IKEA TRÅDFRI bedømmelsesudvalg: Intelligente pærer er hverken klog eller lav

IKEA TRÅDFRI er de intelligente lamper i den svenske møbler butik, der vil udvide dit intelligente hjem billigt. Tilbuddet er fristende, og det er klart, at en LED lys reducerer strømforbruget og er mere holdbart end en almindelig pære. Vi viser dig, om de nye lamper fra IKEA og værd sin pris er værd.

  • Lys på kommando: En rapport fra Philips Hue og Amazon Echo
  • Fire argumenter hvorfor en smart hjem er værd

I dag købte en smartphone? Hvorfor ikke?

Vælg 50 € mangler stadig. eller jeg er enig ..

VS
  • 436 StimmenOoops! Noget gik galt. bør opdatere helfen.50 € mangler stadig.
  • 367 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Ich enige.

Hvorfor har jeg brug for en smart pære?

Mange er formentlig undrende hvad du nogensinde havde brug for en dygtig pære. Smartphones er i stigende grad påtage sig opgaver i vores liv, og så gradvist kontrollen af ​​vores virksomhed. Dette naturligvis også og især belysningen. Overgangen til smarte pærer er den nemmeste og hurtigste indtræden i verden af ​​intelligente hjem.

Mening af Luis OrtegaLED pærer er i øjeblikket den bedste du WahlStimmst til? 5050589 Deltagere

Det var mere klart, at vi i sidste ende vil være i stand til at styre belysningen i vores hus eller vores lejlighed fra en smartphone eller en fjernbetjening. Udover en enkel og slukkes, denne kontrol giver betydeligt mere. For de fleste pærer denne type, kan farverne regulere farvetone og lysstyrke uendeligt. Dette er naturligvis afhængig af, hvilken type pære.

IKEA TRADFRI 3397Pæren og fjernbetjeningen uden en internetforbindelse koster 24,99 euro. / © AndroidPIT

De nye intelligente pærer er pærerne i fremtiden, som dybest set tjener det samme formål, men men bruger mindre strøm, holder længere, ændre farver og kan fjernstyres.

Fordele og ulemper ved IKEA TRÅDFRI

Smart strømbesparende elpærer er som regel lidt dyrere end almindelige pærer eller energibesparende kopier uden intelligens. Det skyldes dels, komponenterne i en sådan model er lidt dyrere, og for det andet på den nødvendige ekstra hardware, der er nødvendig for at forbinde til det fri. En LED pære er allerede dyrere end den velkendte teknik i produktionen alligevel.

IKEA TRADFRI 3418Tilslutning af fjernbetjening med pæren. / © AndroidPIT

Når højere start pris, er det vigtigt at huske, at strømforbruget med den nye pære vil blive reduceret, og de vil vare længere. Så sparer du to gange: første, pæren må ikke ændres så ofte, på den anden side din elregning er lavere.

Fordele ved lav effekt, smarte IKEA pære

Konjunktion med eller uden din telefon

Der er to muligheder: kontrol ved hjælp af en internetforbindelse via telefonen eller uden. Mange ville ikke nødvendigvis forbindelse til internettet, og dermed afsløre potentielle angreb udefra dine enheder. For at IKEA har en opløsning og tilvejebringer en fjernbetjening, som ikke er forbundet til internettet. Hvem ønsker at altid og overalt har adgang til dets belysning, der er en tilsvarende app til at styre de pærer er til rådighed.

  • De første skridt til at gøre dit hus intelligent

lavt forbrug

Heldigvis, hele pærer, der har den svenske møbler på tilbud, energibesparende modeller med LED-teknologi.

høj lysstyrke

De smarte TRÅDFRI pærer giver 950 til 980 lumen, mere end de fleste konkurrencedygtige tilbud.

Styring af lysstyrke og farvetone

Fra fjernbetjeningen eller fra din smartphone, kan du lysstyrke pærer og tre forskellige farver at vælge (normal hvid, varm hvid med gult skær eller en meget lys hvid med blå skær).

AndroidPIT IKEA Lampe 2De forskellige nuancer af hvid IKEA pære. / © AndroidPIT

Ulemper ved energibesparende, smarte IKEA pære

Det vejer meget

IKEA TRÅDFRI pære, som vi har modtaget til test, vejer ikke mere og ikke mindre end 158 gram stolt. Det er tre gram mere end en Samsung Galaxy S8. For en smartphone en normal værdi, men en pære temmelig usædvanligt. Dette kan resultere i en eller anden lampe kan skabe problemer.

Du vil være varm

Normalt er LED-pærer er kendt for at omdanne energien absorberes kun i lys og ikke til varme. IKEAs intelligente modeller varme op, og temmelig stærk. Den nedre metal del kan nå temperaturer på 40-50 grader Celsius. Den øvre del er fremstillet af polycarbonat og opvarmes ikke så meget. Lad derfor pærerne indtil køle lidt før dine berøringer det, og er opmærksom på slitage af holderen.

Du har brug for en kontrolcenter

Dette er naturligvis en selvfølge for en smart pære. Alle disse pærer har brug for en passende styreenhed. Stadig ganske få løsninger er tilgængelige som tilsluttes direkte til telefonen, såsom Xiaomi Mi Yeelight Bulb.

Gearbest.comXiaomi Yeelight Smart LED-pære€ 17.06Gå til lagringIKEA TRADFRI 3402Desværre, det vejer meget og er varm. / © AndroidPIT

IKEA TRÅDFRI sammenlignet med Philips Hue

E27prislumenstrømforbrugforbruglevetidgaranti
IKEA TRÅDFRI€ 19,9998012 WattA + (€ 54.00 *)25.000 timer2 år
Philips Hue€ 19.958009.5 WattA + (€ 42,75 *)25.000 timer3 år

* Forbruget blev beregnet med den gennemsnitlige pris på elektricitet i Tyskland i 1. kvartal 2017 på 0,18 € per kWh.

Flere producenter har sprunget på toget af intelligent belysning, men vigtigste rival er Hue-serien fra Philips. Begge selskaber tilbyder lignende løsninger, som kun adskiller sig i detaljer, som ses ovenfor. Pærer Philips forbruge lidt mindre end for IKEA.

I begge tilfælde, desværre, alene til at begynde ikke meget med pæren, med magt kræver, at du en fjernbetjening eller endda en smartphone til at tænde pæren til og fra og justere lysstyrken. Begge producenter tilbyder kontrol over sin egen fjernbetjening uden en internetforbindelse eller via en smartphone.

IKEA tilbyder en startpakke med to pærer, en fjernbetjening og gateway for 75 euro, hvad der svarer til Philips findes på 79.90 euro. Men denne økonomiske version af Philips Hue tilbyder kun justering af lysstyrke, men ikke farve eller nuance. Der er også en nybegynder sæt med en pære og en fjernbetjening uden en internetforbindelse til 24,99 euro i IKEA.

IKEA.deIKEA TRÅDFRI starter inkl. Gateway€ 75,00Gå til lagring

Konklusion: Er IKEA TRÅDFRI sine penge?

Svaret på dette spørgsmål er ikke let. Som vi har set i denne test, de intelligente lamper fra IKEA forbruge lidt mere end konkurrenterne, hvilket resulterer i den årlige endelige regning perfekt kan gøre en lille smule anderledes. Til dette får vi nogle klarere lys pærer, hvis skygge kan vi yderligere tilpasse. Philips Hue vi vil i udstrakt grad teste snart, men succesen taler meget for tilbuddet fra producenten.

AndroidPIT IKEA LampeMan skal sammenligne tilbuddene før. / © AndroidPIT

Pærerne i den svenske møbelhus er kompatible med deres egen TRÅDFRI serie. andre systemer skal tilføjes i slutningen af ​​sommeren 2017, IKEA rapporteret i maj. Hidtil systemet forbindelser udelukkende med app på enheder, der kører Android 4.4, iOS 8 eller nyere versioner. Om sommeren, så vil blive tilføjet Amazon Alexa, Google og Apple Forside Forside. En softwareopdatering af TRÅDFRI gateways til at opgradere dit lys i overensstemmelse hermed.

Du har brug for din Internet TRÅDFRI lamper, men ikke forbindelse til internettet. Fjernbetjeningen er inkluderet i den grundlæggende pakke kan styre op til ti lamper.

Hvilken pakke foretrækker du?

Vælg Philips Hue eller IKEA TRÅDFRI.

closeDu har valgt udefineret!
Hvad ville du vælge dine venner?
TeilenVS
  • 311 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Philips Hue
  • 282 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.IKEA TRÅDFRI

Philips Hue er naturligvis kompatibel med den komplette Hue-serien, men også med produkter fra reden. På siderne af Philips, kan listen over kompatible enheder ses. Den Hue-app understøtter telefoner, der kører Android 2.3 eller højere og Apple-enheder fra iOS 8. Selv Apples HomeKit er kompatibel.

Konklusion

Hvis du gerne vil spare nogle, er Philips Hue det bedste valg. Skulle du kræve en højere lysstyrke, skal du ty til løsningen af ​​IKEA, men derudover tilbyder forskellige nuancer. Har du allerede udstyret dit hjem med smarte pærer? Uanset hvilken tilbyde du har besluttet?