Ære 7 i testen: high-end spids og værdi for mirakler – Hardware Tests

Huawei har indført Honor 7 et nyt flagskib mærke af sin datter, som minder stærkt om en indskrumpet Ascend Mate. 7 den kinesiske producent forbereder i øjeblikket opdateringen til Android 6.0 Marshmallow før, og vi vise dig sektionen "software" hvad holder opdateringen til Innovations til din Honor 7 klar.

 • Honor 7: Tips og tricks til smartphone spids
 • Huawei Mate S i testen: Den smukt pakket kasse Honor 7 luksus pris

Til afsnittet:

 • Pris og tilgængelighed
 • Design og forarbejdning
 • udstilling
 • Specielle funktioner
 • software
 • ydeevne
 • Lyd
 • kamera
 • akkumulator
 • Specifikationer
 • endelige dom
 • Hvor kan du købe?
Smart telefon besked: "Ikke nok hukommelse til rådighed" Ved du, at selv 50503566 deltagere?

bedømmelse

om

 • &# X2713; Meget godt håndværk
 • &# X2713, front kamera med LED-blitz
 • &# X2713, Hurtig fingeraftryksscanner
 • &# X2713, Meget god batterilevetid

Contra

 • &# X2715, Design blev erhvervet af Ascend Mate 7
 • &# X2715; høj vægt

Billigste tilbud: Honor 7

bedste priseBay179.00 €Gå til lagringreal, - Online Shop279.95 €Gå til lagring

Honor 7: Pris og tilgængelighed

Den kinesiske lancering begynder i juli 2015 oversteg alle forventninger of Honor, fordi smartphone var udsolgt i løbet af få minutter, og i alt Honor har set Honor 7 inden for en uge kæmpestor ni millioner forudbestillinger. Inspireret af denne succes, den kinesiske smartphone mærke bragte Honor 7 slutningen af ​​august 2015 også til Europa. dengang og nu 349 Den detailpris var, - Euro.

Honor 7: Design og håndværk

Den Honor 7 følger i sit design sprog til Huawei Ascend Mate 7, bortset fra, at det kun er 5,2 inches høj stedet for 6 inches. Den helt metalkabinet er meget godt lavet og som en accent Honor har indrammet displayet i en poleret ramme.

ære 7 produkt skyder 9Bortset fra små detaljer, design af Honor 7 svarer til Huawei Ascend Mate 7 / © AndroidPIT

Det falder ved første øjekast straks at ære 7 ikke er den tyndeste smartphone med en tykkelse på 8,5 mm, er det kæmpestor 2 mm tykkere end f.eks Huawei P8 fra stamgruppen. Men siderne af Honor 7 er let rundet, så det er mere behageligt i hånden end fladere og mere kantede Huawei P8.

ære 7 produkt skyder 4Under 20-MP kamera, er fingerprint scanner installeret. / © AndroidPIT

På bagsiden af ​​stort set alle-aluminium Honor 7 er placeret, da Huawei Ascend 7, fingeraftryksscanner, præcis i midten under kameraet. Selv om det ser ud som om bagsiden af ​​Honor 7 lavet helt af aluminium, så der er den øverste og nederste del af ryggen lidt forskudt fra plast. Disse dæksler af plast er antennerne. Dette er desværre at placere bag aluminium er ikke fordi vi stadig kunne bygge GSM netværksforbindelser ellers ikke Bluetooth, WLAN.

Nederst findes venstre og højre for den centralt placerede Micro-USB-port flere borehuller. Bag disse huller selvfølgelig er ingen stereohøjttalere, men kun en mono højttaler og en mikrofon til telefonopkald.

ære 7 produkt skyder 2Den afbryderknappen er placeret under volumen rocker. / © AndroidPIT

Den til og fra knap og volumen rocker Huawei har placeret på højre side. Praktisk, lyset rib af afbryderknappen, så de haptisk afregner noget af volumen rocker. På venstre side er der en anden knap, der sikrer oprindeligt forvirrende, da man ikke ved præcis, hvad denne knap er der. Honor har monteret en frit programmerbar tast her, med et tryk på en knap kan du få adgang til dine ofte brugte handlinger eller apps. En usædvanlig, nyttig funktion.

ære 7 produkt skyder 13Denne knap på venstre side kan du definere frit i indstillingerne. / © AndroidPIT

Over denne nøgle er der stadig et SIM-kort slot. Dette kan enten kan holde to nano-SIM-kort, eller et SIM-kort og et microSD-kort. Denne kombination slots er typisk for Huawei smartphones, og vi kender dem, for eksempel allerede fra Huawei P8 eller P8 Lite.

ære 7 produkt skyder 12Typisk Huawei: To-SIM-slot kan alternativt rumme et microSD-kort. / © AndroidPIT

Ære 7: Display

Æren af ​​7 skærm måler 5,2 inches diagonalt og udløser med Full HD, så 1.920 x 1.080 pixels på. Således at skærmen er den samme størrelse, opløsning og pixeltæthed som Huawei P8, men i stedet for de IPS NEO paneler fra P8, anvender Honor 7 en konventionel IPS panel, men dette er ikke en ulempe, fordi farvegengivelse og lysstyrken i displayet udmærket er, og også fra skæve vinkler, farvegengivelsen forbliver stabil.

ære 7 produkt skyder 6Den 5,2-tommer skærm har en opløsning på Full HD og skæmmer øjet med meget god farvegengivelse og lysstyrke. / © AndroidPIT

Hvis du ikke er tilfreds med farvegengivelse på skærmen, så er der i indstillingerne for Honor 7 har mulighed for at justere farvetemperaturen ved hjælp af skyderen, men efter min mening standard er løst meget godt.

Et lille tip på kanten: The Honor 7 kan vække ved at trykke to gange på displayet fra søvn, så ligner den afsmittende funktion fra LG. Honor har skjult denne funktion dybt i indstillingerne. For at aktivere det, du går til en Honor smartphone med EMUI 3.1 og Android 5.0.2 i indstillinger > Gesture kontrol, aflytning aflytning i feltet dobbelt.

ære 7 dobbelt tapKnock-A la Honor: Den Honor 7 kan også vågne op ved at trykke to gange på skærmen. men denne funktion kan aktiveres i vores motion control. / © AndroidPIT

fortsæt noget anderledes brug for din når du får for Honor 7 med Android 6.0 Marshmallow. I tilfælde af at du går ind i Indstillinger > intelligent støtte > Motion kontrol og aktiverer kølvandet på smartphone ved at trykke to gange.

Honor 7: Funktioner

Den store træk ved Honor 7 er faktisk ikke nyt, trods alt, Huawei har fingeraftryksscanner allerede i Ascend Mate 7 installeret (til test). Som med phablet af dets moderselskab, scanneren sidder på ryggen og er intuitiv at bruge.

Indretningen er meget enkel, og du vil ud af opsætningsguiden gennem hele proceduren. Undtagen at låse telefonen, kan du også bruge fingeraftryksscanner til følgende formål: rekord besvarelse, foto eller video for at stoppe alarmen eller ringe til meddelelsespanelet. Sidstnævnte kan du ringe og skubbe væk igen ved en modsat strygende bevægelse ved at stryge nedad over fingeraftryksscanner. Stort set alle de gange, ellers vil du har brug for denne handling begge hænder.

ære 7 fingeraftryksscannerDen fingeraftryksscanner i Honor 7 tjener ikke blot til at låse din smartphone, men det kan blive udløst andre funktioner. / © AndroidPIT

Men der er en anden speciel funktion af Honor 7, nemlig den side overdrages knappen Quick Start i venstre side. Som standard på knappen med HiVoice, Huawei egen stemme input, besat, men hvis du vil, så kan du ændre denne opgave. Det er endda muligt at starte en foruddefineret app med det.

Honor 7: Software

På Honor 7 Android 5.0.2 Lollipop kører sammen fabrikanter essay EMUI 3.1. Det er præcis den software på Huawei P8. Dette er ikke overraskende, da der efter alt Honor er den anden mærke af Huawei og så er det logisk at bruge det samme grundlag for softwaren. Som skelnen Honor har skabt matcher farven på Honor 7, egne temaer. I vores tilfælde, al software med gyldne accenter og ikoner skinnede.

Alle særlige træk ved Huawei EMUI fabrikanter essay kan du se igen til hjerte, så jeg vil skåne jer her i testen af ​​Huawei P8. Men et tip jeg vil have dig ikke tilbageholde: Hvis du vil installere en alternativ launcher, såsom Google Nu Launcher, så desværre ikke nok ren downloade og installere launcher, men du må leve i indstillinger > Administrer apps klik standardindstillingerne App og derefter gå derind i oversigten. Kun her kan du aktivere en alternativ launcher.

 • Den bedste Android Launcher
ære kontakt 7 løfteraketat bruge en alternativ launcher på Honor 7, er ikke let. Du er nødt til at dykke dybt ind i App ledelse. / © AndroidPIT

Honor 7 med Android 6.0 Marshmallow og EMUI 4,0

I øjeblikket kan du prøve Honor 6,0 skumfidus af en lille gruppe af beta-testere opdateringen til Android. Vi var også i stand til at downloade betaversionen på vores Honor 7 og installere den. Den installeres af os betaversion har versionsnummer B313, baseret på Android 6.0 og inverterer udgang Herstelle sat EMUI i version 4.0 over det.

Ære Android 7 6 0 marshmallow 2Den beta af Android 6.0 Marshmallow for Honor 7 er ved at blive testet af nogle brugere. / © AndroidPIT

Da der ikke er endelige version, er der stadig fejl, og det stadig mangler nogle vigtige funktioner i Android 6.0 Marshmallow. En manglende funktion i Android 6.0 Beta til Honor 7 er Google Nu på Tap. Denne smarte udvidelse af Google Nu kan stadig komme ind i indstillingerne, men funktionen kan ikke udløses. Også mangler mulighed for at fusionere SD-kortet til den interne hukommelse i den nuværende beta.

Ære 7 6 0 Android marshmallowGoogle Nu på Tap kan aktiveres, men ikke bruger Android 6.0 Beta på Honor syvende / © AndroidPIT

Til dette dog den strømbesparende funktion døse af Android 6.0 med denne betaversion til Honor 7 kan afspilles. Ligesom den nyligt testede Huawei Mate 8 operativsystemet sender alle unødvendige programmer i dyb søvn standby, så de ikke køre videre, og forbruger elektricitet. Til hver app stadig manuelt frigive tilladelse, du behøver kun i indstillingerne > Apps > Avanceret og gå der på ignorere optimering. Fra følgende liste over apps, som du kan slippe den strømbesparende optimering igen sig selv.

Ære 7 6 0 Android marshmallow DozeAndroid 6.0 Funktionen døse kan du ignorere for enhver app deaktivere i Indstillinger under optimering. / © AndroidPIT

Selvfølgelig, holde op med opdateringen til Android 6.0 Marshmallow for Honor 7 et par kosmetiske ændringer i EMUI og app extensions feeder. Især hvis du går ind i indstillingerne, du indse, at meget er blevet omarrangeret her og -gruppiert. Men med lidt tid til at vænne sig til den nye ordning i indstillingerne.

Kameraet app får opdateringen en manuel tilstand, hvor du så kan bestemme indstillingerne for eksponering, ISO-værdi, lukkertid og hvidbalance selv. I adressebogen vil blive genereret i hvert tilfælde et særskilt QR code for kontakter med opdateringen, så du kan passere dem.

Ære 7 6 0 Android marshmallow kameraMed opdateringen til Android 6.0 og 4.0 EMUI kameraet app of Honor 7 er også en manuel mode. / © AndroidPIT

Der er heller ikke i Android 6.0 Marshmallow Beta til Honor 7 nogle bugs og fejl. Som rapporteret i mange fora for sent push notifikationer, stemmestyring vil ikke længere fungere og nogle brugere klager over øget forbrug hukommelse. På min Honor 7 med beta jeg kunne disse problemer ikke mærke, men når den endelige opdatering udgives, vil vi ære den 7 igen for hjerte og sørge for, at fejl er blevet slukket.

Honor 7: Performance

Som Huawei datterselskab fastere Honor naturligvis adgang til hotellets egne Kirin processorer. I Honor 7 i Kirin 935, en octa-core processor tilsluttet. Fire af de otte kerner clocket ved 2,2 GHz, og de resterende fire kerner kører ved 1,5 GHz. Processoren er 3 GB hukommelse til siden. I vores test af ydeevnen, kan vi kun kommentere Honor 7 64 GB, fordi vi er kun denne version.

I dagligdagen, hardwaren gør et godt stykke arbejde, fordi apps lancere hurtigt og også gennem overfladen af ​​Honor fluer 7 eneste vej igennem. Men fra tid til at blande sig i EMUI svag stammen, selv om disse er kun minimal og næppe mærkbar. Grafisk rige spil som Dead Trigger 2, Asphalt 8 og Real Racing 3 kører på Honor 7 i testen flydende og uden problemer.

Ære 7 benchmarkHonor 7 i AnTuTu Benchmark: God præstation, men ikke topklasse. / © AndroidPIT

Men hvad med de rå tal? Den Honor 7 skaber i AnTuTu Benchmark stabilt på omkring 45.000 point og det er således langsommere end Huawei P8 (til test). Mærkeligt, det er på grund af de Kirin 935 kører i Honor 7 med en lidt højere clock hastighed end den søster model. Men ikke desto mindre det Honor 7 er forsynet med mere end nok strøm til at håndtere den normale smartphone hverdagen.

Honor 7: Lyd

Fra de rene af udseende kan man tro, at ære 7 har i den nedre ramme huset via en højttaler, men dette er ikke tilfældet. I testen of Honor 7 er vist, at en højttaler er kun i venstre bund udstyr. Men selv om det kun er en mono højttaler, så det er til at ledsage mere end tilstrækkeligt til output musik, spil eller endda til at ledsage YouTube-videoer audio andet.

ære 7 produkt skudLad dig ikke narre, fordi Honor 7 har ingen stereohøjttalere. / © AndroidPIT

Når stemmen kvalitet, alt er i den grønne zone, fordi selv i vanskelige støj miljøer såsom metroen, på vejen og andre støjende miljøer, der var den del af mine samtalepartnere ingen klager. Jeg kunne også forstå min samtalepartner meget godt.

Honor 7: Camera

Det vigtigste kamera of Honor 7 skyde fotos med et maksimum på 20 megapixel. Autofokussystemet fungerer her med det hurtigere fasedetektering, i stedet for kontrasten system. For selfies er en 8-megapixel front kamera til rådighed, der er designet til at sikre gode billeder i mørke eller under dårlige lysforhold takket være en LED-blitz. Så her igen ser vi Honor 7 en lille, men fine detaljer, der ikke er selvindlysende som i det nuværende marked.

ære 7 produkt skyder 7Pixelmonster på bagsiden: den 20-megapixel vigtigste kamera. / © AndroidPIT

Selvfølgelig disse er alle blot data, men hvor god er kameraet i virkeligheden? Fasen autofokus er en masse i gang og sikrer, at motivet er i fokus hurtigt. Ligesom Huawei P8 talrige optagefunktioner i Honor 7 rådighed. Udover normale fotos og videoer - sidstnævnte kan maksimalt optages med fuld HD - der følger tilstande: Forskøn, god mad og lys maleri. Det mest interessante her er den sidstnævnte tilstand, fordi her er billedet gentagne gange udsat for, så du kan male, for eksempel, ord eller grafik med en lampe. Desværre har du derfor brug for mere motion og Honor 7 nødt til at placere stabil med et stativ. Frihånd tage en lys maleri, kan ikke anbefales.

ære 7 produkt skyder 3Den 8-megapixel kamera på forsiden kan tage gode billeder selv i de mørke takket være LED-blitz (lige ved siden af ​​taleren). / © AndroidPIT

Fotoet kvalitet er meget god til Honor 7, kun i svagt lys, billederne fanget bare en lille smule med lyden på. Det samme kan siges fra frontkameraet, kan lysdioden være lidt lysere selfies her. Men billedet er mere end tusind ord, så du bør man ser på testbilleder, som kan ses nedenfor i galleriet.

testbilleder ære 7>GalleriHonor 7 i testen: Test Images

Honor 7: Batteri

På batteriet side spiller Huawei / Honor igen sin styrke og udstyrer den Ære for 7 med et 3100 mAh batteri. Med dette batteri, Honor 7 holdt løst 18 timer, hvor jeg havde talrige telefonopkald, e-mails kaldes bort, rodede gennem Internettet og shot billeder på min brug. Den Honor 7 således bevise, at det rent faktisk får de batteri underligt gener i Ascend Mate 7 arvet, selv om dens batteri er naturligvis endnu en gang større 1000 mAh. Derfor kan jeg lægge hele mit hjerte Honor 7, der ønsker at have en langdistanceløber som en smartphone.

Honor 7: Specifikationer

dimensioner:vægt:Batterikapacitet:Skærmstørrelse:Display Teknologi:skærm:Front kamera:Bageste kamera:flash:Android:brugergrænseflade:RAM:Intern hukommelse:Flytbart lager:chipset:Antal ledere:Maks. Frekvens:tilslutningsmuligheder:
143,2 x 71,9 x 8,5 mm
157 g
3100 mAh
5.2 inches
LCD
1920 x 1080 pixel (424 ppi)
8 megapixel
20 megapixel
LED
5.0 - Lollipop
følelse UI
3 DK
16 GB
64 GB
microSD
HiSilicon Kirin 935
8
2.2GHz
HSPA, LTE, dual-SIM, Bluetooth 4.1

endelige dom

Den Honor 7 ville også godt i filmen "Honning, jeg krympet Kids" kan spille. Huawei datterselskab er indskrænkning af Ascend Mate 7 meget godt klaret, og den måde, det har den 5,2-tommer all-metal smartphone doneret en omfattende hardware opdatering indeholder nogle interessante funktioner. Selv efter fuldførelse af testen, Honor 7 efterlader et stort indtryk.

Behandlingen og føles rigtigt. Kameraet er hurtig og tager gode billeder, selv når farende for at starte billederne nemt i svagt lys. Den fingeraftryksscanner er hurtig og den opdagelse sats er fremragende. Faktisk er der ikke noget at klage over på Honor 7, bortset fra, at design er ikke usædvanligt nyt.

Hvor kan man købe Honor 7

bedste prisreal, - Online Shop (3.416)Leveringstid:4-6 arbejdsdageHuawei Honor smartphone 7 - 4G - 13,2 cm (5,2 inch) LCD touch screen 1920 x 1080 - HiSilicon - 3 GB RAM - 20 megapixel bag / 8-megapixel front - Android 5.0 Lollipop - ingen SIM-lås - grå - Bar - 1 SIM support - Nano SIM - 128 GB microSD support - GPS-modtager - Bluetooth 4.0 - IEEE 802.11a / b / g / n / ac - Near Field kommunikation - USB 2.0279.95 €Forsendelsesomkostninger fra 4,89 €284,84 € I altLeveringstid:4-6 arbejdsdageGå til lagring

Honor 7

Device Database