Så længe vi skal vente på Clash of Klaner 2

Clash of Klaner er en af ​​de mest succesfulde Android spil og stadig ophidset mange strategi fans. I den nærmeste fremtid vil der sandsynligvis også være en Clash of Klaner 2, men hvorfor gør efterfølgeren faktisk så længe undervejs? Udvikler Supercell denne henseende er der desværre ingen oplysninger. Efter en omfattende Rechereche kan jeg i det mindste sige omtrent når fans kan forvente en efterfølger.

  • Bedste Android Spil: Den ultimative liste
  • Clash of Claner: Tips til begyndere

I dag købte en smartphone? Hvorfor ikke?

Vælg 50 € mangler stadig. eller jeg er enig ..

VS
  • 435 StimmenOoops! Noget gik galt. bør opdatere helfen.50 € mangler stadig.
  • 365 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Ich enige.
ClashofClans2Desværre kan Clash of Klaner 2 være endnu ikke kommet / © Supercell

Et spil kommer ikke på en dag

Hvor lang tid det tager faktisk at udvikle et videospil? Det kan besvares ikke let, fordi flere faktorer at overveje her. For eksempel størrelsen af ​​holdet, hvor mange penge er til rådighed, og hvilken form for spil er meningen, der skal udvikles. At der hvert år en ny Call of Duty eller FIFA går på salg, for eksempel, har at gøre med det faktum, at Activision og Electronic Arts har simpelthen har de økonomiske midler til at håndtere deres helt store hold.

  • De bedste alternativer til Clash of Klaner

I ikke så velindrettede studier, normalt tager det tre til fire år for en ny titel ser dagens lys. Indie studios er ofte hurtigere der, og hvis der er tale om den rædsel serie fem nætter på Freddys kun én person er ansvarlig for projektet, kan på et år svarende til at blive vist tre udløbere.

I Super Cell, skaberne af Clash of Klaner, der arbejder mere end 150 udviklere. Så en god del af Mirarbeitern der relativt hurtigt kunne pleje efter en efterfølger til Clash of Klaner faktisk. Hvorfor er der stadig ingen tegn på en Clash of Klaner 2, men har intet at gøre med vilje eller antallet af udviklere.

Hvorfor et vellykket produkt torpedo med en efterfølger?

Som jeg sagde, Clash of Clas endda over to år (: 2013 iOS udgivelse: Android udgivelse i 2012) er stadig meget vellykket, eller det stadig flyder en masse penge i kasser af udviklere. De officielle tal er ikke tilgængelige, selv om en industri insider har men, vi får at vide, at Supercell tager hver dag gennem køb i spillet to millioner dollars - hver dag! Det er en mere end heftig sum og sådan en kommerciel succes andre studier kun kan drømme om. Så der er for tiden skaberne ingen grund til at dræbe denne malkeko.

  • Denne strategi spil til Android er mere end værd at se

I modsætning til pc-spil og konsolspil succesfulde Android titler er også mere holdbare. Det afhænger naturligvis altid med genren af ​​et spor sammen, fordi det er i Clash of Klaner er en strategi spil, som allerede har modtaget doneret nogle opdateringer tørster fans basen nok ikke for meget for en efterfølger. Til hvem det alligevel blive kedeligt, kan faktisk gå til "kvasi-efterfølger" enkel.

Bild2Hvad penge bringer, er næret. / © Supercell, AndroidPit

Boom Strand: Den noget anderledes efterfølger

På trods af succesen med Clash of Klaner har de finske udviklere ikke hvilet på laurbærrene og sætte flere millioner i nye projekter. Så Free2Play spil Boom Beach, som er meget orienteret med hensyn til gameplay på Clash of Klaner dukkede 2014. En kærlighedsløst klon er strategi spil er ikke sandt, men lighederne er indlysende.

  • Boom Beach: Tips og tricks til begyndere

Så der er på udkig efter et godt alternativ til Clash af Klaner ud, er i gode hænder hos Boom Strand. men spillet forhindrer sandsynligvis en efterfølger til Clash of Klaner. Det må formodes, at en stor del af Supercell hold har ansat i de seneste to år med udviklingen af ​​Boom Strand. Der er også arbejdet med Hay Day og Clash of Klaner, herunder små og store opdateringer vises med jævne mellemrum.

BoomBeachAndroidBoom strand: Lighederne til Clash of Klaner er allestedsnærværende. / © Supercell

outlook

Supercell sikkert har de økonomiske midler til at bringe ud relativt hurtigt en Clash of Klaner sekund Også kunne udviklingsteamet øges hurtigt for at klare opgaven. Men hvorfor skal vi nødt til at vente et par år endnu på en efterfølger afhænger simpelthen kombineret med succes af Clash of Klaner. Siden Startegiespiel selv stadig kaster en masse penge i løbet af to år efter den Android udgivelse, er det forståeligt, at udviklerne ønsker at opbygge ingen hus konkurrenter. Med Boom Strand, er der også allerede en kvasi-efterfølger.

Med en frigivelse af Clash of Klaner 2 i to til tre år, så hellere ikke tælle. Det kan være hurtigere sandsynligvis kun hvis de in-game salg falde drastisk. Så vi ville sandsynligvis i slutningen af ​​2016 / begyndelsen af ​​2017 for at drage fordel af Clash of Klaner sekund

Så vi er nødt til at vente og spille Clash of Klaner, eller Boom Beach eller en af ​​de meget gode alternativer.

Clash of KlanerInstaller på Google Play