Ulysse Speedometer – Hvor hurtigt er du virkelig? – Android apps i testen

Hvem kender ikke: Du sidder i bilen og undere, hvor meget hastigheden indikation på speedometeret afviger fra den faktiske værdi og måske endda vred over, at hastigheden ser ud til at være unøjagtige. Hertil kommer, at speedometeret ser en eller anden måde kedeligt - Kunne vi ikke bruge Smartphone "lægemiddel"?

Ulysse Speedometer til dette og meget mere kan. Hvorvidt dette er sandt, du lærer i gennemgangen!

Til afsnittet:

  • funktioner & fordel
  • skærm & drift
  • hastighed & stabilitet
  • pris /

I dag købte en smartphone? Hvorfor ikke?

Vælg 50 € mangler stadig. eller jeg er enig ..

VS
  • 436 StimmenOoops! Noget gik galt. bør opdatere helfen.50 € mangler stadig.
  • 366 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Ich enige.

bedømmelse

testet udgavenuværende version
01/05/16Varierer afhængig af enheden
ulysse SpeedometerInstaller på Google Play

funktioner & fordel

Test enhed: Samsung Galaxy S3
Android Verison: 4.0.4
Root: Ja
Ændringer: Ingen

Ulysse Speedometer viser direkte efter starten på et køligt udseende grænseflade. Den vigtigste information kan du se et overblik instrumentbrættet: øverst til venstre er den tid, øverste højre dato, herunder store aktuelle hastighed og lavere venstre data om, hvor meget du allerede er kørt i hvad tid. Lige der er også et kompas, og jeg kan ikke se, hvad det er for. Blandt dem er stadig en indikation af nøjagtigheden af ​​aktuelle GPS-forbindelse.

Blandt dem er stadig en lille kugle, som du kan påpege at vise mere information. Der er den gennemsnitlige hastighed, højde over havets overflade, "løb"Specifikationer på. The Race oplysninger viser dig, hvor hurtigt til 60 og 100 km / t, du accelererer fra 0 har, og hvor lang tid tog det dig for 1,4 KM. Du bør kun forsøge disse værdier til at slå, hvis du er på en prøvebane!

Tapping dig, så du vil nå tillader instrumentbrættet, i en meget finger venlig menu i honeycomb design, som du hurtig adgang til forskellige apps og indstillinger.

I menuen et par andre funktioner, såsom HUD skjul. Dette viser kun de mest væsentlige oplysninger, der normalt bare hastigheden. Hertil kommer, at billedet vendt, så du kan sætte din telefon om natten under forruden for at se de oplysninger spejlet. Cool!

nedenfor "TripAdvisor meter" du vil også finde statistik om din kørestil, u.U. kunne være endda nyttige. I listen herunder kan du også skifte til widescreen-format, app også. Desuden har du stadig finde mange indstillinger her. Du kan lade afspille en lyd, når du overskrider hastigheden, for eksempel. Du kan angive dette, deres egne grænser som standard på 30, 50, 60, 80, 100 og 120 er de mest almindelige hastighedsgrænser så.
Desuden kan du ændre og vise mere information end blot den hastighed og farven på HUD. Der er mange andre indstillinger, men de er ikke meget spændende.

Konklusion: Ulysse Speedometer har mange funktioner, der ikke kun nyttig, men sjovt. Der er mange indstillinger, der desværre ikke er så intuitiv som de burde være, men det er tåleligt.

Selvfølgelig, jeg nogle gange næsten testede den app, og det har vist sig at være pålidelig i testen. Kun i en meget dårlig GPS-forbindelse det kom op kort til en stærk afvigelse. Ellers oplysningerne var meget præcis i en 20 minutters prøvetur.

En ting er stadig sagt. Selv om det er faktisk tydeligvis, men jeg vil gerne udtrykke en advarsel her: Brug Ulysse Speedometer aldrig på offentlige veje til at teste, hvad din bil som "har det"Fordi så er du fare dig selv og dine medmennesker!

skærm & drift

Selvom Ulysse Speedometer har en meget smart overflade, men det mangler noget af sin intuitiveness. Indstillingerne er en lang liste, og det er ikke indlysende ved første øjekast, at yderligere muligheder bag instrumentbrættet for at skjule, når du trykker på den.

Der er også, når du gemmer statistik til SD-kortet, et kryptisk navn kaldet "Tilføj headerData"Ved den normale bruger kan ikke gøre noget. Ærgerligt!

hastighed & stabilitet

Ulysse Speedometer kører hurtigt og stabilt. Hvor hurtige GPS-satellitter findes, afhænger af din smartphone.

pris /

Ulysse Speedometer er tilgængelig gratis i App Center. Nogle mindre ekstra funktioner kan erhverves med Pro-versionen, som også fjernede bannere i bunden. men dette generer faktisk ikke, så de fleste bør nøjes med den normale version.

Pro-versionen er tilgængelig for 2 € i Play Butik.

skærmbilleder

Ulysse Speedometer - Hvor hurtigt er du virkelig?Ulysse Speedometer - Hvor hurtigt er du virkelig?Ulysse Speedometer - Hvor hurtigt er du virkelig?Ulysse Speedometer - Hvor hurtigt er du virkelig?ulysse SpeedometerInstaller på Google Play