Shpock: mobil loppemarked! – Android apps i testen

Min sidste test vendte annoncen portalen Classifieds, hvilket er et godt alternativ til eBay Classifieds. Min dagens test kandidat Shpock: mobil loppemarked også repræsenterer en rubrikannoncer portal, dog tager en lidt anden vej!

Men hvad er anderledes? Hvad er forskelle i forhold til andre tjenester? I min aktuelle test jeg Shpock: testet mobil loppemarked for dig!

Til afsnittet:

  • funktioner & fordel
  • skærm & drift
  • hastighed & stabilitet
  • pris /

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg OnePlus 5 eller Moto G5 plus.

VS
  • 507 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.OnePlus 5
  • 230 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Moto G5 plus

bedømmelse

testet udgavenuværende version
1.2.3Varierer afhængig af enheden
Shpock loppemarked rubrikannoncerInstaller på Google Play

funktioner & fordel

Test enhed: Samsung Galaxy Nexus
Android-version 4.2
Root: Nej
Ændringer: Nej


Hvad enten nye eller gamle, stadig pakket eller mange år i brug, hvad enten legetøj, inventar, udstyr og tilbehør - over klassificerede portaler kan findes i dag næsten alt i alle tænkelige tilstand af brug. Og takket være de mange apps i de respektive tjenester kan også gå på udkig efter interessante annoncer i dag. I modsætning til traditionelle tjenester af denne art synes Shpock: mobil loppemarked, men for at følge en lidt anden vej.

Men skulle før vi kommer til de funktioner til at se på de tilladelser, der er kastet. Shpock kræver en række forskellige tilladelser, som dog alle funktioner i app'en kan tildeles, og dermed er sikkert i dette tilfælde. Download af app er 5,4 MB. Når du har installeret programmet på min enhed tager næsten 11 MB til at fuldføre. Imidlertid kan denne værdi variere fra telefon til telefon.

Hvad betyder Shpock: mobil loppemarked?

Shpock: mobil loppemarked er hovedsagelig intet mere end en anden rubrikannoncer portal. Som med andre tjenester kan også nemt søge efter poster i forskellige kategorier og også reklamere for sig selv.
Men det Shpock engagerer primært tilbage til placeringen af ​​din smartphone for at vise angiveligt annoncer fra dit nabolag. Hvem ønsker at bruge Shpock er derfor ikke omkring det at give adgang til deres egen placering app.
At Shpock er stadig en meget ung tjeneste, dog fandt jeg et overraskende stort antal annoncer i mit lokalområde.
Den store forskel til andre af samme type er, at Shpock fokuserer helt andet.

Hvad er de annoncer ud?

Shpock: mobil loppemarked tager i at designe annoncerne hele mottoet "Et billede er en af ​​mere end 1.000 ord." De, der forventer store beskrivelser af emner til salg, der ikke vil finde det her. Selv om det er muligt en lille beskrivelse, der består af op til 140 tegn til at tilføje, virkelig detaljerede Detaljerede beskrivelser vil være, dog ikke finde. Derudover kan annoncer også "bemærkede". En stor fokus synes også at placere på integration af sociale netværk Shpock. Så annoncer kan deles direkte og uden omveje via forskellige ruter. Desuden en registrering via Facebook obligatorisk, hvis du ønsker at sælge ting, men mere om det senere.

Hvordan kan jeg købe dette produkt?

Hver sælgeren er, når du opretter en annonce til en minimumspris. Idet vi nu vender interesseret i et emne, så du kan foretage sælger et tilbud og kan også tilføje en kommentar. Bud afgivet er bindende, så snart sælgeren accepterer tilbuddet. Derudover kan der stilles spørgsmål til emner til måske forhånd for at få et mere præcist billede af sælger. Disse spørgsmål bliver så vist under billedet.

Login med Facebook

Som steder allerede nævnt du ikke kan undgå en login via Facebook, hvis du ønsker at bruge Shpock fuldt ud. Dette bør faktisk ændre sig i fremtiden, men lige nu er ikke obligatorisk. Det kan også angive, hvem der kan se fra denne app. I mit tilfælde, jeg erklærede, at disse bidrag kan se "Kun mig". Derefter kan du stadig tillade valgfrie tilladelser, Shpock lov til at skrive bidrag automatisk. Denne mulighed kan aktiveres, for eksempel, hvis du indsatte selv. Således er annonceplacering næsten automatisk fremmes gennem Facebook. Selvfølgelig mange denne nødvendige ansøgning på Facebook er en torn i øjet, men hvis du ikke valgfrie tilladelser tilladt Shpock og justere, hvem der kan se indlæg, ruten via Facebook burde udgøre nogen større problem længere.

annoncere sig selv og MyShpock

at indsætte sig selv er så enkel, at det ikke skulle have behov for megen forklaring. Den tilsvarende skærmbillede tyder alt, så jeg skal ikke gå ind i det her.
Inden for app, er der et område, som kaldes MyShpock. I dette område finder du de observerede indikatorer og en salgsliste, hvor artiklen: er ved at blive vist.


Konklusion

Shpock: mobil loppemarked fulgte en interessant, noget andet koncept, som dog kunne helt overbevise mig. Shpock give min mening mindre billedet af en enorm internet ladning punkt, men giver en meget mere intim føler. Selvom Shpock øjeblikket har bestemt ikke været så mange brugere som nogle sammenlignelige ydelser, efter min mening er værd at se, fordi den app er ganske overbevisende!

skærm & drift

Shpock: mobil loppemarked gør et overbevisende indtryk i denne kategori. Udformningen af ​​den app er forskellige på mange områder meget fra de andre apps af samme type og kan overbevise endnu. Shpock er meget klar og enkel, hvilket gør operationen og browsing meget hyggelig og komfortable. Men det er en skam, at der ikke er nogen søgefunktionen. Det ville stadig være meget lettere at finde emner.

hastighed & stabilitet

Shpock: mobil loppemarked var helt flydende og pålidelig under min test.

pris /

Shpock: mobil loppemarked er gratis tilgængelig i vores App Centre! Det ser ingen reklamer.

skærmbilleder

Shpock: mobil loppemarked!Shpock: mobil loppemarked!Shpock: mobil loppemarked!Shpock: mobil loppemarked!Shpock: mobil loppemarked!Shpock: mobil loppemarked!Shpock: mobil loppemarked!Shpock: mobil loppemarked!Shpock loppemarked rubrikannoncerInstaller på Google Play