“Finanzen100 Exchange” – aktiemarkedet 100% i betragtning – Android apps i testen

"Hvordan man laver en mindre formue på aktiemarkedet?" Ved at bringe en stor én.

Måske er den ene eller den anden bare forstå. Især dem, der havde investeret ti år siden i teknologiaktier at vide, hvad der menes. Ikke sjældent, de havde siden da til at kæmpe med et samlet tab på indsatsen. Imod alle odds, aktier er stadig en af ​​de sikreste og mest rentable investeringer på alle. En grundlæggende forudsætning for handel, men ud over at vide, hvad der er der faktisk gør informationen som sådan!

Hurtig information om "aktiemarkedet" og de handlede aktier vil der os den Android-app "Finanzen100 udveksling" tilbud. Hvad app kan være beskidte rige og vi alle morgen - alt hvad du kan finde ud af i vores gennemgang ....

Til afsnittet:

 • funktioner & fordel
 • skærm & drift
 • hastighed & stabilitet
 • pris /

I dag købte en smartphone? Hvorfor ikke?

Vælg 50 € mangler stadig. eller jeg er enig ..

VS
 • 436 StimmenOoops! Noget gik galt. bør opdatere helfen.50 € mangler stadig.
 • 367 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Ich enige.

bedømmelse

testet udgavenuværende version
1.0.0Varierer afhængig af enheden
Finanzen100 udveksling & aktierInstaller på Google Play

funktioner & fordel

Hurtig information - det var ikke altid så!
Jeg ønsker ikke i hornet "på det tidspunkt havde vi faktisk ingenting! Og jeg er hver morgen op ad bakke køre barfodet på -20 grader fire timer i skole. Og om aftenen en anden 10 km - stadig barfodet. Og igen alle bare op ad bakke", Men: da jeg deltog i min første aktiemarkedet simulationsspil i skole, var der ingen internet for alle. Hvis vi skulle hente aktiekurser, har vi den ene dag (!) Senere fjernes fra avisen. Med denne information - dvs. lukkekursen - vi havde at gøre vores yderligere beslutninger. I min virksomhed grad allerede eksisterede den derefter Internet. Real-time citater, men også i slutningen af ​​90'erne var ikke rigtig almindelige. Kurserne, der er blevet tilbudt til os på websider, var altid et par timer gammel.

I dag alt er anderledes: i teorien kan vi komme igennem forskellige hjemmesider aktiekurser i realtid - og handle derefter straks! Men lad os være ærlige: klarhed er virkelig ikke styrken af ​​mange sider. Mange Android-apps med emnet "aktiemarkedet" deal, det ser her endnu værre. Klarheden er en af ​​de vigtigste "funktioner"Når det kommer til hurtig information. Hvad godt er den bedste information, når (hurtig) ikke fundet?


Finanzen100 Fondsbørs - alle relevante oplysninger med et par tryk
Som lige skrevet: klarhed er (for mig) en af ​​de vigtigste funktioner i en app. De oplysninger, du får på andre steder, trods alt, er alle ens. Hvis man kan skelne sig selv som en udbyder kun har et godt overblik. Derfor blander her "funktioner & fordel"og "skærm & drift" lidt. at tegne en linje er vanskelig. Den ene er afhængig af den anden ...


Denne Android app scoringer med klarhed ...
Selv på risikoen for, at jeg vil holde sig til den hellige vrede nogle Android fans på mig: Udviklerne af "Finans 100 Fondsbørs" nogle ting har kopieret fra anvendeligheden af ​​iPhone. Hele Android app er meget ryddelige og guider brugeren hurtigt gennem funktionerne. Den hovednavigation panel, som er monteret i bunden af ​​skærmen, kan du hurtigt gå til de respektive menupunkter:

 • undersøgelse
 • Kurser
 • Nyheder
 • søgning
 • observationsliste


undersøgelse
Oversigten giver dig et hurtigt overblik over de vigtigste fakta på dagen. Du har den øverste nyhed, der er taget direkte fra dpa. Top News er nyheder fra hele verden. En kort klik på den og du ankommer automatisk under fanen Nyheder.

Den opregner alle større indekser (DAX, TecDAX, MDAX, Euro Stoxx, Dow Jones, Nasdaq, euro / dollar, euro / SFr., Dollar / yen, guld, sølv, råolie) i røde og grønne fliser. Den store: intensiteten af ​​den røde og grønne farve Bet varierer. Afhængigt rigere den grønne, den mere indekset er i forhold til de andre positive værdier i positivt territorium. Omvendt: jo mørkere rød, jo mere er dette indeks i rødt. Hvis du klikker på indekset, og du hopper i prisen.

Der er på siden Oversigt en kort oversigt over de vigtigste dele nyheder, og de mest populære lagre af dagen.


Kurser
I retters menu får du hurtigt opført alle de vigtige værdier i dag. Der er både de centrale indeks, de vigtigste valutaer&Råvarer og Dax Top / Flop værdier vises. Ved at klikke på en respektiv værdi få dig ind i detaljevisning. Også her får du alle de vigtige oplysninger, såsom en pæn diagram, høje og nedture, og også mængder af bestanden (e). Ud over alle titler, er den vigtigste overskrift af højre nyheder vises.


Nyheder
Nyheden sektion er også godt struktureret og er opdelt i top nyheder, dele nyheder, og de respektive ministerier. Via afdelinger til at vise filtreret nyheder fra forskellige nyhedskilder direkte derefter. Der er afdelinger såsom markedsrapporter, erhvervslivet og politik, byggeri, kemikalier, energi, finans og mange flere.


søgning
Om søgning kan søge efter en sikkerhed, indeks, valuta mv om navn eller Securities Identification Number (ISIN).


observationsliste
Den observationsliste er forbeholdt registrerede brugere. Registrering med Finance 100 kan ske direkte via app og gratis. Derefter kan du så direkte investere der, observationsliste og administrere. Eksisterende brugere kan indtaste deres konto i indstillingerne. En mulig målestok selv ved Finance 100 observationsliste derpå overføres automatisk.


Konklusion
Jeg er altid meget kritisk i sådanne programmer som Finance 100 Fondsbørs. Det er bare meget svært så meget information som du har brug for det i aktier, tydeligt vise. Denne udfordring mestre Finansiering 100 Fondsbørs, men med flyvende farver.

Hvad jeg manglede fem stjerner, den mulighed var at lave et par evalueringer på hitlisterne. RSI, momentum eller tendens linjer ville være prikken over dette ellers udmærkede app.

skærm & drift

Som allerede skrevet, slørede områder "funktioner & fordel"og "skærm & drift" i app "Finans 100 Fondsbørs" stærk. Således er alt kommer til at sige til dette område.

Hvad er stadig en meget god egenskab, men bedre passer ind i denne kategori: rotere Android-enhed i diagrammet displayet i "Liggende tilstand"Selv diagrammet skaleret med. De knapper, som du kan definere den periode af diagrammet er så lille, men stadig nem at betjene indstilles lavere. I denne opfattelse er skærmen fuldt udnyttet, så man har en perfekt udsigt.

"Finanzen100 udveksling" er for mig til dato klareste og bestgemachten udvekslinger App på Android! Bare det bedste.

hastighed & stabilitet

"Finanzen100 udveksling" kører hurtigt og glat. Fordi dataene hentes altid online, app kræver meget lidt plads på din Android-enhed. Der var ingen nedbrud under testen.

pris /

"Finanzen100 udveksling" Du kan bruge gratis i Android Market, og download AndroidPIT App Center.

skærmbilleder

"Finanzen100 Exchange" - aktiemarkedet 100% i betragtning - Android apps i testen"Finanzen100 Exchange" - aktiemarkedet 100% i betragtning - Android apps i testen"Finanzen100 Exchange" - aktiemarkedet 100% i betragtning - Android apps i testen"Finanzen100 Exchange" - aktiemarkedet 100% i betragtning - Android apps i testen"Finanzen100 Exchange" - aktiemarkedet 100% i betragtning - Android apps i testenFinanzen100 udveksling & aktierInstaller på Google Play