genskaber. men ændrer dig fra iPhone til en smartphone med Android eller Windows Phone fra, du skal genregistrere alle apps og omkonfigurere apps. Den kloge bruger gør selv en sikkerhedskopi af ansøgningen data. Og udviklingslandene backup Apps på Android er den enkleste løsning.

AndroidPIT tænker på at få iphone 3363Den Bugdroid justeret jaloux, at iOS gør bedre backups. / © AndroidPIT

Titanium Backup: Den ultimative Backup Solution

Titanium Backup til sikkerhedskopiering enhver anden app kommer tæt på. Den omfattende program kan sikkerhedskopiere næsten alt: apps, programdata, sms, systemindstillinger, widgets, baggrund og alt andet, og derefter ansøgningen med root-autorisation har adgang. Du kan endda oprette forskellige versioner af dine sikkerhedskopier.

 • Aldrig igen sat Apps: Titanium Backup i testen
Titanium backup app liste handlingerRoot-kompulsiv gør Titanium til backup værktøj af nørder. / © AndroidPIT

Opsvinget er muligt ikke kun for den oprindelige enhed, men også til andre hardware, Android-versioner eller brugerdefinerede rom'er. Hvem eksperimenteret meget og blinker, hvid Titanium Backup til at værdsætte. Roden tvang omfatter alle dem ud af dig, der ikke ønsker at rode din smartphone eller kan. For dem af jer kigger på den næste backup app anbefales.

PROCONTRA
Omfattende backup-funktionerforvirrende grænseflade
Adgang til systemet appsDriften er næppe forklarer
Næsten absolut kontrol takket være finjustereRoot-kompulsiv
App ledelse
Fjernelse bloatware og gamle data
Titanium Backup ★ rodInstaller på Google Play

Helium: backup uden rod

Helium er også ikke-root en egnet backup app. Desværre, de dominerede ikke så mange funktioner som de ovenfor præsenterede Titanium Backup langt. Cloud Backup og tidsplaner gør Pro-versionen et godt valg. Vores detaljerede test ser på de styrker og svagheder ved backup app helium.

 • Helium Backup: backup løsning uden rod
bedste backup apps heliumHelium er også godt uden rod. / © AndroidPIT

Med Android 6.0 smartphones helium havde tidspunktet for testning af problemer: Den enhedskryptering genereres, når der bakkes en konflikt. Du skal altid først fjerne skærmlås før sikkerhedskopier. Dette gør helium backup for nogle af jer uegnet.

 • Android-app-data sikkert med og uden rod
PROCONTRA
Simple Backup SolutionIngen forskellige versioner af backup mulige
Backup uden rootNogle apps tage lang tid at sikkerhedskopiere
Komplet cloud-forbindelseUforenelig med enheden kryptering
Automatiserede backups muligt
Helium - App Sync og BackupInstaller på Google Play

Andre backup apps

Ultimate Backup Lite

Mange brugere har haft positive erfaringer med Ultimate Backup. Cloud-tilslutning, sikkerhedskopier på SD-kortet og den største gratis funktionaliteten af ​​de præsenterede Apps lyder lokkende. Desværre kunne vi ikke gendanne app data i en test med den ikke-rodfæstet Nexus 6P. Således Ultimate Backup er efter vores opfattelse på nuværende tidspunkt ikke en reel konkurrent til Titanium eller helium.

bedste backup apps ultimative backup liteUltimate Backup er virkelig god med rod. / © AndroidPIT

Som cloud-tjenester Dropbox, Google Drev og boks var involveret. For superbruger funktionaliteten til en fuld App ledelse, herunder frysning, der adskiller Marked links og anvendelse af backup-data udvidet.

PROCONTRA
flot designindeholder mediefiler
Omfattende information om anvendelserUden root-adgang ingen bedring mulig
Funktionalitet med rod meget god
Ultimate backupInstaller på Google Play

Nem backup og gendannelse

Hvem har ikke ret til at sikkerhedskopiere data en app kan også få adgang til andre apps. Disse kan betjenes lysere samlet, i det mindste omvejen via computeren er ikke nødvendig. Så hvis du blot gemme en bestemt app eller ønsker at bringe som SMS data eller data fra kalenderen i sikkerhed, rækker ud efter den gratis app Nem backup & Gendan. Gennem enkle design, kan brugeren straks vælge de ønskede data eller apps, og fastgør dem på et SD-kort eller via Google Drev.

Nem backup GendanEnkelt design: Du skal blot vælge og sikre det rigtige. / © AndroidPITNem backup & GendanInstaller på Google Play

App backup & Gendan

Også meget tydeligt udviklet og enkel brugervenlig app er backup & Gendan. Denne app er især anbefales til brugere, der ønsker at overføre indhold til et SD-kort regelmæssigt - især APK-filer.

App Backup RestoreBackup og malware scanning på samme tid. / © AndroidPITApp Backup Restore TransferInstaller på Google Play

MyPhoneExplorer

Mange brugere sværger ved Windows-program MyPhoneExplorer den. men det ikke bekymrer sig om app-data, men at adressekartotek, kalender, SMS, filer og fotos eller ring liste og synkroniserer forskellige programmer såsom Microsoft Outlook og Google Kalender. Værktøjet er derfor mere bekvemt for dem, der ikke ønsker at tilbage til Google disse data er ikke alene, eller arbejde i almindelighed.

TWRP backup

En enhedsafhængig løsning ville være den såkaldte TWRP backup. Det bør gøre dig, før din enheden er optaget med en anden firmware, såsom en brugerdefineret rom. Også denne backup-metode er yderst kompliceret og har en afgørende svaghed: Du kan kopiere backup kun på den samme (ikke nødvendigvis det samme) anordning til at genoprette. Det diskvalificerer den metode til fjernelse af dine app data fra den gamle ny smartphone.

TWRP backupsikrer blot hele partition / © AndroidPIT

TWRP gør en backup af hele partition og kan komprimere data og kryptere. Arkivet med et billede er så i den offentlige mappe, hvorfra du kan kopiere den til en computer eller i skyen.

TWRP genopretteLedige Backups skal være komatibel med enheden. / © AndroidPIT

Restaureringen registrerer, om sikkerhedskopien blev lavet med en kompatibel enhed. Dette er ikke tilfældet, backup er skjult i visningen vist ovenfor.

Konklusion

Takket være automatiske backup billeder på Dropbox eller Google fotos og musik i skyen næppe et behov for fuld backup af din smartphone eller tablet. Hvis din din enhed skifter kun hvert andet år, og nulstiller ikke, vil også arbejde Automatisk backup for dig og hjælpe.

Titanium Backup og helium efteråret, når bilen backup ikke virker for dig. Desværre, backup apps anvender kompliceret. Efter alt, backup planlægning er med til at automatisere komplekse proces. Den eneste reelle konkurrent til dem af jer der ikke har root-adgang eller ønsker at forblive helium backup. Den app gemmer uden superbrugerrettigheder allerede betydeligt mindre app data, men det er bedre end ingen backup.

Gør dine sikkerhedskopier af dine app-data?
 • Ja, med en app.
 • Ja, ved hjælp af en anden metode (se kommentar).
 • Nej, overhovedet ikke.
(Kun muligt vælge)Vis resultaterAFSTEMNING!

Denne artikel er blevet ajourført for at tage hensyn til de Android Auto sikkerhedskopier.