Sluk Google Nu og tjek: Det er så nemt!

For nogle Google Nu er vinduet til fremtiden, for det andet en dataindsamling monster, som de enten ikke forstår eller ikke har brug for. vi viser i dag sidstnævnte som de slippe af tjenesten - og derefter finde ud af, om de har det skifte mening.

 • Ok Google: Kommandoer til stemmesøgning og kontrol
 • Opdateringer til Google Android apps
Smart telefon besked: "Ikke nok hukommelse til rådighed" Ved du, at selv 50503566 deltagere?

Hopper til sektion

 • Hvad er Google Nu hvad OK Google?
 • Hvordan kan jeg deaktivere Google Nu?
 • Hvordan slår jeg Google Nu?
 • Hvordan kan jeg aktivere stemmesøgning ved OK Google?
 • Slet OK Google Historie
 • Assistent: Ok Google fremtidens

er fra Google Nu "ok Google"

Mange begreber ved hjælp af Google Nu synonymt med "ok Google"-recognition og tilhørende stemmekommandoer. Men oprindeligt det er disse to tjenester. Den foder- (tidligere nu) kort giver dig oplysninger om dine aftaler, nyheder, vejr og mulige fritidsaktiviteter. I den forstand, Google Nu er den intelligente, kontekstafhængig hjælp tjeneste.

Voice søgning, men scanner apps og internettet, skriver SMS eller steder opfordrer opkald og gør et stigende antal opgaver uden din müsstet det tage kontrol over din smartphone. Begge hører sammen, men de er ikke en og samme funktion. Sådan "ok Google" kan aktivere, vil vi fortælle dig nedenfor.

Deaktiver Google-feed

Du ønsker at deaktivere Google-feed? Intet problem, er ingen der tvinger dig til at bruge tjenesten. Nogle mener endda, at deres smartphones vil hurtigere og batteriet hold på længere, hvis Googles assistent er deaktiveret (selv om de ikke bruger det). Sådan gør du:

Åbn din app launcher på startskærmen og se efter posten Google-indstillinger. Åbn app og du tilbyder til følgende synspunkt:

Google nu sat 1Google Einstellugen kan du deaktivere kortene fra Google Nu. / © AndroidPIT

Nu har du i menuen foran dig og vandhaner der på den relativt nye menupunkt Nu-kort. Ovenfor vil vise dine kort. Deaktiveret denne mulighed. Nu skal du kun vælge, om du vil slette indstillinger for Google Nu på samme tid, så tjenesten er slukket, ikke blot på den aktuelle, men på alle dine enheder. Mission Deaktiver Google Nu var vellykket.

Google nu deaktivere 1Slår kort reklamer, og hvis der bliver du bedt om at deaktivere Google Nu?" - drej det deaktiveret! / © AndroidPIT

Aktivér Google Nu

Den kloge Google-tjeneste er ikke aktiveret på alle Android-smartphones. Så vi vise dig, hvordan du slår Google Nu. Skulle du have Google Nu også slukket og senere glemmer, hvordan du gøre processen irreversibel, læse dig ovenstående instruktioner for at deaktivere Google Nu ved, og du ved, hvordan din Google Nu.

Google nu sat 2Næppe har kortet aktiveret Google Nu begynder at installere. / © AndroidPIT

vores anbefaling

Giv Google Nu en mulighed. Tjenesten kun kradset i overfladen af, hvad der er muligt, og alligevel har han allerede mange praktiske funktioner og mærkes hver måned bedre. Takket være de fremskridt, at Google med assistenten (se nedenfor), OK Google er endnu mere nyttig i fremtiden.

GoogleInstaller på Google Play

Google Nu: "Ok Google" aktiverer og bruger

Google stemmesøgning er nu fem år. Stadig, ikke alle har Google Nu installeret, selvom funktionen er skide praktisk og Apples Siri kan ofte end se. Vi du forklare her, hvordan du aktiverer stemmestyring på din smartphone.

Den "Ok Google" -Sprachsuche og stemmestyring er en stor Android funktion, der stadig ligger i dvale i de fleste Android-enheder, som det er kun aktiveret i Nexus-enheder på fabrikken. Men du kan gøre (testen), eller enhver anden Android-smartphone til den opmærksomme lytter og en Galaxy S5. Hvis du har Google-appen, version 3.5 og Android 4.4 KitKat installeret, kan du denne stemmekommando ulåst din telefon når som helst modsætning opkald, og selv Google vågner op og skynder sig til din støtte. Det afventer din kommando (her et overblik over mulige stemmekommandoer). Hvis din telefon leveres med en ældre version af Android, du ikke har brug for fortvivlelse. Vi har ved hånden en måde, som vi præsenterer for dig nedenfor.

Så lad os gå igennem trin for trin.

"Ok Google" aktiveret i Android 4.4 KitKat og nyere

Hvis din en moderne smartphone som en Samsung Galaxy S4 eller senere, har du en af ​​de heldige, der har et tilstrækkeligt ung Android-version til (stort set) til at bruge "Ok Google" ubegrænset. Vi har durchexerziert proceduren med vores Galaxy S5 og gøre dig trin for trin, hvordan du aktiverer Google Voice Search:

Det første trin kræver, at du har installeret de seneste opdateringer af Google apps på din smartphone. Og disse opdateringer får kun, når du har oprettet en Google-konto i din smartphone, du (i hvert fald i Play Butik). Du kan finde disse og andre grundlæggende i vores entry-level produkter:

 • Opsæt Android smartphone: De første skridt er erklæret
Ok Google sæt 1I det første trin du åbner Google Indstillinger. / © AndroidPIT

Normalt Google app og Google Play-tjenester er præ-installeret, så din Google finder indstillingerne i udvælgelsen app og søg! & Google Nu kan trykke. Hvis ikke, kan det være nødvendigt i de indstillinger og programmer > Check ansøgning manager til at se, om Google er på handicappede apps. Hvis det er tilfældet, skal du genaktivere og installere opdateringen fra Play Store (under Mit Apps) app.

Ok Google sæt 2den "OK Google"-recognition skjult i området "sprog", / © AndroidPIT

Verfänglicherweise Du kan finde den stemme på sproget. Dette har intet at gøre med engelsk eller tysk, men kun med det faktum, at "Tale" op med "sprog" blev oversat.

Ok Google sæt 3Nu får vi "OK Google" ud af sit bur. / © AndroidPIT

Mens standard "OK Google" kommer kun fra Google app ud, kan du aktivere det, som er enormt praktisk, fordi din så hver gang den app, har du brugt netop forladt, og adgang Google Nu manuelt behøver at være en stemmekommando på alle andre skærme eller afsætte en stemmesøgning. Dette trick, men som allerede nævnt ovenfor, bare i smartphones med Android 4.4 KitKat eller senere vælges. Men brugere af ældre telefoner ikke har ude i kulden på grund af det.

Ok Google sæt 4Venstre: Før gik "OK Google" kun i søgningen app; nu er det overalt. / © AndroidPIT

OK Google give ældre smartphones

Hvad ville være Android, hvis du ikke vil have en løsning på problemerne med gamle softwareversioner? Som allerede nævnt, er det det punkt på hver skærm i alle smartphones synlige, men der er ingen grund til at sætte den samme hovedet i sandet. Installerer simpelthen et alternativ launcher såsom Nova Launcher, og allerede kan du selv på en Galaxy S2 (Android 4.1.2) "OK Google" sige, mens du er i app udvælgelse, på låseskærmen eller andre steder. For fuld skærm apps ud stemmesøgning kan desværre stadig ikke tilkalde derefter.

 • Den bedste Android Launcher
Ok Google sæt nova launcherI indstillingerne for Nova Launcher giver også mulighed for "OK Google"Aktiver genkendelse. / © AndroidPIT

"ok Google"Start -Sprachsuche fra standby

Nogle enheder går videre end en Nexus 5 (til test) eller en Samsung Galaxy S5. Der er også den altid på funktion på en håndfuld af enheder. Disse omfatter Nexus 6, Nexus 9 og Galaxy Note 4. kan lytte, selv når skærmen og skærmen er låst og kan være af "OK Google" vække til at modtage dine ordrer. For andre enheder, som kun kan ske, hvis de er i opladeren, fordi det ville forbruge for meget magt i denne funktion i tomgang, og det ville forkorte batteriets levetid.

Alle henvendelser af "Ok Google" er gemt - Så du slette dem!

Det er ingen hemmelighed, at Google indsamler masser af brugerdata. Hvilket er skummet fra, især på anmodninger via Googles søgemaskine. Men stemmen styring via "ok Google" tjener som et sikkerhedsnet. Disse data Google lærer mere om de sympatier og antipatier af enkeltpersoner. Og disse oplysninger kan vendes til penge, som i vid udstrækning kendt.

 • redde Google-data og slette konto

Hvad mange måske ikke ved er, at hver forespørgsel om "Ok Google" fra gruppen af ​​Mountain View er gemt. Hvad der er endnu mere forbløffende og lidt skræmmende: kan du se hver af dine ovenstående Ok, lytte Google gjort forespørgsler igen!

Du kan finde disse søgning historie på myactivity.google.com. Hvem ville ikke permanent gemme disse søgninger, kan du nemt slette det. Så din første:

 • myactivity.google.com at gå
 • Vælger den øverste venstre lyd & Audio aktiviteter
 • Der kan du se alle de søgeforespørgsler, har du lavet om "Ok, Google"
 • Du kan nu slette enkelte lydfiler eller derefter fjerne flere valg og dette.

Hvorvidt disse filer bliver derefter slettes, når Google er usandsynlig. Det forventes, at koncernen sikrer disse filer til tiden og hun / brug analyser til reklameformål. Og også for udviklingen af ​​talegenkendelse i selskabet.

OkGoogleHer kan du slette alle dine søgninger. / © Google

Quo Vadis, OK Google? Tal med guiden

"ok Google" var i går. Med pixel Phone Google har vist, at AI hjælper assistenten er klar til markedet. Dette kan fodres med forespørgsler af alle typer og fra forskellige sammenhænge og giver dig passende bistand tilbage. Men først må vi lære at forstå, hvad assistenten skal være god.

AndroidPIT alloAllo giver et indblik til assistenten. / © AndroidPIT

Visionen for den assisterende er, at han ledsaget hele dit liv digitalt. Det være sig den kontrol af de indenlandske elektronik, i bilen navigation eller kommunikation og planlægning med venner, kolleger og familie: Den assisterende vil alle tjene dig som en planlægning bistand og påmindelse. Derfor er det styrer din adresse, din tidsplan og dine fotoalbum.

AndroidPit google pixel XL 9852Knappen Pixel Hjem indeholder assistenten. / © AndroidPIT

Assistenten er baseret på den erhvervede viden med Google Nu og udvider den til en selvstændig optimering, kunstig intelligens. Dette øger ordforråd af systemet og øger nøjagtigheden i form af bistand. Den assisterende kommer her i forskellige former. Den mest enkle og tilgængelige for alle, først den chatbot i Messenger Allo. Den er tilgængelig i Google Play Store, og i Apples App Store.

Google AlloInstaller på Google Play

I det nye Google smartphone kaldes pixel af assistenten er dybt integreret i softwaren. Der sidder han direkte på hjem-knappen. Tager du ham ned, vil guiden i den nederste halvdel af skærmen vises. I den indledende fase af assistenten er omtrent så hjælpsomme som den tidligere Google Nu introducerer vi dig nedenfor.

AndroidPit google pixel assistent 2Bistanden fra assistent er endnu ikke optimalt. / © screenshots: AndroidPIT

Næste år vil blive præsenteret med Google startside andet assisterende produkt. Det bruges til home automation og betragtes som en konkurrent til de allerede tilgængelige Amazon Echo.

Google AndroidPIT pixels Event2016 9799Google startside 360-graders højtalere og mikrofon. / © AndroidPIT

Så nyd påtrykt på din smartphone!