Så du bruge din smartphone som en universel fjernbetjening YouTube

Den smartphone sammen med YouTube er et kraftfuldt underholdning værktøj. Den eneste ulempe er, at YouTube-videoer er mere sjov på en stor skærm. Sådan bruger sin smartphone til YouTube på pc'en eller SmartTV, kan du lære her.

  • De bedste apps til Google Chrome Cast
  • Amazon Fire tv vs. Chromecast: Den storstilede angreb på Google

Hvad foretrækker du som en back-up? Ekstern privat oplagring sky eller på internettet?

Vælg Ekstern hukommelse eller internet sky.

VS
  • 2741 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Externer hukommelse
  • 943 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Internet-Cloud

Lad os være ærlige, YouTube-videoer gøre, men det var kun virkelig sjovt, når man ser på det på den store TV. Den store ting om YouTube er, at du også kan bruge som en universel fjernbetjening til YouTube på SmartTV eller til PC, YouTube app.

For at bruge deres egen Android smartphone som fjernbetjening med YouTube app af dit SmartTV eller YouTube Leanback på pc'en, skal enheden naturligvis være i en og samme netværk. Hvis du har, er en SmartTV, og dette er endnu ikke tilsluttet via trådløs eller kabel til dit hjemmenetværk, så henter den nu. Da fjernsynet er alle forskellige, henvises vejledningerne til dine SmartTVs.

youtube parringI denne YouTube skærm parringskoden er det vigtigste. Du skal indtaste dette i YouTube-app på din smartphone. / © AndroidPIT

Er alle enheder på et netværk, så kan du hurtigt bruge på SmartTV eller pc din smartphone som en universel fjernbetjening til YouTube. Til dette skal du gå først i indstillingerne i YouTube-app af SmartTVs eller hvis du er på en pc, bruger ikke den normale YouTube site, men kalder Leanback versionen løbet youtube.com/leanback. Du kan finde indstillingerne der til venstre.

youtube smartphoneI YouTube-app, du giver parringskoden og efter forbinder du ser på den øverste bjælke et nyt ikon for at se videoer på dit tv eller pc til stråle. / © AndroidPIT

Er du i indstillingerne, så gå til indstillingen Binding af enheder og nedenfor, vil du modtage en tolv-cifret kode i indstillingerne -> Relaterede tv-apparater, at din eingebt i YouTube-app på din smartphone. Ved at indtaste koden din telefon er nu sat op som en fjernbetjening til YouTube på SmartTV eller PC. Straks du ser i dit YouTube-app et lille ikon bragt fra din smartphone til det store lærred med videoer, afspilningslister og Co., at han var forbundet til pc'en eller SmartTV.