Sony Xperia X ydeevne i testen: En førsteklasses skuffelse – Hardware Tests

Sony erstattet med den nye X-serie siden 2013 succesfulde Z-serien. Efter indledende tøven, alle tre af de nye enheder er nu, men sælges i Tyskland. Shaky var frem for alt testet her Top Model Xperia X ydeevne. Det vigtigste spørgsmål: Kan det erstatte den fremragende forgænger Xperia Z5?

 • Sony Xperia X ydeevne og Xperia Z5 på kort sammenligning
 • Sony Xperia X i testen

Til afsnittet:

 • Pris og tilgængelighed
 • Design og forarbejdning
 • udstilling
 • software
 • ydeevne
 • Lyd
 • kamera
 • akkumulator
 • Specifikationer
 • endelige dom

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg Huawei Mate 10 eller Galaxy Note. 8

VS
 • 265 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Huawei Mate 10
 • 202 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Galaxy Note 8

bedømmelse

om

 • &# X2713, god ydeevne, især i spil
 • &# X2713; Vand og støvtæt
 • &# X2713; Meget god skærm
 • &# X2713, god stereolyd

Contra

 • &# X2715; For dyrt
 • &# X2715, skuffende batterilevetid
 • &# X2715; forekomst Tidløst design
 • &# X2715; Tegner ingen 4K Video

Sony Xperia X Performance: Pris og tilgængelighed

Xperia X Performance er tilgængelig på Amazon og Sony Mobile eShop i juli 2016:e Den vejledende udsalgspris (MSRP) af Xperia X Performance er 699 euro. Du kan købe mobiltelefonen i hvid, grafit sort, lime guld og rosa guld.

Sony Xperia X Performance: Design og håndværk

Med blot 5 inches diagonalt, Xperia X ydeevne til den kompakte top smartphones tæller. Det blev bygget vand og støvtæt. Takket være 2.5D glas kanter på forsiden af ​​det fjerner de skarpe kanter af sin forgænger og forbedrer fornemmelsen betydeligt. Men dybest set er det samme design af de fem forgængere, hvilket er godt for anerkendelse værdien af ​​Xperia-enhed, men som ikke opfylder mine forventninger til en enhed af nominelt næste generation.

 • Sony Xperia Z5 i testen: smartphone med de skarpe kanter
AndroidPIT Sony Xperia x 1049 ydeevneSony Xperia X Performance: Kendt, design, men alligevel elegant. © AndroidPIT

Xperia logoet bevæger sig i X-serien på bagsiden. Dette er X Udførelse af børstet rustfrit stål. Tykkelsen er 8,7 millimeter til 0,8 millimeter større end Xperia X.

AndroidPIT Sony Xperia x 1155 ydeevneSony-logoet bevæger sig i X-serien på bagsiden. © AndroidPIT

Sony beskytter det indre af Sony Xperia X Ydelse IP65 / 68 mod vand og støv. Det er den eneste enhed af X-serien med denne beskyttelse klasse. En vandtæt alternativ ville være forgængeren eller Samsung Galaxy S7 for dig.

AndroidPIT Sony Xperia x 1136 ydeevneI afbryderknappen af ​​Xperia X, fingeraftrykssensoren er ergonomisk forstand. © AndroidPIT

Den resterende design og forarbejdning af Xperia X ydeevne er upåklagelig, som man ville forvente for prisen. Der er, som altid, en MicroSD-slot, en nano-SIM-vogn og en dedikeret kamera-knap. Huset kan kun åbnes med specialværktøj og batteriet ikke let kan udskiftes.

AndroidPIT Sony Xperia x 1160 ydeevneSlæden til SIM og MicroSD kort kan du også nå uden brug af værktøj. © AndroidPIT

Sony Xperia X Performance: Display

Opløsningen i fuld HD Triluminous skærm i Xperia X Ydeevne giver fremragende skarphed med 441 ppi. Desuden kan lysstyrke og farvegengivelse være helt tilfredsstillende i sammenligning med de fleste konkurrenter. Selv i direkte sollys displayet er pålidelig og er let at aflæse.

AndroidPIT Sony Xperia x 1150 ydeevneSelv i direkte sollys displayet er pålidelige. © AndroidPIT

Sony udvider skærmindstillinger for billedet forbedring. X-Reality og Super Vivid ændring værdierne for mætning og kontrast. Derudover kan du re-justere hvidbalancen langs RGB farvespektret.

AndroidPIT Sony Xperia x ydeevne displayJusteret i menuen Display i detaljer af farverne. © AndroidPIT

Med al ros en kritik slår mig stadig med visning af Xperia X ydeevne. I lyset af den kommende visuelle indhold og billige VR Headmounts ville det have været hensigtsmæssigt at indføre fuld HD allerede en QHD skærm. For mens de ekstra pixels nogen fordel i hverdagen, forskellen med den VR-optik runde er klart synlig. Her Sony udløbe en chance med Gear VR Samsung allerede bruger.

Sony Xperia X Performance Software

Softwaren af ​​Sony Xperia X ydeevne er gennemtænkt og intuitiv at bruge. Desværre har Sony endnu ikke accepteret kritikken af ​​mange brugere og stadig installeret foran mange apps, der ikke vil bruge din alle. Disse apps kan heller ikke afinstallere, men bare slukke. Således de tager værdifuld plads.

AndroidPIT Sony Xperia x 1188 ydeevneXperia løfteraket tillader temaer. © AndroidPIT

Sony ønsker at levere til år 2018 i sikkerhedsopdateringen til Xperia X ydeevne. At opdateringen leveres på Android N, kan du overveje at være sikker.

Xperia grænseflade byder på mange Sony-typiske justeringer. Disse omfatter integration med PlayStation, DLNA tilslutningsmuligheder og en avanceret energibesparende tilstand kaldet Stamina. Sidstnævnte er dog i betragtning af Android features døse af tvivlsom betydning.

Sony Xperia X Ydelse: Performance

Xperia X ydeevne ikke kommer tæt på de tilsvarende udstyrede konkurrenter som LG G5, HTC 10 eller OnePlus 3 i benchmarking tempoet i arbejdet. Kun i gaming benchmarks den afslører store styrker. Den gaming præstationer er højere end for Samsung Galaxy S7 Edge, indtil da, i hvert fald i vores test som den hurtigste gaming smartphone var.

3D Mark Slingshot ES 3.03D Mark Slingshot ES 3.13DMark Ice Storm Ubegrænset ES 2.0Geekbench 3 - enkelt kerneGeekbench 3 - flere kernerGoogle Octane 2.0PC Mark arbejdsindsats
Xperia X ydeevne26042246265242244532691316436
Galaxy
S7 kant
236219763031020186248102924607

Teknisk set Xperia X Resultat udstyret som samtidige. Quad-core processor 820 synkroniseres ved to gange Snapdragon 2.15 plus to gange 1,6 GHz. Den interne hukommelse omfatter 32 GB og arbejdshukommelsen 3 GByte. Du kan MicroSD-kort på op til 200 GB brug, men ikke formatere uden omveje som intern hukommelse.

AndroidPIT Sony Xperia x 1151 ydeevneIsær gaming ydeevne Xperia X ydeevne er overraskende god. © AndroidPIT

Sony Xperia X Performance: Audio

Især med de stærke, klare stereohøjttalere, som er rettet mod Xperia X Ydelse fremad, har Sony opbygget en god funktion. Afspilning, ser YouTube-videoer eller spille videochat, de giver over gennemsnittet lyd.

AndroidPIT Sony Xperia x 1180 ydeevneSelv de medfølgende høretelefoner af X Ydeevne lyder fantastisk. © AndroidPIT

Lyden af ​​fronthøjttalerne af Sony Xperia X Ydelse lyd over gennemsnittet. Hvad enten i musik eller simpel opfordring: Lydkvaliteten af ​​Sony smartphones tjent en klasse af meget god.

Den i forvejen høje lydkvalitet af X Ydeevnen er yderligere forbedret, når du er i overensstemmelse med din smag i frodige audio-menuen. Effekterne kan høres især med det medfølgende headset.

AndroidPIT sony x ydeevne equalizerSony equalizer fremkalder X ydeevne, bedre lyd. © AndroidPIT

Sony Xperia X Performance: Camera

Kameraet af Xperia X Performance er hurtig, men ikke giver bedre resultater. I svagt lys, er autofokus kæmper og billederne får sløret. De optagede videoer er begrænset til fuld HD-opløsning, men takket være den gode stabilisering er af høj kvalitet.

AndroidPIT Sony Xperia x 1092 ydeevneDen intelligente autofokussystem af X ydeevne er selv motiver i bevægelse skarpe. © AndroidPIT

I det primære kamera er en 23 megapixel sensor, Sony Exmor RS mærke. Panelet åbner med f / 2.0. Sensoren er den samme som Xperia Z5 og han giver også meget de samme resultater. Mens dette var det ultimative i 2015, konkurrenter som Nexus 6P, Galaxy S7 og endelig Lenovo Moto er nu på samme G4 Plus eller endda forbi.

AndroidPIT sony x ydeevne BerlinEt kig på Berlin. © AndroidPIT

Fronten er en 13-megapixel selfie-klippere. Den repræsenterer den største forbedring er i området af kameraerne. Men det optagne billeder så få virkelig skarp kun i stærkt lys. Indvendigt falder skarpheden hurtigt. Indimellem bliver hudtoner registreret unaturligt og tilgivet til gul.

 • Her kommer du til galleriet med de test billeder i fuld opløsning

I modsætning til sin forgænger, Xperia X resultater er ikke dit første valg, når de søger det bedste kamera telefon. Her angribe dig G4 Plus bedre for Galaxy S7 eller, betydeligt billigere for Moto.

Sonys øverste smartphone er ikke længere med den bedste smartphone kamera.xperia x kamera appsKameraet app fra Sony er også en app butik. © AndroidPIT

Sony installeret som altid sit eget kamera app. Dette giver professionelle funktioner til high dynamic range ved HDR og en manuel mode for fuld kontrol over eksponeringen. Derudover kan dine andre apps tilføje at give fotografierne legende ekstramateriale som den augmented reality effekt.

AndroidPIT Sony Xperia x 1057 ydeevneDu tegne billeder, mens i split sekund, men stillingen vil tage lidt længere tid. © AndroidPIT

Sony Xperia X Performance: Batteri

Xperia mærke er faktisk for god batterilevetid. Desværre gælder dette ikke til X ydeevne. Den 2700 mAh store batteri er mindre end de samme funktioner i ellers konkurrenter som HTC 10 eller Galaxy S7. Logisk, dette har en lavere batterilevetid resultat, hvilket gør X præstation i lyset af deres egen historie til et tilbageskridt.

I praksis skal man ikke håbe på end en dag batterilevetid med moderat forbrug. Tunge brugere opnå med afgiften kunne lige så aftenen den samme dag, på om morgenen, de har opkrævet det. Lovede af Sony to dage modenhed nået din mest, når du bruger konsekvent Stamina-tilstand og konfigureret aggressiv.

AndroidPIT Sony Xperia x 1157 ydeevneIsær når du ser videoer, batteriet i Xperia X Ydeevne tømmes hurtigt. © AndroidPIT

Xperia X Resultat domineret af hurtig opladning Quick Charge 3.0. Således kan det være inden for et par minutter langt nok afgift for at tillade flere timers drift.

Sony Xperia X ydeevne: Specifikationer

dimensioner:vægt:Batterikapacitet:Skærmstørrelse:Display Teknologi:skærm:Front kamera:Bageste kamera:flash:Android:brugergrænseflade:RAM:Intern hukommelse:Flytbart lager:chipset:Antal ledere:tilslutningsmuligheder:
143,7 x 70,5 x 8,6 mm
165 g
2700 mAh
5 inches
LCD
1920 x 1080 pixel (441 ppi)
13 megapixel
23 megapixel
LED
6,0 - Marshmallow
Xperia UI
3 DK
32 GB
microSD
Snapdragon 820
4
HSPA, LTE, NFC, Bluetooth 4.2

endelige dom

I sig selv, Sony gør Xperia X Ydeevne forkert. Problemet er, at Sony gør ingen afgørende højre. I modsætning til konkurrenterne, forbliver den særlige eller vigtig nyskabelse fra. Det mangler VR Headmount som Samsung. Det mangler det udskiftelige batteri eller dobbelt kamera som LG. Det mangler elegance af den nye HTC 10th

X præstation er ikke dårligt, men har ingen morder funktion

Den charmerende design, high-end hardware og rimelig kamera gør X Ydelse sikkert en top enhed. Men i lyset af konkurrenter såsom 300 euro billigere OnePlus 3 skal Sony simpelthen tilbyde mere. kunden kan kræve noget for 699 euro, som han modtager fra en anden producent. Og det er ikke til rådighed i Xperia X ydeevne.

Sony Xperia X ydeevne

Device Database