Prism: Tips og tricks til filtret app

Prisma er en ny fotoredigering app. Det blev først offentliggjort for en uge siden i Play Butik, og nu er en stor succes. Her kan du lære alle de tips og tricks til at få mest muligt ud af den app og undgå små problemer, der løses forhåbentlig hurtigt.

  • Prism til Android i testen
  • De bedste apps til billedbehandling

I dag købte en smartphone? Hvorfor ikke?

Vælg 50 € mangler stadig. eller jeg er enig ..

VS
  • 436 StimmenOoops! Noget gik galt. bør opdatere helfen.50 € mangler stadig.
  • 367 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Ich enige.

1. Bruger ikke Prism-app kamera

Vidste du, at du ikke bare tage et billede på startskærmen af ​​app, men også kan vælge et eksisterende? Det betyder, at du kan tage billeder på farten som en normal foto og konvertere den senere derhjemme via WLAN billeder med prisme. Ideelt set vil serveren være mindre travlt.

Denne tilgang har en anden fordel: i-app kamera har få muligheder for at justere optagelsen parametre. Så du kan tage billedet på den bedste måde, og derefter redigere resultatet med Prisma med din standard kamera app.

Som standard, en lille prisme logo vises på de redigerede billeder under højre. Heldigvis kan du oprette dine billeder uden logoet vises. Til dette skal du åbne og derefter deaktivere Tilføj vandmærke mulighed, og selv den lille logo forsvinder kun indstillingerne for app.

AndroidPIT screenshot prisme menu parametreLinks, tilføje filtre, højre, indstillingerne / © AndroidPIT

3. Gemmer billeder automatisk

Som standard, skal du manuelt gemme prisme billeder. Dette er ubelejligt, hvis du ønsker at gemme et billede med flere filtre. Derfor kan du angive i de indstillinger, du vil automatisk gemme illustrationen. Selvfølgelig bliver de behandlede billeder derefter gemt lokalt på telefonen, og kan vises på galleriet.

Processen er meget enkel, du skal bare i indstillingerne Gem kunstværker automatisk vælge Aktiver.

4. Juster styrken af ​​prisme virkning på

Prism konverterer dine billeder til kunstneriske grafik. Teknisk set app opnår dette ved at vise det oprindelige billede i baggrunden og det sætter det billede skabt af prisme. Prismet overlay tilslører den oprindelige standard helt. Hvis dine klude på eksempelbilledet til venstre eller højre, kan du indstille styrken af ​​overlay. Dette ser sådan ud:

AndroidPit prisme til android styrkeDu kan foretage styrken af ​​prisme anpassen./ © screenshots: AndroidPIT

5. Server problemer: Tilsidesætter lange load-tider

Den mest fordømmende kritik af prisme bør kun være en midlertidig forhåbentlig. Hvis du bruger Prism, du ved, hvad det handler om: Det kan tage lang tid at tilføje en effekt. Ved du, hvorfor? Billederne sendes til forarbejdning til serveren prisme, og dette kan kun være lang i overensstemmelse hermed.

Dette problem kan du desværre meget vanskeligt at håndtere, fordi det er relateret til den meget høje aktivitet af brugere. Hvis mange brugere bruge en tjeneste på samme tid, serverne kommer til deres grænser. Værre end lange ventetider: Det kan ske, at serveren ikke svarer, så du kan derfor ikke redigere et billede, og du skal vente, indtil serveren tillader igen.

Hvis mange brugere bruge app på samme tid, serverne kommer til dine grænser.

I et sådant tilfælde kan man næsten ikke rette op på situationen, men der er stadig et par tips, der kan undertiden hjælpe:

  • Bruger en trådløs forbindelse i stedet for den mobile, er det ofte hurtigere og du sparer båndbredde så godt.
  • Lad uploade app åben, ellers kan det føre til et nedbrud af upload-processen.
  • app forsøger ikke at bruge på tidspunkter, hvor de fleste brugere er online, fordi flere brugere bruge den app, jo langsommere upload og beregning proces.
  • Bemærkes Tip nummer et!

Har du nogen flere tips og tricks, som vi kan føje til denne liste? Skriv det i kommentarerne.