Dette er den bedste Samsung Galaxy – og en reel mysterium

Galaxy A8 er Samsungs nyeste model af A-serien, og med ham er en reel stjerne født. For A8 oversteg den nuværende flagskib, Galaxy S6, i nogle henseender - især æstetisk. Fordi Edelflunder nu er blevet indført i Kina, vil du her finde alle de oplysninger om pris, frigivelse og specifikationer for Galaxy A8 og det store spørgsmål: Hvorfor?

  • Samsung Galaxy S6 Plus: En mærkelig S6 er planlagt
  • Samsung Galaxy Note 5: pris, udgivelse, teknisk data

Hvad foretrækker du som en back-up? Ekstern privat oplagring sky eller på internettet?

Vælg Ekstern hukommelse eller internet sky.

VS
  • 2741 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Externer hukommelse
  • 943 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Internet-Cloud

I Kina har Galaxy A8 nu blevet præsenteret, og en afbildning af indretningen er absolut værd. Desværre, der er mere til sagen end en ulempe:

Samsung Galaxy A8: pris og udgivelsesdato

Galaxy A8 kommer på en pris, der svarer til 439 euro på det kinesiske marked. Til sammenligning Galaxy A7 havde en MSRP af 499 euro, til Galaxy Alpha omkostninger lancere endda stejle 649 euro, men ikke helt matchede den høje ende. En udgivelse i Europa er ikke givet, da vi annoncerede Samsung. Så er bestemt muligt, at på et tidspunkt, du måske skifte mening, men den luft, vi ville ikke stoppe.

  • Samsung Galaxy A5: Nice, men ikke attraktivt
  • Samsung Galaxy A3 bedømmelsesudvalg: Nice, men ikke ajour
Samsung Galaxy a8 nye Hero3Galaxy A8: Så smal var display ramme på Samsung aldrig! / © Samsung

Samsung Galaxy A8: Den smukkeste af hele tiden Galaxy

Hvem ved Samsung ved, at der sker her med hensyn til design aldrig meget og vende forskellene mellem de forskellige modeller minimale. Så selv i tilfælde af Galaxy A8. Men hvis du åbner udfordring, finder nok grunde i detaljer, positivt fremhæve A8.

Aldrig var en Galaxy slankere. På 5,9 mm, enheden er en super model ikke kun for Samsung nøgletal og en af ​​de tyndeste smartphones nogensinde. Så er der de smalleste display frames at Samsung nogensinde har bygget, hvilket gør den til den mest kompakte relativt set den Galaxy alle tidspunkter. Med en skærm diagonal på 5,7 inches, hvilket er særligt vigtigt her, og A8 kan også Galaxy S6 og Galaxy Note 4 ser gamle. Men hvorfor du spilder sådanne fremskridt på en mid-range smartphone, der ikke engang er fordelt internationalt?

Siderne af Galaxy A8 er dekoreret med en metallisk ramme minder om S6 men det er noget mindre afrundet og følger en behagelig blanding af kantet og buet. Enheder flanker huske hendes afslebne aluminium kanter tættere på Galaxy Note 4 eller Galaxy Alpha, mens ikke at forglemme de kurver Galaxy S6. Samlet set A8 selv gør en ædel indtryk end den nuværende flagskib.

Samsung Galaxy a8 ny HERO2På grund af sin højere tæthed af detaljer i form af Galaxy A8 noget legende og lidt mindre sober end S6 virker. / © Samsung

Samsung Galaxy A8: Specifikationer

processor: Galaxy A8 foreslår en Snapdragon 615, der er et fast stof, 64-bit-stand octa-kerne af middelklassen.

hukommelse: 2 GB RAM det, og at man skal være i stand til dato kræver også en mid-range smartphone. men intet mere.

display: Her får det interessant: Mens den største Galaxy A, A7 har en 5,5-tommer skærm, er Galaxy A8 display indtastning Galaxy Note-marker og hele 5,7 inches høj. Opløsningen er 1920 x 1080 pixel (389 ppi), dvs. Full HD.

kamera: Kameraet af Galaxy A8 gør 16 MP på bagsiden, 5 MP på forsiden, der er ren opløsning teknisk solid præstation, uanset hvilken klasse.

Samsung Galaxy a8 nye Hero4Til siderne, let buet bagsiden af ​​Galaxy A8 er uden tvivl behagelig at holde. / © Samsung

batteri: Mens Samsung har for nylig trådt pænt på batteriet bremsen, Galaxy A8 batteri sker trods alt 3000 mAh grænse: 3050 mAh de er korrekte. Det er stadig ikke rigtig meget for en phablet størrelse, men enheder som Xiaomi Bemærk Pro (til test), eller endda Galaxy Note 4 (til test) har delvis den samme eller endda lidt mere. Udskifteligt batteri, er imidlertid ikke selv her.

Datalagring: Den interne hukommelse af Galaxy A8 er begrænset til 16 GB, men et microSD mulighed er tilgængelig.

Mål: Kun 5,9 mm, Galaxy A8 er slank, en fantastisk værdi, der er lettere at opnå, naturligvis med store smartphones end små. De nøjagtige dimensioner er: 158 x 76,8 x 5,9 mm. Med 151 g af Galaxy A8 er også behageligt lys for en phablet den størrelse, mere end 20 gram lettere end Galaxy Note. 4

Særlige kendetegn: Som det er nu normalt for Samsung, også Galaxy A8 har et hjem knap med integreret fingeraftryks-sensor.

Samsung Galaxy a8 heltenGalaxy A8 i tre farver. / © Samsung

Desværre, alt er ubrugelig, fordi vi er Galaxy A8 som sagt nok ikke få sine hænder på. Derfor skal vi gentage spørgsmålet: Hvorfor Samsung vigtige skridt, der har tendens til alle producenter i deres flagskibe går (slankere boliger, bedre udnyttelse af pladsen på skærmen), men den fokuserer på en obskur Kina model? Eller er det bare en testkørsel og indirekte, et eksempel på Galaxy S7 og 5. klasse?