Android 8.0 Oreo: Opdatering indeks til smartphones og tablets

Med den nye version af Android, Android 8.0 Oreo, starter opdateringen spillet igen fra begyndelsen. Alle ønsker så hurtigt som muligt at bruge på deres enhed de nye funktioner. Men hvad smartphones og tabletter til at få opdateringen til Android Oreo overhovedet? opdatering: Google frigivet den første preview af Android 8.1 og Nokia åbner beta-program for offentligheden.

  • Android 8.0 Oreo: udgivelse, funktioner og nyheder
  • Alle højdepunkterne i Google I / O 2017: AI første, Android O og VR med HTC

fremhæve de seneste ændringerjaingen

Hvad foretrækker du som en back-up? Ekstern privat oplagring sky eller på internettet?

Vælg Ekstern hukommelse eller internet sky.

VS
  • 2740 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Externer hukommelse
  • 943 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Internet-Cloud

Tilgængelighed til producenter

AsusBlackBerryBQ
EssentialGoogle NexusGoogle pixel
HTCHuaweiHonor
Lenovo / MotorolaLGNokia
OnePlusSamsungSony

Asus Android Oreo opdatering

Android 8.0Zenfone 4 familieZenfone-3 familie
ja
ja

Mere ydelse, mindre bloatware, forbedret brugerflade: I hostet af Asus ZENTALK en moderator gør det klart, at Android er 8.0, Asus smartphones grundlæggende at forbedre. Antallet af forudinstalleret Asus apps (selv ved ZENTALK som bloatware kaldet) vil skrumpe fra 35 til færre end 13. Det betyder, at taiwanske tage på en af ​​de størrelser kritik.

Skynd men har Asus med Oreo Android opgradering, der er ikke. Udrulningen kan vare i sidste udstyr, indtil den anden halvdel af 2018:e

BlackBerry Android Oreo opdatering

Android 8.0BlackBerry Keyone
ja

Samt HTC var BlackBerry Mobile meget snart med annonceringen af ​​opdateringen til Android 8.0 Oreo. Kort efter tilgængeligheden af ​​Android Oreo for Google-enheder lad BlackBerry meddele af selskabet-nær-magasin CrackBerry at Keyone vil modtage opdateringen til Oreo. Desværre, selv her ingen tidsramme blev nævnt, men vi vil holde dig i denne artikel i fremtiden til dato.

BQ Android Oreo opdatering

Android 8.0BQ Aquaris XBQ Aquaris X ProBQ Aquaris X5 PlusBQ Aquaris VBQ Aquaris V PlusBQ Aquaris U2BQ Aquaris U2 LiteBQ Aquaris UBQ Aquaris U PlusBQ Aquaris U Lite
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret

fabrikant Den spanske smartphone har udgivet Den 22. oktober 2017 Facebook officielt Oreo opdatering plan for sine egne produkter. Det er rigtigt, at endnu i Facebook-indgang kaldet en enkelt dato, men BQ har vist sig i de seneste år, at de er meget hurtige, når det kom til at opdatere softwaren. Man kan derfor forvente, at der stadig leveres med Android 8.0 Oreo i 2017 nogle af de BQ smartphones er anført ovenfor i tabellen.

Essential Android Oreo opdatering

Android 8.0Essential Telefon
annonceret

The Essential Phone Android legenden Andy Rubin vil blive sendt med Android 7 nougat. Men opdateringen til den nye version er allerede i værkerne, og vil blive udgivet i oktober eller november, som fabrikanten har bebudet.

Google pixel Android Oreo opdatering

Android 8.0Android 8.1Google pixel 2 XLGoogle Pixel 2Google pixelGoogle pixel XLpixel C
Ja (WE)Udvikler Eksempel
Ja (WE)Udvikler Eksempel
jaUdvikler Eksempel
jaUdvikler Eksempel
jaUdvikler Eksempel

Med den totale solformørkelse den 21. august, 2017 Nordamerika Android opdatering lancering af Android Oreo faldt til pixel telefoner til Google. Fra den dag, kan brugeren af ​​en pixel eller pixel XL bringe via OTA opdatering eller ved Factory Image opdatering til Android 8.0 på smartphone eller tablet.

  • For at opdatere indeks pixel enheder

Den 25. oktober, 2017 Google frigivet den første udvikling version af Android 8.1 til egne #MadebyGoogle produkter. Som sædvanlig, kan man forestille sig Developer Eksempel indhente sin pixel smartphone eller tablet, hvor at tilmelde dig beta-programmet. Alternativt kan du downloade Factory billeder til sin terminal og installere den manuelt.

Android O HeroGoogle er altid en smule hurtigere Android-opdateringer; ikke overraskende. / © AndroidPIT

Google Nexus Android Oreo opdatering

Android 8.0Android 8.1Nexus 6PNexus 5XNexus Player
jaUdvikler Eksempel
jaUdvikler Eksempel
jaingen

Google distribuerer Android Oreo opdatering til smartphones Nexus 5X og Nexus 6P, samt Android TV set-top boks Nexus Player og tablet pixel C. Det er de enheder, der i øjeblikket beta program til Android O blive serveret, og den endelige opdatering vil være tilgængelig på Android O efter dens afslutning i september. Ifølge planen udgivelse, så er en ende på funktionen opdateringer. Fra da af enheden kun få sikkerhedsopdateringer, før de er helt afskåret fra september 2018 støtte.

  • For at opdatere indeks for Nexus-enheder

HTC Android Oreo opdatering

Android 8.0HTC U11HTC U UltraHTC U PlayHTC 10HTC One M9HTC One A9
annonceret
annonceret
ukendt
annonceret
ukendt
ukendt

Kort efter den officielle frigivelse af Android 8.0 Oreo for Googles egen smartphone annoncerede HTC USA via Twitter, at HTC 10 HTC U Ultra og U11 vil få Android opdatering til den nyeste softwareversion. Præcis timing for opdateringen vil følge, såvel som den ekstra opdatering strategi for andre HTC smartphones.

Vi er glade for at bringe Android til HTC Oreo U11, U Ultra HTC, og HTC 10 ejere i hele verden! detaljer & yderligere enheder vil blive annonceret snart.

- HTC USA (@HTCUSA)August 22, 2017

Huawei Android Oreo opdatering

Android 8.0Huawei P10 / PlusHuawei P9Huawei P9 PlusHuawei P9 LiteHuawei Mate Pro 10Huawei Mate 10Huawei Mate Lite 10Huawei Mate 9Huawei MediaPad M3
forventes
forventes
forventes
forventes
Ja (WE)
Ja (WE)
ukendt
forventes
forventes

Huawei har også noget udstyr i kataloget, som må forventes at gøre klar til en opdatering til Android O. På den ene side, selvfølgelig, den P9 serien og Mate 9. Hvorvidt ældre smartphones af producenterne er ved at blive opdateret, er endnu ikke kendt på nuværende tidspunkt, og svært at vurdere. EMUI 6.0 er allerede i værkerne, fordi den nye version med den Mate Mate 10 og vil blive præsenteret 10 Pro for første gang den 16. oktober 2017:e For Lite version af Huawei Mate 10, som blev introduceret i Kina som Maimang 6, er det dog, 5,1 og Android 7.0 nougat forblive midlertidigt i EMUI.

AndroidPIT Huawei mate9 0438Måske styrmanden 9 er endnu bedre med Android O. / © AndroidPIT

Honor Android Oreo opdatering

Android 8.0Honor 8Honor 6XÆre 8 ProHonor 9
forventes
annonceret
annonceret
Forventet

Da Honor også bruger EMUI for sin smartphone, virker det kun logisk, at søster mærke Huawei også allerede i forbindelse med gennemførelsen af ​​EMUI 6.0, at på Android 8.0 Oreo baserede værker. Honor medarbejdere skulle have annonceret mod fansene, at Honor er endnu ikke modtaget opdateringen 8 Pro og også Honor 6X ved udgangen af ​​2017 på en fan møde i Indien. Hvis selv disse to smartphones har på tidsplanen, så kan du forvente, at også Honor 9 og Honor vil straks få 8 en opdatering til Android 8.0 og 6.0 EMUI.

Lenovo / Motorola Android Oreo opdatering

Android 8.0Moto ZMoto Z PlayMoto Z2 PlayMoto Z2 KraftMoto X4Moto G5Moto G5 PlusMoto G5SMoto G5S PlusMoto E4Moto E4 Plus
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
annonceret
ukendt
ukendt

Motorola har en af ​​de få Daydream-aktiverede smartphones på tilbud, Moto Z. Til dette nu Oreo opdateringen er blevet officielt annonceret som en række andre modeller. Den nye opdatering liste refererer først til det amerikanske marked, men er også gældende for Tyskland og kunne endda være længere, såsom Motorola fortæller os at kræve. Opdateringerne til den nye Android-version er planlagt til at begynde i efteråret, så i de kommende uger. Det er stadig uklart, om den gunstige Moto E4 (Plus) vil få den nye version af Android.

AndroidPIT lenovo motor til revision 3577Den Moto Z kan endda Daydream! / © AndroidPIT

LG Android Oreo opdatering

Android 8.0LG G5LG G6LG V30
forventes
forventes
Forventet i 2018

LG har hurtigt glemt med LG G6 fejl og den upopularitet af G5. Nu producenten har kun til at give hurtige opdateringer, og så se det igen rigtig godt for producenten. Android O vil også være til rådighed for 2017er flagskib smartphone forventet. I slutningen af ​​august præsenterede LG V30 skal dog leveres ab fabrik med Android 7.1.2 og opdateringen til Android 8.0 Oreo vises for V30 indtil 2018:e

Nokia Android Oreo opdatering

Android 8.0Nokia 3Nokia 5Nokia 6Nokia 8
planlagt
planlagt
planlagt
Beta-test

Sebastian Ulrich forklarede os som en del af Nokia-8 meddelelse om, at HMD Global planlægge Android 8.0 opdatering til Nokia 3, 5, 6 og 8 i efteråret 2017:e Siden den 25. oktober 2017 interesserede Nokia 8 brugere kan logge på Nokias websted for beta-program. Så hvis du til din Nokia tidlig Android 8.0 vil have 8, så vil du logger på siden Beta Labs på Nokia.

Annoncerer Nokia-telefoner beta labs! Konto for at teste #AndroidOreo på # Nokia8 (fysiske Oreos ikke inkluderet!) Https://t.co/91uhqstnnm pic.twitter.com/GNiNrK31B0

- Juho Sarvikas (@sarvikas)25 oktober 2017

OnePlus Android Oreo opdatering

Android 8.0OnePlus 2OnePlus 3OnePlus 3TOnePlus 5
ingen
lukket beta
lukket beta
planlagt

Selvom der repræsenterer OnePlus 3 og 3T Android 8.0, den sidste store systemopdatering, det betyder ikke, at opdateringen kan stadig lange udsigter. For den ældste af de 3-serie er nu tilgængelig en første beta version af Android 8.0 Oreo. Disse fabrikanter oprindeligt distribueres kun til deltagere i den lukkede beta-program, men en offentlig beta bør være afsluttet i midten af ​​2017:e September De to yngre OnePlus smartphones vil også ankomme i september at drage fordel af Android Oreo, da vi for nylig rapporteret.

AndroidPIT OnePlus 3t 1353OnePlus har hidtil ikke dækket sig med de rettelser til ældre smartphones med herlighed. / © AndroidPIT

Samsung Android Oreo opdatering

Android 8.0Samsung Galaxy Note 8Samsung Galaxy S8Samsung Galaxy S8 +Galaxy A3 (2017)Samsung Galaxy A5 (2017)Samsung Galaxy Tab S3Samsung Galaxy S7 / Edge
forventes
forventes
forventes
forventes
forventes
forventes
forventes

Samsung har lanceret Galaxy S8 et af de bedste smartphones af året. Med hensyn til opdateringer, men er det ikke altid gå glat. Den stadig nye Galaxy A5 og A3 (2017) for eksempel stadig leveret med Android marshmallow og langsomt tilført Android nougat.

Sony Android Oreo opdatering

Android 8.0Sony Xperia XZ PremiumSony Xperia XZ1Sony Xperia XZ1 CompactSony Xperia XA1Sony Xperia XZSSony Xperia L1Sony Xperia Ultra XA1Sony Xperia XZSony Xperia X, X CompactSony Xperia X ydeevne
startede
Ja (WE)
Ja (WE)
forventes
forventes
ukendt
forventes
forventes
forventes
forventes

Mens 2017 publicerede Sony smartphones vil alle modtage en Android 8.0 opdatering, Sony eller nougat opdatering stadig skylder os nogle af de 2016er-modeller. En rapport fra Japan vil etablere vores liste over oplagte kandidater til Sony Oreo. Producenten selv gør i denne henseende ingen løfter. Efter alt, Sony Mobile udstyrer de to på IFA 2017 præsenterede smartphones, Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Kompakt, ab fabrik med Android 8.0 Oreo ud. Den næsten identisk på hardwaren XZ Premium får Oreo opdateringen med det samme.

Vi vil holde dig selvfølgelig løbende ajour. Når producenterne til at videregive nye oplysninger om opdateringer til deres enheder, opdaterer vi denne artikel i overensstemmelse hermed.