Echo Plus, Connect, show og knapper: Amazons nye Alexa trup

Amazon opgraderet sit ekko serie kraftfulde og bringer en hel række nye enheder til netværksforbundne hjem. og endda en billig gadget, der lover en masse sjov - mens Amazon Echo show er allerede tilgængelig i USA, nogle helt nye Alexa enheder de er.

  • Amazon Echo i testen: God lytning, Alexa
  • Amazon Echo Look: Alexa får øjnene

Hvad foretrækker du som en back-up? Ekstern privat oplagring sky eller på internettet?

Vælg Ekstern hukommelse eller internet sky.

VS
  • 2756 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Externer hukommelse
  • 946 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Internet-Cloud

Echo Show Amazon har gjort nogen tid siden i USA for at få opmærksomhed, nu højttaleren kommer med touch screen til Tyskland. Amazon tilbyder Echo show i sort og hvid til en pris på 219,99 euro, fra den 16. november er de første eksemplarer på kundens land. På Echo vise nyheden om ARD Tagesschau og ZDF i dag Xpress, music lyrics, video transmissioner af smart home-kameraer, fotos, vejrudsigter eller shopping og to-do lister kan vises. Telefonsamtaler kan køres fra et ekko show til en anden, og der er specielt optimeret til displayet færdigheder og apps. For en god lyd Dolby højttalere er om bord.

Echo Alle farverAlle versioner af Amazon Echo et overblik. / © Amazon

Echo og Echo Plus Amazon har præsenteret den nye udgave af sine Alexa højttalere. Med ny mikrofonteknologi, at stemmegenkendelse er blevet væsentligt forbedret og præcis, selv i støjende omgivelser. For fuld surroundlyd Amazon har installeret nye højtalere: I runde tilfælde sidder en diskant og en 2,5-tommer ned-fyring basenhed. Amazon Echo skinner også med et nyt udseende med seks forskellige overflader.

den "plus" den største af de to nye Echoes står for den integrerede intelligente hjem hub, som bør være i stand til at styre alle de enheder, der forbindes med den Zigbee-protokollen. Brug af simpel kommando "Alexa, finde min enhed" guiden søger alle lys, kontakter, sensorer, termostater og kameraer, og så kan det fungere uden yderligere apps eller færdigheder. Amazon Echo Plus koster 149.99 euro, starten er der en gratis Philips Hue lys det. Den lille Amazon Echo mislykkes med 99,99 euro rekord, i en twin pack sparer 25 euro, i pakker med tre 50 Euro. Levering vil finde sted i oktober.

Echo Plus Silver køkkenbordetEcho Plus er en praktisk hjælper i køkkenet. / © Amazon

Med ekkoet Connect Amazon forvandler enhver ekko i en fastnet-telefon - blot uden håndsættet, men altid som en højttalertelefon. Den lille sorte boks fungerer over en traditionel telefonlinje samt VoIP. Hele operationen er udført med stemmekommandoer som "Alexa, ringe til min bedstemor", Modtageren det normale fastnet-nummer for opkalds-id vises. Ekkoet Connect kommer i 2018 på markedet, er prisen ikke fast endnu.

Echo knap som et udgangspunkt for flere gadgets

Med en pris på 19,99 euro, ekko knapper er tilgængelige i en twin pack. De små pushere er beregnet til at spille sammen, de aktiverer en knap en række multiplayer-spil, som derefter drives i overensstemmelse med knappen. Knapperne kan gengive farver og så tilbyde nogle spilmodes takket være LED-teknologi. De ekko knapper er starten på en hel række Alexa gadgets, som udviklere kan tilpasse den tilsvarende SDK. Knapperne er at være i tide til jul i handlen.

Echo knapper med Echo VisSpil sjove med ekko knapper og ekko show. / © Amazon

Desuden har Fire TV Amazon genudgivet. Den nye diamant-formede design er vært nu streaming hardware, der understøtter 4K-video og HDR. Med 79,99 euro Fire tv også Alexa færdigheder kan og bruge stemmestyring til kontrol, for eksempel belysning eller andre smart home-enheder. Samarbejde med smart home kameraer og live video feeds blev annonceret. Den nye brand TV Han er nu på pre-order, afsendt den 25. oktober.

Echo Plus X RaySå Amazon Echo ser Plus indefra. / © Amazon