Android Beta nougat på Honor 8: En nødvendig udvikling

Den Honor 8 er den seneste flagskib smartphone fra den kinesiske producent. Nogle brugere har haft mulighed for at teste Android 7.0 nougat med EMUI 5,0 for et par uger på ære. 8 Vi var en del af denne brugergruppe og kan beskrive vores første indtryk af den nyeste softwareversion of Honor dig det.

  • Honor 8 i testen: Hurtig, Spassig, billig
  • To måneder med Honor 8: Mit langsigtede test

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg Huawei Mate 10 eller Galaxy Note. 8

VS
  • 265 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Huawei Mate 10
  • 203 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Galaxy Note 8

EMUI ser nu endnu mere som Android end iOS fra

Den store nyhed: den berømte App Skuffe

Til dato, den Emotion UI gælder EMUI kort sagt for meget inspireret af Honor end på iOS. Lighederne i udformningen af ​​ikonerne, men også i fordelingen af ​​indstillinger var klart synlige. Sandsynligvis den mest irriterende var imidlertid manglen App Skuffe, som faktisk er standard i Android.

AndroidPIT ære 8 nougat DRAWER2Endelig er der en App Skuffe på ære. 8 © AndroidPIT

Heldigvis Honor Huawei eller lytte til hans køber. Selv når Mate 9, som er kendt for at være allerede leveret med Android nougat, Huawei har sin egen overflade doneret en stærk Makeover, blandt andet har også findes her en app skuffe plads. Dette kan aktiveres i indstillingerne, svarende til LG havde det introducerede G5. Jeg personligt hilser denne ændring meget. En App Skuffe gør mig stadig god mening, fordi jeg så nemt kan holde mere orden på mine hjem skærme.

AndroidPIT ære 8 nougat DRAWER1Honor bruger nougat opdatering for at placere følelser UI tættere på bestanden Android. © AndroidPIT

En ny multitasking udsigt

Under Marshmallow Honours så varianten meget lig den iOS-app launcher. Også her har en masse ændret sig, og de apps er nu meget lig gulvet Android arrangeret. Også dette er ikke en revolution over det, at supplerende Honor vil acceptere til Android. Android-brugere, der skifter til Honor 8, vil føle sig hjemme.

AndroidPIT ære 8 nougat multitaskeDen multitasking funktion i marshmallow (til venstre) og nougat (til højre). © AndroidPIT

En anden meget nyttig funktion, at Google har indført Android 7.0 nougat, også finder sin vej til Honor 8 Tapped Din to gange hurtigt efter hinanden til multitasking knap, du springe direkte til den senest åbnede app.

Nyt design af underretninger

Dybest set EMUI har udviklet sig betydeligt, og nu kommer funktionaliteten af ​​en pixel Google betydeligt tættere. Selvfølgelig, alt er langt fra perfekt, og nogle områder kræve yderligere revision, men operationen er blevet stærkt forenklet. De nye Hurtige indstillinger i statuslinjen til dette formål er en første bevis. Underretninger er nu ordnet efter apps og er således gjort klarere. Desuden kan nu besvares beskeder også fra låseskærmen ud.

AndroidPIT ære nougat 8 notifikationMed Android 7.0 nougat på Honor 8. endelig alle meddelelser ankommer. © AndroidPIT

De kendte problemer med underretninger endelig ryddet med Android nougat ud af vejen. Processer, der kører i baggrunden, vil nu blive kun lukket med vores samtykke. En forbedring, der sandsynligvis vil glæde enhver bruger.

Ny funktion ved Android 7,0 nougat

Et nyt multi-vindue-funktion

Selvfølgelig har vi også 7,0 nougat funktioner i Honours software Søg igen mange indfødte Android. En af disse funktioner er multi-vindue-funktion. Her kan to ansøgninger vises samtidigt.

AndroidPIT ære 8 nougat multitask2Den nye multi-vindue-funktionen er en del af Android 7.0 nougat opdateringer. © AndroidPIT

På en anordning denne størrelse (Honor 8 har en 5,2-tommer skærm), er denne funktion ikke altid hjælpsomme, men det var godt implementeret. Funktionen er på Honor 8. virkelig meget let at bruge. Det kan aktiveres, for eksempel, hvis du holder multitasking-knappen. Så jeg kan, når jeg ser en YouTube-video på samme tid kontrollere min e-mails eller beskeder.

Mening af Pierre VitréDas Android 7.0 opdatering til nougat Honor 8 bringer Android og EMUI i EinklangStimmst dig? 5,050,221 deltagere

Twin Applications (WhatsApp, Facebook, etc.)

Denne funktion vi allerede kender fra Huawei Mate 9. Her kan du to konti på én gang for en service som WhatsApp eller Facebook oprette og hente. Da Honor 8 er en Dual Sim mobiltelefon, kan denne funktion være meget nyttigt for nogle brugere.

EMUI 5,0 taler Android entusiaster til mere sandsynlige end ældre versioner af overfladen.

En næsten bug-fri beta

Jeg må indrømme, at var meget glædeligt overrasket over under mit teste mig denne betatest. Jeg har fundet nogen ydeevne eller stabilitetsproblemer. Den Honor 8 kørte fejlfrit i daglig brug og også spil viste på Honor 8. ingen problemer.

AndroidPIT ære 8 nougat GeekbenchForestillingen ændrer ikke med opdateringen. © AndroidPIT

Batteriets levetid har ikke ændret sig mærkbart efter opdateringen. Men dette behøver ikke at være den sidste indtryk, fordi softwaren stadig er kendt for at være i beta fase, forbedringer er her ganske tænkelige.

Konklusion

Honor ikke opfinde med sin version af Android 7.0 nougat hjulet, men gør i udviklingen af ​​Emotion UI vigtige skridt fremad og gør fuld brug af den nye udvikling af Android-nougat. Producenten skal åbenbart finde, at mange potentielle købere, og Android-fans, der ikke nødvendigvis var imponeret EMUI fordi overfladen skal være meget minder om iOS. Forestillingen var ikke op til for lidt til venstre og problemet med manglende underretninger er endelig en saga blot. Sammenfattende kan man sige, at Honor virkelig har leveret godt stykke arbejde her, og jeg glæder mig allerede til den endelige opdatering til Honor. 8

AndroidPIT ære 8 nougat fotoHonours version af Android Nougat er et skridt i den rigtige retning. © AndroidPIT

Hvad er dit første indtryk af Android 7.0 nougat på Honor 8? Var du i stand til at afprøve beta endnu? Lad os vide i kommentarerne!

Hvor kan man købe Honor 8

bedste priseBay Huawei Honor 8 Lite dobbelt sim smartphone Android 16GB ulåst uden guld179,99 €€ 179,99 I altGå til lagringeBay Huawei Honor 8 Lite dobbelt sim smartphone Android 16GB Uden simlock Sort179,99 €€ 179,99 I altGå til lagringcheck24.de (158)Leveringstid:umiddelbart tilgængeligeHonor 8 safirblå279,00 €Forsendelsesomkostninger fra 1,99 €280,99 € I altLeveringstid:umiddelbart tilgængeligeGå til lagringMedia Markt Online Shop (1.580)Leveringstid:tilgængelig8 32 GB Blå Dual SIM279,00 €Forsendelsesomkostninger fra 1,99 €280,99 € I altLeveringstid:tilgængeligGå til lagringMedia Markt Online Shop (1.580)Leveringstid:tilgængelig8 32 GB Black Dual SIM279,00 €Forsendelsesomkostninger fra 1,99 €280,99 € I altLeveringstid:tilgængeligGå til lagringsammenligne priser