CheckMyTour – Dit virtuelle tour bog! – Android apps i testen

Jeg husker godt, hvordan vi plejede at forsøge at vellykket afslutning bjerg, ski eller cykel den tilbagelagte afstand, at rekonstruere de forskellige stop og pauser og dokumenteret. I dag, selvfølgelig, er meget nemmere takket være smartphone. Mens apps såsom Komoot eller Runtastic primært for cyklister og vandrere / joggere er designet til at CheckMyTour finder hovedsagelig motoriseret tourer. Så hvis du ofte gange går mindre ture med din cykel, quad, konvertible eller vintage, og disse vil du gerne optage, så vil sandsynligvis være ganske interessant for dig CheckMyTour! Du kan få mere at vide i testen!

Til afsnittet:

  • funktioner & fordel
  • skærm & drift
  • hastighed & stabilitet
  • pris /

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg Sony Xperia eller LG XZ1 V30.

VS
  • 113 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Sony Xperia XZ1
  • 254 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.LG V30

bedømmelse

testet udgavenuværende version
2.0.13.0.6
CheckMyTourInstaller på Google Play

funktioner & fordel

Test enhed: LG Optimus Black
Android-version: 2.3.4
Root: Nej
Ændringer: Nej

Med CheckMyTour Du ønsker måske at holde en slags virtuel tur bog. Tegn dine ture, tage billeder, efterlade kommentarer på det sete og dele din tur derefter med venner på www.CheckMyTour.net. CheckMyTour er ikke kun en tur tracker, men også har sin egen fællesskab! På de muligheder og funktioner i samfundet, jeg vil beskæftige kun sporadisk i følgende test, trods alt, er på dette tidspunkt app i forgrunden.

Ansøgningen er omkring 7 Mb i størrelse og kan ikke flyttes til hukommelseskortet. De nødvendige tilladelser er alle spores og derfor sikkert med hensyn til denne app. Så langt så godt, vi får til det faktiske indhold af CheckMyTour.

Først og fremmest skal du beslutte, om du ønsker at registrere direkte eller app én gang uden registrering ønsker at prøve. Selvfølgelig behøver du ikke adgang til visse funktioner uden registrering, så du bør registrere, om du vil seriøst bruge den app. Jeg personligt har registreret direkte via hjemmesiden, men det er også mulig via app'en.

Når du har registreret (eller måske ikke) vil du finde en kort introduktion til CheckMyTour, er alle de vigtige elementer kort forklares i Dir. Da den app er faktisk ganske omfattende, er det ganske nyttigt og ikke dårligt at komme i gang.

Om Start Du kan en nyt Tour Opret, hvilket betyder, at turen giver et navn, skal du angive Vehicle brugt og indstille synligheden i samfundet. Derudover kan du aktivere Onlie live tracking det, hvormed dine venner i samfundet turen kunne følge det liven. Når den aktuelle placering er fastlagt, kan det endda gå og turen vil blive registreret. Du kan nemt og bekvemt Tilføj kommentarer og fotos til din aktuelle placering og evaluere. Så venner kan nemt se senere, om det er værd at et bestemt sted på næste tur til at besøge. Derudover kan du, for eksempel, tjek i restauranter og også evaluere disse og "post" din aktuelle position.

Under en kort tur i bil har jeg disse funktioner (selvfølgelig ikke under kørsel) blev testet, og kan sige, at dette virkelig arbejde vidunderligt. Efter min tur, jeg var i stand til at se op alle detaljerne i min rute, kurset og nogle statistikker ture arkiv. Især på lange ture bør den statistik være meget interessant og berige turen bog. Selvfølgelig også ses under tour de tidligere "resultater". Bare for at få at nævne nogle få eksempler på, hvad du rent faktisk så alle kan finde i statistikken; Ud over start- og sluttid, varigheden af ​​turen og tid starter alene, afstanden, gennemsnitlige og maksimale hastighed, distance, der i højde (minimum og maksimum) og også temperaturen. Selv hvis disse er allerede en masse oplysninger, kan det være ganske rart, hvis du manuelt kunne tilføje deres egne oplysninger endnu, for eksempel, hvor meget brændstof du har indtaget. Selvfølgelig kan jeg få mine tour datoer - og statistikker også aktie på alle større sociale netværk informere og så gjorde venner, som ikke er registreret med CheckMyTour.

Især motorcykel men også cyklister elsker at gå fælles ture om sommeren. Denne idé CheckMyTour har taget og med succes integreret i app. Så kan du også danner hold som du så vil afværge på turné sammen. Men det kræver en registrering og knudrede venskaber CheckMyTour.net,.

At CheckMyTour konstant udvikling og vil også behandle anmodninger fra brugere kan ses, fordi den app med tilhørende samfund for længst er ikke længere kun for motorcyklister og bilister interessante, men nu er en Flerhed af træ flytter midler understøttet. Så du kan nu konvertere mellem næsten 20 Tour typer vælge fra bilen på quad op til Segway. Selv gang, cykling og skiløb og snowboarding kan vælges som Turtype nu.

En funktion, der ikke direkte integreret i app, men selvfølgelig baseret på dine turnédatoer den Tour video-funktion. Jeg finder denne funktion så rart og vellykket, at jeg gerne vil nævne det på dette tidspunkt, selv om det ikke er direkte tilgængelig i app. Med turen video-funktion kan du sammenfattes dine ture i en lille video. Så du kan være rart mindes og nyde den sidste tour igen. Efter min mening en virkelig fantasifulde og stor touch.

Konklusion: Hvad er der tilbage for mig at sige? Alt i alt, virkelig overbevise CheckMyTour med en række gode funktioner. De stående bag app samfund giver yderligere muligheder og muligheder, som du kan finde i fremtiden meget lettere dejlige steder, restauranter eller søde mennesker til fælles turné kørsel. Den app også scores med det klare design og brugervenlighed (mere om det). Samlet set en virkelig vellykket app, bag en super idé er, og kan nemt overbevise.

skærm & drift

Som allerede nævnt, er CheckMyTour meget klart designet og nem at bruge. Dette skyldes det faktum, at man har fra startskærmen adgang til alle vigtige funktioner og anvendelsesområder. Derudover kan du under turen ganske praktisk og nemt at tilføje kommentarer og billeder, begge er også muligt uden lange omveje. Temmelig god efter min mening, der kan lukkes CheckMyTour stille under turen, for eksempel til at besvare en sms eller gå til internettet er også. CheckMyTour kører så længe i registrene baggrund og selvfølgelig fortsætte turen.

hastighed & stabilitet

Også her CheckMyTour er overbevisende. Den app kører helt pålidelig og glat, og der var ingen bjælkesko eller nedbrud under testen. Men over, mens du bruger telefonfunktionen CheckMyTour min smartphone suspenderet. Det var tidligere aldrig været, men en direkte forbindelse til CheckMyTour Jeg kan ikke fremstille også hvorfor jeg ikke modtager denne hændelse i den liga med.

pris /

CheckMyTour er tilgængelig gratis i App Center.

skærmbilleder

CheckMyTour - Dit virtuelle tour bog!CheckMyTour - Dit virtuelle tour bog!CheckMyTour - Dit virtuelle tour bog!CheckMyTour - Dit virtuelle tour bog!CheckMyTour - Dit virtuelle tour bog!CheckMyTour - Dit virtuelle tour bog!CheckMyTourInstaller på Google Play