OnePlus 2 bedømmelsesudvalg: Godt, men ikke godt nok – hardware test

Den OnePlus Man har været den enestående Android smartphones sidste år. Selskabet tilbød den OnePlus ene er en high-end smartphone til en fantastisk pris. Kan OnePlus 2 bygger på succesen med forgængeren? Vores OnePlus-2-test giver oplysninger. Nyt: Din smartphone kan du købe langt billigere siden den 8. februar 2016:e

 • OnePlus One i test
 • OnePlus X i testen

fremhæve de seneste ændringerjaingen

Til afsnittet:

 • Pris og tilgængelighed
 • Design og forarbejdning
 • udstilling
 • Specielle funktioner
 • software
 • ydeevne
 • Lyd
 • kamera
 • akkumulator
 • Specifikationer
 • præjudiciel afgørelse

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg Sony Xperia eller LG XZ1 V30.

VS
 • 112 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Sony Xperia XZ1
 • 252 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.LG V30

bedømmelse

om

 • &# X2713; Solid konstruktion og design
 • &# X2713; Lav pris
 • &# X2713, pålidelig fingeraftryksscanner
 • &# X2713, god skærm og ydelse

Contra

 • &# X2715; Dårlig Strømbesparende
 • &# X2715; OxygenOS umodne
 • &# X2715; kan ikke have producentens løfte

OnePlus 2: Pris og tilgængelighed

Den OnePlus 2 er blevet tilbudt, da den blev introduceret i to modeller; en med 16 GB flash-hukommelse og RAM 3 GByte for 339 euro og en med 64 GB flash og 4 GB RAM til 399 euro. I februar 2016 har fabrikanten reduceret prisen på den OnePlus 2 med 64 GB til 345 euro. Prisværdige: Hvem købte enheden i de seneste dage, er at modtage en tilbagebetaling.

Som vi informeret OnePlus er 16-gigabyte-modellen i Europa og USA ikke længere sælges. Det er dog stadig i "nye markeder" som Indien rådighed.

Den OnePlus 2 er ikke så god som sin forgænger, der blev solgt i 2014 i den mindste version til 269 euro. Sammenlignet med en Samsung Galaxy S6, LG G4 eller HTC One M9 den OnePlus 2 er stadig billige - og ved den rabat på den 64-gigabyte-modellen.

Den OnePlus 2 er tilgængelig uden en invitation siden december 5 2015. venter invitationer før der havde kunder på grund af levere mangel. Også OnePlus X, den anden smartphone fra den kinesiske smartphone producenter, der har for nylig været nogen invitation.

OnePlus 2 foran skærmenI Berlin havde vi mulighed for, at OnePlus 2 til at gennemgå en hands-on test før lanceringen. / © AndroidPIT

OnePlus 2: Unboxing

Valgfri forsikring for OnePlus 2

Siden begyndelsen af ​​november OnePlus tilbyder valgfri, når de køber en OnePlus 2 til en supplerende forsikring. Disse enheder Forsikringen dækker alle krav, selv forgældede sig fra. Hvorvidt display skader eller skader forårsaget af indtrængen af ​​væsker, med denne forsikring Du behøver ikke at kassere din dyre smartphone.

OnePlus ForsikringForsikringen dækker også skader, der er selvforskyldt. / © OnePlus

OnePlus har den ekstra forsikring i to versioner. En forsikring dækning for de første 12 måneder koster 39,99 Euro gang. Forbinder din forsikring for 24 måneder efter, så vil du betale 64.99 euro. Forsikringsdækningen kan afsluttes senere og 14 dage efter at have købt en OnePlus sekund

Da denne forsikring er kommet i samarbejde med Simplesurance hovedsæde i Berlin konkluderede, at forliget er at gå hurtigt og nemt i tilfælde af skade.

OnePlus 2: Design og håndværk

Den OnePlus 2 adskiller sig ikke radikalt fra sin forgænger, men føler blev yderligere forbedret ved metalrammen. Alt i alt bør det OnePlus 2 også være mere kompakt end OnePlus One, men dette er sandt kun på papiret. Selvom OnePlus 2 krympes i højde og bredde til en millimeter, men på grund af den større 200 mAh batteri, OnePlus 2 er steget i tykkelse ved en millimeter, og vægten forøges ved batteriet og metalrammen 12 gram.

OnePlus 2 hovedtelefonerOnePlus 2: metalramme sikrer en høj fornemmelse kvalitet. / © AndroidPIT

Taler metalramme: På højre side af rammen er som sædvanlig den on-off kontakt. Det nye er, at der er en ekstra kontakt på venstre side, som lader dig slå advarsler eller kan også slukke. Dette er selvfølgelig praktisk, hvis du er, for eksempel i et møde eller bare tilbringe en meget spontan, romantisk middag med dronningen af ​​hjerter. Faktisk være her endda tre forskellige profiler meddelelser muligt, gennem ren tænd og sluk funktionaliteten går ud over det.

OnePlus 2 side 2Den nyttige kontakten til at undertrykke meddelelser i tre faser. / © AndroidPIT

En ting, der har de OnePlus-One brugere kunne godt lide designet, var de (næppe findes) udskiftelige rygge. På denne måde vil der være den nye OnePlus sekund For den nye flagskib morder vil OnePlus tilbyde i fremtiden igen StyleSwap dækning. For at vælge imellem så er fem varianter kaldet Black abrikos, Kevlar, bambus, rosentræ og sort Sandsten. Selv om disse udskiftelige rygge er en meget dejlig ting at visuelt og haptically ændre deres egen OnePlus 2, men desværre de var annonceret, men i det forløbne år for OnePlus Man kommer langt senere - hvis overhovedet. Forhåbentlig vil denne gang er der ingen forsinkelser med StyleSwap Covers til OnePlus sekund

LV1A2098Samlet set for lanceringen af ​​fire StyleSwap dække hans (plus basis) er tilgængelige. Prisen skal være omkring 30 euro. / © AndroidPIT

OnePlus 2: Display

Når skærmen er der næppe nogen ændringer i forhold til sin forgænger. Også OnePlus 2 har igen en 5,5-tommer skærm med fuld HD-opløsning, så det er ikke overraskende, at pixeltæthed tilbage på 401 ppi. Det eneste nye element i displayet kan argumenteres for display glas, fordi her to Cornings Gorilla Glass bruges 4 nu på OnePlus.

Og et aspekt vi må ikke glemme: Med en lysstyrke på 600 nit, den OnePlus-2 Skærmen har en lysstyrke, der overstiger værdien af ​​andre løbende flagskib, hvilket skulle gøre det den ideelle smartphone i solen. Men i vores test har vist, at displayet er i praksis Sammenligning ikke påvirker betydeligt lettere end konkurrenterne.

AndroidPIT OnePlus 2 display 1Den OnePlus-2 skærm er lyse og farverige stærk nok uden at overdrive det. / © AndroidPIT

Selv med den farvegengivelse OnePlus 2 er ikke strålende. Farverne er temmelig flad og dæmpet ligesom LG G3. Personligt har jeg ikke noget imod det mere diskret farvegengivelse, men med den livlige og strålende repræsentation af Samsung Galaxy S6, kan visningen af ​​OnePlus 2 ikke holde op.

Mens farvetemperaturen og lysstyrken er et spørgsmål om smag, må man klart sige i form af synsvinklen, er skærmen på OnePlus 2 ikke til den ene flagskib morder. Må ikke få mig forkert, for den pris, hvor OnePlus 2 bevæger sig, synsvinklen stabilitet er helt fint, bare OnePlus har med din smartphone påstand af et flagskib Killers og dette displayet simpelthen ikke opfyldt.

OnePlus 2 vs 1 kamera OnePlusDen OnePlus 2 (til venstre) modtager nogle af styling tidskoder fra sin forgænger. / © AndroidPIT

OnePlus har besluttet på sin anden smartphone mod en QHD skærm. For det første højere opløsning spiser systemets ydeevne og på den anden side en høj opløsning skærm absorberer også mere elektricitet. Personligt er jeg mere end tilfreds med den fulde HD-opløsning på OnePlus 2. Desuden skal man altid huske på, at de ikoner, symboler og videoer er alle blevet optimeret til høj opløsning qHD viser strøm og dermed ingen reel fordel bringer når udstyre en smartphone med QHD skærm. En QHD skærm i OnePlus 2 ville have betydet, at prisen ville have været betydeligt højere.

OnePlus 2: Funktioner

Som en særlig funktion, den OnePlus 2 har en fingeraftryksscanner, der kan registrere som med de fleste Android-telefoner med fingeraftryksscanner, op til fem fingeraftryk. Registrering er hurtig og hurtig af udstyre, selv om fremskridtene i igangværende scanning i registreringen af ​​fingeraftryk, selv hvis du ikke havde flyttet fingeren.

I pålideligheden af ​​fingeraftryksscanner på OnePlus 2 er en af ​​de bedste, har gået min vej så langt på en Android-telefon, og det kan absolut konkurrere med den for Galaxy S6, grad 4 og Huawei Ascend Mate 7 ,

AndroidPIT OnePlus 2 register fingeraftrykDen Tilmelding af fingeraftryk er afsluttet inden for få sekunder. / © AndroidPIT

Men i løbet af konkurrencen, såsom Galaxy S6 eller endda iPhone 6, kan du tage fingeraftryksscanner af OnePlus 2 låse telefonen fra ud standby. Samsung og Apple er først smartphone har brug for at vågne fra søvn og derefter enheden kan låse fingeraftryk. OnePlus har således formået at reducere hele processen med at frigøre fingeraftryk på et skridt, og vi finde stor.

Design vil have de ekstra funktioner, såsom Benachrichtungsschalter og USB type C-port, som allerede nævnt i afsnittet. Men vi har én ting her på de særlige træk også nævne: den OnePlus 2 mangler NFC.

AndroidPIT OnePlus 2 dobbelt SIM bakke 2Alt for dårlig OnePlus leveres 2 uden NFC. / © AndroidPIT

Hvis du er vant til at par dens mange Bluetooth-enheder via NFC, så vil du føle en bekymrende mangel på NFC på OnePlus sekund Men hvem har til dato ikke NFC-aktiverede enheder, der vil nogensinde ikke bemærke dette fravær. Ikke desto mindre må man netop på grund af de slogans "aldrig Settle" (Oversat denne midler "Giv dig selv aldrig tilfreds") Spørg hvorfor OnePlus ikke har indarbejdet disse små cents chip.

Også med hensyn til Android Pay, som vil komme i et par måneder med Android 6.0 Marshmallow, skal det siges, at den OnePlus 2 savnede en fremtidens teknologi her, især når man betænker, at integrationen af ​​NFC-chips koster side blot et par cent ville have gjort. Alt for dårlig OnePlus 2 er det så de ikke kan betale med Android Betal sin kaffe på Starbucks i fremtiden på grund af manglende NFC-chip. Selvfølgelig må man overveje ikke nødvendigvis som en reel svaghed, som min Kollege Stephan har vist:

 • Svaghederne ved den OnePlus 2: Hvis din ellers har ingen problemer
AndroidPIT OnePlus 2 mørke tema indstillingerAccent farver og Darkmode er en god egenskab for individualister. / © AndroidPIT

OnePlus 2: Software

CyanogenMod for OnePlus 2: Come skumfidus?

Hidtil har brugerne til at affinde sig med ilt 2,0 på OnePlus anden men som foretrækker at bruge en CyanogenMod på deres enhed, kan nu se frem til store ting. Fordelene er klare: Bedre opgradere politik og flere tilpasningsmuligheder funktioner CyanogenMod. På den officielle GIT database over CyanogenMod firmaer OnePlus er allerede blevet spottet 2 for CM 13 og CM 12.1. Det ser ud til CyanogenMod team til at arbejde både på en slikkepind og på en skumfidus-version, designet til de OnePlus sekund CM 12.1 vil blive baseret på Android 5.1.1 og CM 13 til den nye skumfidus opdatering. Præcis hvornår opdateringerne skal vises, er stadig uklart.

oxygen 2.0

Den OnePlus 2 kommer med huset Oxygen OS 2.0. Vores gennemgang enhed, men vi stadig havde forud for testen med den endelige version i recovery-mode flash, men det er nu også som en OTA tilgængelig.

Også Oxygen OS er denne tid igen en lille ting, når OnePlus 2, så speciel smartphone. Det føles for mig lidt ligesom min første Nexus, og det er en god ting.

Dybest set er det den ilt OS til en let modificeret udgave af lager Android. Visuelt OnePlus softwaren minder meget om Googles Nexus eller Motorolas Android-version, men OnePlus har implementeret nogle nye funktioner.

Blandt de uafhængige funktioner i Oxygen OS omfatter hele systemet temaer, såsom the Dark Theme, audio-tuner til at ændre lydindstillinger. Det er også muligt i Oxygen OS til at konfigurere meddelelse LED. De bløde taster kan frit tildeles eller endda erstattet af knapper på skærmen, kan defineres gestus til hurtig app adgang og der er selvfølgelig en tilpasning af de app tilladelser i Indstillinger.

AndroidPIT OnePlus to hurtige indstillinger arrangereHurtigt kan du tilpasse Quick indstillinger til dine behov. / © AndroidPIT

I stedet Google Nu er i Oxygen OS derivat navn Hylde. Man kan Hylde under installationen for at aktivere og hvis du gjorde det, så du når Hylde som Google Nu, mere til venstre på startskærmen. Men i det øjeblik Hylde er holdt meget enkel, og det kan være der kun oplysninger om vejret, et par widgets, apps mest anvendte og mest vigtige kontakter at hente.

OnePlus kommunikerer åbent, at hylden er stadig i en beta-test fase og opfordrer til OnePlus-2 ejere til at sende i feedback, så flere funktioner kan implementeres i fremtiden. Hylde kan derfor fortsætte med at vokse gennem feedback fra de OnePlus-2 brugere en kraftfuld værktøj, men i øjeblikket er det stadig meget begrænset i sine funktioner og muligheder.

AndroidPIT OnePlus 2 hyldeHylde er stadig i sin vorden og har nogle plads til forbedring. / © AndroidPIT

Tilpasses Oxygen OS, dog. Alene, allerede, at du har implementeret en Darkmode, at ikke engang lager Android har vist. I indstillingerne også accent farver til opsætningsmenuen og Hurtige indstillinger oprettet.

Anmeldelsen LED kan også konfigurere, og i øjeblikket optionerne stadig begrænset, og kun mulighed for at sætte meddelelser og batteriets opladningsstatus.

AndroidPIT OnePlus 2 display 2Den OnePlus 2 føles som om den kører med lager Android. / © AndroidPIT

Typisk for en smartphone fra Riget i Midten er evnen til at starte med fagter på off-skærmen på din smartphone apps. Solen kan være af Double Tap på skærmen for at vække OnePlus 2 og styre kameraet, lommelygten eller lydafspiller via gestus. Selv hvis alle de bevægelser fungerer perfekt i hverdagen, jeg har de funktioner, sjældent brugte i mit daglige liv, men det er rart at vide, at jeg kunne gøre det, hvis jeg vil have det en chance.

Hvad med Android fra 6,0 skumfidus for OnePlus 2? Jeg forsøgte at fremkalde OnePlus at opdatere politikken oplysninger, men det forblev i forsøget. Personligt synes jeg, at en opdatering stadig er målrettet i år. Men det er stadig bare min personlige gæt. Tilsyneladende har lært i denne sag OnePlus når at videregive oplysninger, og hvornår ikke. Skynd det vil ikke have OnePlus, trods alt, du har allerede implementeret med Darkmode, fingeraftryksscanner og styring app tilladelser fremhæve tre funktioner i Android 6.0 Marshmallow.

OnePlus 2 DarkmodeMeget kan i øjeblikket ikke tilpasse deres egen smag, vælge undtagen Darkmode og accent farver og konfigurere meddelelse LED. / © AndroidPIT

OnePlus 2: Performance

I OnePlus 2, der sidder som den gjorde i Sony Xperia Z3 +, Xiaomi Mi Bemærk Pro, HTC One M9 og LG G Flex 2 en Snapdragon 810. Men i modsætning til konkurrencen, alle otte kerner af Snapdragon 810 i OnePlus 2 1 , 8 GHz clocket. Konkurrencen ure den 810er processor med op til 2 GHz.

OnePlus er ikke til at sige, træt, at den indbyggede Snapdragon 810 OnePlus 2, en meget "køler" er repræsentativ for sin art, men i testperioden med nogle asfalt-8 møder og mange benchmarks er blevet vist, at smartphone har været meget varmt, men det var ikke varmt, og der var ingen nedbrud.

AndroidPIT OnePlus 2 Øverste kant hovedtelefonstikDen hotteste sted på OnePlus 2 i vores udholdenhed test var den øverste metalramme. / © AndroidPIT

I min OnePlus-2-test, der var ingen tid som Sony Xperia Z3 + for varme-relaterede nedbrud. men jeg kunne tydeligt mærke et fald i ydeevne efter tungt system, belastning. For eksempel, jeg har bemærket, at benchmark resultater var lavere med 30 procent efter 10 minutters spil session eller efter at have spillet 1080p video. Også til stede blev bemærket, at varmeudviklingen koncentreret ved den øvre metalramme og på bagsiden af ​​kameraet og volumen rocker. Sun varmet Selvom ingen app styrtede ned, men i spil oplevede et lille fald i den billedhastighed.

AndroidPIT OnePlus 2 AnTuTu benchmarkI den kølige tilstand er OnePlus 2 er for bemærkelsesværdig præstation i en position. / © AndroidPIT

Med benchmark værdier, kan nedbrydningen ydeevne bedste show ved først god 62.000 under AnTuTu værdien faldt efter flere minutters intensiv spiller og videoer kontemplation til omkring 44.000 point fra. Her kan man se, at Snapdragon 810 varierer også i OnePlus 2 i ydelse afhængigt af temperaturen, men i hverdagen, vil du ikke mærke ret meget, fordi multitasking eller skifte fra én app til en anden blev gjort hurtigt og stabilt.

Alt i alt gør Oxygen OS et godt indtryk, i betragtning af den meget tidligt stadium, hvor det stadig er. Absolut et dåse Oxygen OS ikke forvente den til at køre så glat som en bestand Android, men OnePlus har allerede forudset funktioner i sit mobile styresystem, vil Google kun gennemføre med Android skumfidus. OnePlus giver så lidt tid, så hastigheden vil komme.

OnePlus 2 USB cDet ser ud som om OnePlus 2 har stereohøjttalere, men det er desværre ikke tilfældet. Lige bag den rigtige grill sætter en højttaler. / © AndroidPIT

OnePlus 2: Lyd

I den nederste ramme af OnePlus 2 har to højttalergitre er indlejret og du måske tror, ​​at skjul stereohøjttalere her, men dette er ikke tilfældet. Lige bag det højre højttalergitter gennemtrængende lyd til brugeren. Desværre, næsten ingen lyd trænger ind i en, fordi du dækket det med sin hånd på spil.

AndroidPIT OnePlus 2 Audio TunerAudio Tuner i OnePlus 2 er meget praktisk, hvis man gerne vil justere lyden. / © AndroidPIT

Den OnePlus 2 er i stand til, ved at skubbe ud en højttaler en imponerende lyd, selv om det er vanskeligt at opfatte forskellen mellem en halv og fuld volumen. Lydkvaliteten er over gennemsnittet, men selvfølgelig ingen sammenligning med kvaliteten af ​​HTCs BoomSound. Men for en smartphone i denne prisklasse, den OnePlus 2 holder i testen meget godt.

Dem, der gerne selv vil give en hånd med stadig lyde, der kan gøre dette i forudindlæste lyd tuner OnePlus sekund Ud over standard indstillinger for film, spil og musik, men kan du justere sin egen smag om denne tuner lyden af ​​OnePlus sekund Så hvis du mere er på bas, så kan du justere lyden på selve tuneren. Selvom det ikke er alles OnePlus-2 brugere vil gøre en indsats for at ændre lydindstillingerne til mindste detalje, så er muligheden på et tidspunkt at være i stand til at gøre det en velkommen bonus.

AndroidPIT OnePlus 2 sandsten tilbage kameraDen 13-MP kamera med laser autofokus er god, men ikke stor. / © AndroidPIT

OnePlus 2: Camera

Hvis man ser på de rene tekniske specifikationer for OnePlus 2, så man kan sige, at OnePlus netop tog her kameraet af sin forgænger og overføres til OnePlus anden Fokus er nu ikke bestemt af kontrast værdier i billedet, men det kommer som LG G4, der bruges en laser.

Billeder skyder kameraet OnePlus 2 med et maksimum på 13 MP, mens kameraet bruger et objektiv med en blænde på f / 2.0 og en optisk billedstabilisator sikrer gode billeder trods rystende hænder. Ellers er kameralinsen omgivet af en dual LED-blitz og laseren autofokus-system. Videooptagelser kameraet i 4K, i hvilket tilfælde optagetiden er begrænset til 10 minutter. Længere kan du optage i Full HD eller HD.

AndroidPIT OnePlus 2 kamera appKameraet app minder stærkt om appen Google Kamera. / © AndroidPIT

Kameraet app fra OnePlus 2 minder stærkt om Google, bortset fra at et par flere funktioner er tilgængelige. For eksempel kan du også slowmotion billeder i HD-opløsning skyde på 120 frames per sekund, tid-lapse videoer og også Panorame billeder her.

I HDR-tilstand, kameraet producerer meget betragtelige billeder, men kvaliteten er ikke blandt de bedste. Selv uden HDR OnePlus-2 Kameraet optager meget respektable billeder uden at skinne der. Kameraet er i HDR-tilstand hurtigt og skyder billeder med god mætning, men den tilstand, du bør ikke bruge hurtig bevægelse objekter.

OnePlus 2 test billede>GalleriOnePlus to testbilleder

I Clear Image Mode, den OnePlus 2 skyder en lille serie billeder hurtigt efter hinanden, og kombinerer dem til et bedre og klarere billede. Den endelige effekt er god, men den har brug for mere tid og dermed en rolig hånd. Fordi her er samlet til et antal billeder, filstørrelse øges. For meget detaljerede billeder, funktionen er meget rart, men i hverdagen vil du ikke bruge det ofte.

Laseren autofokus af OnePlus 2 har givet os en hovedpine i testen. For det første kamera i videotilstand permanent fokuserede forskellige punkter, så der aldrig rigtig var en skarp video. Også i foto-tilstand altid syntes at miste fokuspunkt, så hun syntes lidt forvirret kameraet. Da laseren autofokus sytsem LG G4 ikke behøvede at kæmpe med sådanne problemer, er jeg sikker på, at problemet er et softwareproblem. Forhåbentlig får OnePlus med fremtidige softwareopdateringer under kontrol.

AndroidPIT OnePlus 2 aftageligt dæksel StyleSwapBagsiden dækker kan du faktisk tabe sig, men batteriet er integreret. / © AndroidPIT

Kameraet hardware OnePlus 2 er teknisk meget potent og også softwaren er dybest set okay, hvis man ser bort fra den fokus problemet. Du skal bare ikke begå den fejl at forvente et kamera i formen af ​​Galaxy S6 eller LG G4, men i sin prisklasse, den OnePlus 2 er en af ​​de bedste.

OnePlus 2: Batteri

Uden elektricitet, kan ingen telefon arbejde. Når OnePlus 2, er det glædeligt, at fabrikanten har øget batteriets kapacitet i forhold til sin forgænger. Ikke meget, men i det mindste er der 200 mAh mere. Den 3300 mAh bør være i stand til at levere den OnePlus 2 løst over en hel dag med elektricitet, især fordi skærmen opløser med Full HD. er en skam, men at de OnePlus 2 hverken har et hurtigt angreb funktion, ej heller har trådløs opladning. Sidstnævnte er endnu at komme over, men bare den hurtig opladning funktion ville have været ønskeligt.

AndroidPIT OnePlus forbrug 2 batteriBatteriets levetid er god, men desværre er der en mangel på magt bevarelse. / © AndroidPIT

men et stort batteri er ikke et universalmiddel, fordi softwaren strømbesparende muligheder skal være til rådighed til at fremkalde et maksimum ud af batteriet. På dette tidspunkt, den nuværende OnePlus 2 stadig ikke, fordi en sofistikeret energistyringssystem mangler i Oxygen OS. I øjeblikket batteriet bringer OnePlus 2 har en solid over hele arbejdsdagen, men hvis du går ofte gange ser en video eller spille et spil eller andet, så din smartphone er hurtigt suget tom. du ønsker at være OnePlus 2 genopladning, så skal du have USB type C-kabel til manden og også bringe en portion tålmodighed, for uden hurtig opladning, kan det nu tage lidt tid, før brugen OnePlus 2 igen for et par timer er.

AndroidPIT OnePlus 2 USB type C-forbindelse 2Velsignelse og en forbandelse: altid foretrække Tag med USB type C-kabel. / © AndroidPIT

OnePlus 2: Specifikationer

dimensioner:vægt:Batterikapacitet:Skærmstørrelse:Display Teknologi:skærm:Front kamera:Bageste kamera:flash:Android:RAM:Intern hukommelse:Flytbart lager:chipset:Antal ledere:Maks. Frekvens:tilslutningsmuligheder:
151,8 x 74,9 x 9,85 mm
175 g
3300 mAh
5,5 inches
LCD
1920 x 1080 pixel (401 ppi)
5 megapixel
13 megapixel
Dual-LED
5.1 - Lollipop
3 DK
4 GB
16 GB
64 GB
ikke-eksisterende
Snapdragon 810
8
1,8 GHz
HSPA, LTE, dual-SIM, Bluetooth 4.1

præjudiciel afgørelse

Ved første øjekast, OnePlus 2 ligner en fornuftig og god udvikling med nye funktioner siden sin forgænger, OnePlus One, ud. Integrationen af ​​fingerprint scanner og den fysiske hjem knap kan forstyrre den ene eller den anden, men det er i hverdagen, efter min mening en meningsfuld og meget praktisk funktion. Jeg vil anbefale dette OnePlus 2 med hensyn til tekstur og udseende, fordi metalramme sikrer, at OnePlus 2 føles meget valent end sin forgænger.

AndroidPIT OnePlus 2 display 3Havde markedsføringen af ​​OnePlus er moderat i tonen adfærd. / © AndroidPIT

Samlet set OnePlus 2 er en stor smartphone, der men lider to vigtigste ting: For det første, de nødvendige restriktioner, således at OnePlus 2 forbliver overkommelig. For det andet, de fyldige Marketing ordsprog, at man lovede et flagskib morder 2016:e

OnePlus kunne ikke konstant udbasuneret til verden ved at bringe OnePlus 2 en morder smartphone på markedet, kunne du have dem til at se ud over den ufærdige eller delvist, operativsystem, mangel på energibesparende optioner og autofokus problem. Men i forbindelse med alle disse højlydte løfter, OnePlus 2 blegner noget.

Men hvis du hele markedsføring claptrap simpelthen udelade gange, og OnePlus 2 betragtes til en pris af 399 euro, det er en stor telefon og en stor fremgang i forhold til forgængeren, den OnePlus One.

OnePlus 2

Device Database