Android apps på pc: Med disse metoder virker det

Hvem ønsker at bruge Android-apps på pc'en, for hvilket der er flere muligheder: Vi sammenlignede de bedste metoder for dig at bruge Android på en pc. opdateringVi har lagt artiklen ajour og Remix OS og forsøgte spilleren.

  • PC, konsol, Game Boy: Den bedste emulatorer til Android
  • Så du kan bruge din pc WhatsApp
Smart telefon besked: "Ikke nok hukommelse til rådighed" Ved du, at selv 50503566 deltagere?

AMIDuOS

AMIDuOS 2.0 bringer en komplet Android 5.1 Lollipop, med en ekstra at installere Play Store på din Windows-pc - uanset om Windows 7, 8 eller 10. De første 30 dage er gratis, efter koster en levetid gyldig licens en gang 14 euro.

AMI "tusindvis af apps fuldt testet" og løbende opdateringer for at sikre, at nyere Android-apps lancere uden problemer på pc'en. 3D-acceleration gør også Android spil på pc'en hurtigere. Du kan endda bruge din gamepad med AMIDuOS.

AMIDuOS emulerer en komplet Android-tablet med indstillinger, sensorer og touchscreen startskærmen. Dine Android-apps kan du PC i fuld skærm eller display vindue. Den delte udklipsholderen kan du kopiere og indsætte på pc'en i Android emulator og vice versa tekster. Et fælles filsystem tillader, at du får adgang fra emuleret Android-enhed på PC'en harddisk og omvendt.

I feltet test på en Core i7 bærbar computer med 8GB RAM AmiDuOS kører hurtigt og pålideligt. Indretningen er enkel og installation af Play Butik fungerer meget enkelt i et Windows-system. Du skal bare højreklikke og vælge genvejsmenuen Åbn i AMIDuOS ZIP-filen med Google Apps. Her kommer du til de officielle anvisninger.

men vi mødte også problemer: Så emulatoren ikke genkende vores tastatur og brugte en engelsk tastaturlayout - Gave til indtastning længere tekster. Derudover har software-tastaturet aldrig skjult på trods af input med en hardware-tastatur.

Brugergrænsefladen blev ikke tilpasset til brug på stationære computere med en mus og et tastatur. I stedet overfladen fungerer som standard grænsefladen af ​​Android for tabletter. Ændringer i grænsefladen har emulatoren men godt gået. Remix OS (nedenfor) har løst dette elegante og summarisk kopieres til Windows 10-interface. Dette burde måske løses med en forudinstalleret launcher lignende AMIDuOS. AMI talsmand Luke Lappala har allerede passeret forslaget til udviklingsafdelingen - selv et år senere, er der her, men ingen bevægelse.

amiduos andoird emulatorAmiDuOS med enkel tablet overflade / © Skærmbillede: AndroidPIT

Et andet problem der var, da spiller fuld skærm medier i AMIDuOS: Lignende til software-tastaturet og musen har aldrig skjult og forstyrret i fuld skærm. Den videoafspilning vil i alt ikke lavet en masse sjov, fordi HD-indhold fra Netflix når opskalering den bærbare opløsning på 1.366 x 768 pixel ikke var glattet. et klart synlige jaggies opstået således. Den YouTube-app har spillet på en anden bærbar ikke fuld HD-streams.

Du kan i AMIDuOS holde individuelle apps i udvælgelsen app og trække pin til Windows på bogstaver og så holde sig til Windows 10-menuen. Dette ikon kan du også fastgøre til din Hurtig start. Så får du direkte til Android app, der ønskede at køre Windows, og du faktisk har installeret hele emulator.

Den nederste linje, men AMIDuOS gør præcis hvad de skal forvente. Den emulator kan sættes op meget hurtigt. Det understøtter Play Butik og de vigtige Android apps kan køre med det i Windows. Du kan endda starte det ved at linke direkte fra Windows, hvilket gør overgangen mellem Windows og Android apps problemfrit designet - til den fulde starten af ​​emulatoren og den app, men det tager et par sekunder. Hastigheden på AMIDuOS var fremragende på testsystemet - bortset fra styrtet - og ressourceforbrug er mindre end 300 MB RAM i meget moderat.

  • at hente

BlueStacks

Den engang støttet af processor producenten AMD Android emulator BlueStacks har eksisteret siden slutningen af ​​2011, og udviklerne har gjort under denne tid en masse erfaring i Android på pc'en. Som grundlæggende systemer enten Windows eller MacOS brugt. BlueStacks beskriver sig selv som "App-afspiller",

Konfiguration sker via installatør. derefter begynder BlueStacks og logger dig ind på din Google-konto. BlueStacks bruges 4.4.2 Kitkat at efterligne den måde, Android ældre Android. BlueStacks foregiver at være en tablet og viser efter start et hjem skærm på hvilken de installerede og anbefalede apps kan findes.

endelig bstSnapshot 90.561Startskærmen af ​​BlueStacks / © Skærmbillede: AndroidPIT

En navigation øverst bruges til navigation. Der du skifter til Windows-stil mellem programmer og opfordrer startskærmen. Mellem startskærme du ændre, hvor dine klik på musen, holde fast nøglen og derefter trække markøren til højre eller venstre. Ren touchpad operation er derfor noget akavet.

blå stakke hjemDen gamle BlueStacks homescreen, som stadig bruges i Mac-versionen. / © AndroidPIT

BlueStacks opfordrer hardwaren i en computer helt. Når du skifter mellem apps og startskærmen sætter emulator gerne selv en tænkepause. Vil du gamble spil med BlueStacks, det betaler sig at have en separat grafikchip, fordi den integrerede grafikløsning til tider ikke er nok - på en MacBook ikke LED display fejl.

BlueStacks finansieres enten sponsorerede apps, reklame eller en præmie medlemskab, som koster $ 48 om året og reklame fjernet i emulatoren.

Mellem-versionen af ​​Windows og Mac, der er slående forskelle. Mac-versionen har en ældre brugergrænseflade, er proceslinjen øverst på skærmen ikke eksisterer. Spil var ikke eksekverbar på en MacBook Air, fordi grafikchippen primært produceret grafik fejl.

  • Klik her for at downloade BlueStacks app spiller

Remix OS afspiller: Den emulator til Windows

Remix OS spiller er sin egen version af Remix OS, der virker på Windows som en slags virtuel maskine. Brugergrænsefladen er identisk med den enkeltstående version, så din finder en temmelig godt optimeret til bærbare og stationære computere UI. Som Android-version Android Marshmallow bruges her.

remix os spiller homescreenRemix OS afspiller med Start Menu / © Screenshot: AndroidPIT

Apps, du installerer fra Google Play Store, har også købt apps er tilgængelige her. Den største vanskelighed i Remix spillere, at det ikke var muligt at gøre systemet helt med den tyske tastatur af den bærbare bekendt. Selv som overalt "tysk" og QWERTY blev sat, blev specialtegn sat til den amerikanske tastaturlayout. Passwords kan kun indtaste nyttigt, hvis du altid kan vise det virtuelle tastatur. For adgangskoder, der kan være muligt længere tekster skal skrives så upraktisk.

I testen, udførelsen af ​​afspilleren er overbevisende: Ved tomgang remix spiller næppe bruger ressourcer og apps som spil kører i korrekt hastighed.

  • Remix OS Spiller: Mere info og download

Den remix OS spiller har også et fuldgyldigt gren, som blot kaldes Remix OS. Dette er en fuldt tilfredsstillende bootbar operativsystem, der bringer Android til pc'en.

Remix OS til PC

I Remix OS til PC er ikke en emulator Android apps på Windows starter, men et alternativ operativsystem. Udviklingen team arbejder på Jide Remix OS til pc'en. Det er nu ganske moden og kan installeres på en bærbar i tillæg til Windows.

Installationen er udført ved at downloade Remix OS med en installatør i Windows-miljøet. En genstart senere og Remix OS er klar. Vores test notesbog var uproblematisk kontakte den til WLAN. Selv opsætningsguiden styrtede ned på det første forsøg på at udløse Google Play-tjenester, men dette arbejdede i det andet forsøg.

Remix sælger sig selv med den remix mini-pc produkt med sin egen platform.

remix os 03Remix OS til PC er en stand-alone system. / © AndroidPIT

Det særlige ved Remix OS er dens optimeret til desktop-systemer grænseflade, der er noget der minder om Chrome OS. Det giver dig mulighed for at bruge flere Android-apps som på en konventionel desktop operativsystem i Windows. Dette kan øge din vilje og bevæge sig. I modsætning til den Remix OS afspilleren er det muligt at gøre det tastaturlayout helt på tysk.

remix osOverfladen af ​​Remix OS er tilpasset til skrivebordet miljø. / © Skærmbillede: AndroidPIT

Derfor er en ægte desktop følelse i brugen af ​​Remix OS opstår, udviklerne har indarbejdet en proceslinjen og typiske desktop og system apps som en filhåndtering. Nye eller gamle apps kan downloades fra den integrerede Google Play Butik.

Udførelsen af ​​Remix OS forlod intet at ønske i vores test venstre. Remix OS er baseret på Android skumfidus. Apps fører Remix OS uden emulering, hvilket resulterer i mærkbare resultater fordele i forhold til de emulator løsninger. Selv spil kørte glat på den bærbare computer med uafhængig Nvidia grafikkort.

  • Klik her for at downloade Remix OS

Android på pc: Konklusion

var i stand til at overbevise så lige i testen ingen af ​​de fremhævede emulator løsninger. BlueStacks leverede en anstændig idé, men O'er på Mac. Desuden er en meget gammel Android-version anvendes.

De remix OS spillere viste nogle særheder. Frem for alt, ikke helt erstattes tastaturlayout gør det lettere for de tyske brugere vanskeligt at bruge systemet til mere end eksperimenter - Office apps er så ikke sjovt. Til dette er brugergrænsefladen af ​​OS Remix godt tilpasset til betingelserne i skrivebordet. AMIDuOS lider også fra tastaturet problemet, men ellers efterlader et robust indtryk.

Remix OS er igen ikke en emulator, men en fuldstændig gennemførelse af Android som en desktop operativsystem. Systemet er hurtig og optrådte høj som den bedste mulighed for at køre Android-apps på en PC - med krogen, at det skal være specielt opstartet.

Men i sidste ende er spørgsmålet stadig, hvilke krav du har til en Android-app på pc'en. Mange tjenester er mulige selv uden emulator omvej på pc'en - WhatsApp har en pc-software og mange apps har webtjenester. De emulatorer er næppe egnet til gaming. Remix OS igen scores med gode resultater, men vil sandsynligvis være mere af en måde at hjælpe affældige stationære og bærbare pc'er til et nyt liv.

Har du en stationær Android i brug? Til hvilke formål bruger du det? Skriv dine ønsker i kommentarerne!