Link boble: Den app browser, hvilket sparer dig værdifuld liv

Det er altid forbløffende, hvor udviklere kommer op med geniale ideer, der identificerer et mikroskopisk problem og løse og gøre vores liv lidt bedre. Link Bubble er et sådant eksempel. Med denne app browser tilhører nogen ventetid til på ladede forbindelser fortiden. Og multitasking, mens du surfer endnu nemmere.

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg Nokia 8 eller Galaxy S8.

VS
  • 371 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Nokia 8
  • 623 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Galaxy S8
link boble teaser© Link boble

problemet

Apps er den Web 3,0, hvis du vil. Det meste af det mobile Internet aktivitet foregår i apps, ikke i den mobile browser. Vi hopper fra den ene ø til det næste link, men hver gang at hale det sidste i form af en ny fane eller lignende ballast med os. Og frem for alt, er vi nødt til at vente kortvarigt hver klikket link. indtil den åbner, enten i form af en ny app eller browseren.

opløsningen

Link Bubble bruger den populære og effektive chat hoved princip om Facebook til at indlæse links i baggrunden, mens du kun forblive tidspunkter, hvor du har trykket på linket til den aktuelt indlæste side, og du kan fortsætte med at browse. For at blive lastet side er i mellemtiden lykkedes i en chat Leder af skærmen, og popper op, når opladningen er afsluttet.

link boble 3Mere end én chat Hoved til einemal er kun tilgængelig med Pro-versionen (til venstre). Den chathead princip om en side, der ligger ned halvdelen forhold til det foregående indhold, vi allerede kender (til højre). / © Link boble, AndroidPIT

Her er den nye side, men gør kun delvist på den foregående og kan lide Facebook chats er parkeret i boble form igen enten til senere re-adgang skærmen eller lukket med en tørre ned. En tørre til venstre og højre for indhold kan deles med foruddefinerede sider eller apps. Som lidt sjovere Bonus Link boble viser desuden, hvor meget ventetid, har den app gemt dig så langt. I min meget korte test, det alene var næsten et minut. Lidt hjælper jævnt også crap.

link boble 2Således kan styres boblerne (til venstre), og så meget venter jeg var i stand til at spare under mine tests (til højre). / © Link boble, AndroidPIT

Konklusion

Link Bubble er en praktisk løsning for dem, der en masse mobil surfing. En indlæringskurve findes ikke, men surfing komfort vokser mærkbart. Der er dog to kroge: Hvis du ønsker at styre mere end en boble samtidigt på skærmen, er du nødt til at opgradere til Pro-versionen, som koster 3,59 euro. Selv den grundlæggende version tillader kun mulighed for at indstille en app, der kan styres af linkene via chat Head, og så Link boble er kun egnet som en prøveversion som en gratis version i Play Butik virkelig. Dybest set, at konceptet er meget nyttigt, men at app tilladelser er i området over det sædvanlige, så jeg kan kun anbefale du prøver Link boble.

link bobleInstaller på Google Play

kilde:link boble