Clean Master Mit andet forsøg på at finde ud af, hvordan tuning app fungerer

Clean Master er en app, der vil hjælpe dig med at gøre din smartphone meget hurtigere - en hastighed stigning på 80 procent blev nået, udvikleren på sin Google Play side. Hvem undgå området omkring øjnene gnider sin forbløffelse, kunne være rigtigt. Stadig, Clean Master er en yderst vellykket app, der er installeret på mere end 600 millioner smartphones. Android samfund ser skeptisk på den app, og jeg var i stand til at interviewe for anden gang inden for kort tid en repræsentant for bygherren selskab Cheetah Mobile.

  • Interview med Cheetah Mobil: Hvordan Clean Master?

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg Galaxy S8 eller iPhone. 8

VS
  • 677 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Galaxy S8
  • 349 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.iPhone 8

Allerede i sidste måned, kunne jeg lede og et par dage siden havde jeg lejlighed, Jill Shih, vice president for produkt og brugeroplevelse på Cheetah Mobile og Brett Ting, Clean Masters udviklingschef til hul med flere spørgsmål. Et interview med Clean Master

AndroidPIT rydde op mester 2 app screenshot 1Så CleanMaster ser. / © AndroidPIT

Hvordan Boost funktion?

Clean Master er at accelerere din smartphone. Under mit første interview Cheetah Mobile ikke kunne demonstrere mulighederne. Så jeg spurgte Shih Tang og hvis de kunne demonstrere funktionen. "Det kunne være svært"Said Shih, "fordi for en god sammenligning, ville vi brug for to identiske smartphones".OB ville jeg ikke mærke det på min telefon, spurgte jeg. "Tja, hvis vi viser, at på en smartphone, så andre faktorer kan bidrage til den Clean Master Optimering på den anden bestå en prøve for at komme, som fordrejer resultaterne.

AndroidPIT rydde op mester 2 app screenshot 5Clean Master viser mærkelige advarsler for malware. (Venstre) / © AndroidPIT

Er det et problem, at brugerne downloade og installere programmet, men kan ikke rigtig forstå, hvad der forårsager den app? Shih Ting og ønskede at konsultere først talte i Mandarin til hinanden, så svarede: "Vi kan prøve det senere. Kan vi gøre det senere? Jeg ønsker at låne før en Samsung smartphone." Jeg ønskede at vide hvorfor. Ting fortalte mig, at på en Samsung smartphone mange apps er forudinstalleret, ikke som i en Nexus.

Samsung brugere udgør størstedelen af ​​Clean mester bruger

Samsung smartphones er meget populære, så Shih. "Med en Samsung smartphone, så kan vi bedst formidle den følelse."

AndroidPIT rydde op mester 2 app screenshot 6Clean Master advarer om privatlivets fred (til venstre). / © AndroidPIT

"Ok, så kunne ikke optimere CleanMaster min Sony smartphone?"Jeg bedt om at finde ud af en eller anden måde, hvordan optimeret CleanMaster smartphones. "Dog vil det fungere. Men det er også klart en faktor, hvor mange apps der er installeret. Vi kun sige: På Samsung smartphones mange apps er forudinstalleret. Lag, nedbrud, langsom load tider: Mere sandsynligt vores Samsung-brugere vil opleve disse problemer."

For anden gang mislykkedes holdet bag Clean Master at vise, hvordan programmet virker. Jeg kan stadig ikke se nogen tegn på, hvordan Clean Master værker. Jeg sagde Shih, de kan sende mig senere email beviser og jeg ville opdatere artiklen senere.

CPU køler: videnskaben bag 179-graders advarslen

I en test advarede Clean Master, min smartphone, en temperatur på 179 grader - denne værdi jeg så efter den første samtale. Nu jeg ønskede at vide, hvad der ligger bag denne advarsel. "Dette skal være en fejl", Den første reaktion. Men Shih advaret om, at smartphones kan varme op helt så stærk, at det er ubehageligt varmt.

AndroidPIT ren mester app 57Er din smartphone virkelig 179 grader bliver varme? / © AndroidPIT

Shih sagde funktionen som følger: "Mange af vores brugere ved teknisk ikke så god. Du ønsker ikke at bekymre sig om RAM, ROM, hukommelse eller temperaturen. De vil have Google eller Facebook arbejde, de ønsker at foretage et opkald eller sende en e-mail",

"Vi kender systemet, du kender systemet. Vi ved, hvordan Android fungerer. Men vores brugere ikke. Vi ønsker at hjælpe vores brugere til at have et enklere liv med Android."Så Shih på. Heat var i stand til noget, som brugerne forstår og føler. Derfor CleanMaster bruge denne visualisering. "Temperaturen er noget, som brugerne forstår intuitivt."

De fleste af vores brugere ikke er tech eksperter

Det er ikke målet for Clean Master at skære brugerne en masse tekniske termer omkring ørerne. "Nogle af vores brugere er bedstemødre og bedstefædre, der ikke ønsker at beskæftige sig med den tekniske ting." Er derfor beregnet CleanMaster især for begyndere? "ingen"Siger Shih, "Vi ønsker på enhver smartphone CleanMaster kørende. Jeg siger ikke, at vores brugere ikke er bekendt",

AndroidPIT rydde op mester 2 app screenshot 2En advarsel om en virus. / © AndroidPIT

Overophedning er ikke et problem, bortset fra at det netop er til tider varm for mig med min smartphone. "Nogle brugere ikke taler Android så godt, men de forstår, når din smartphone er varm. Du kan blive forvirret."

"Ja, og der er folk, der ikke forstår, hvordan CleanMaster værker"Jeg svarede, "det kunne lover at forklare disse brugere, såsom Clean Master værker."

Shih svar: "Denne udtalelse er jeg ikke enig."

Marketing: Clean Master bruger skræmme beskeder

Bortset fra den stadig mystiske funktionalitet Clean Master, er der andre kritikpunkter. Jeg viste Shih, et budskab om Clean Master: "Intruder Alert. Nogen forsøgte at udspionere din smartphone."

AndroidPIT rydde op mester 2 app screenshot 3Det budskab, jeg viste Cheetah-Mobile hold. / © AndroidPIT

De var enige om, at dette var et problematisk besked. "Ordene er for stærk valgt." Hvem omgivet app i kinesisk, vil se, at i den oprindelige genlyd langt blidere toner. I den oprindelige, højt budskabet om, at der er en risiko privatliv og det er muligt at "en hacker kan få adgang til", I mellemtiden, David Wu kom ind i rummet, med hvem jeg gjorde mit første Cheetah Mobile interview. "Det er en fejl"Sagde Wu. Holdet vil kontrollere oversættelsen.

AndroidPIT rydde op mester 2 app screenshot 4Med denne nyhed fremmer Clean Master installation af en Security Suite - Cheetah Mobile. / © AndroidPIT

Konklusion

Det er selvfølgelig godt, at Cheetah Mobile ønsker at arbejde på kritikken af ​​den advarsel. Men stadig overrasker mig, at det er så svært for udviklerne at forklare, hvordan din app forståeligt.

Dette er anden gang, at jeg kunne tale med en ladning af Clean Master. Hvor svært kan det være for mig at demonstrere app og dets funktioner?

Hvad synes du om Clean Master? Lad mig vide, og skriv dine tanker i kommentarerne.