Opdater: Forbruger fortalere udvide ultimatum mod WhatsApp

The Consumer Federation (vzbv), med sin tålmodighed med WhatsApp i sidste ende. Dens nye vilkår har den konsekvens, at WhatsApp passerer dine kontodata WhatsApp på Facebook. Hvem har benægtet dette, blev udelukket fra WhatsApp. Opdatering: Forbrugerbeskyttelse har vundet retten til dig, på trods af afslag på mindst begrænset til WhatsApp adgang.

  • WhatsApp: begrænse dataudveksling med Facebook
  • Bedste WhatsApp Alternativer til Android

fremhæve de seneste ændringerjaingen

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg OnePlus 5 eller Moto G5 plus.

VS
  • 508 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.OnePlus 5
  • 230 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Moto G5 plus

WhatsApp vs. Forbrugerbeskyttelse: Opdateringer september 27

Efter 9/21. WhatsApp har vzbv en forlængelse af fristen indtil 14.10. anmodede om, at foreningen nu har meddeler. Til gengæld vzbv forventer WhatsApp, brugere, hvis konto er siden blevet deaktiveret for at give adgang igen til den app, så de har mulighed for at slette deres data og kontoen.

Christopher Kunke er en advokat fra Brugergenereret indhold på markedet vagthunde hold i forbrugerens centrum Nordrhein-Westfalen. Han erklærede det aktuelle arrangement af Hamburg kommissær for databeskyttelse på følgende måde:

"Vi føler retfærdiggjort ved arrangementet af Hamburg kommissær for databeskyttelse. Det tilskynder det kritiske syn på markedet vagthunde eksperter til dataoverførsel fra WhatsApp til Facebook. Den manglende samtykke til dataoverførslen, og overførsel af ikke-involverede telefonbog kontakter data er centrale punkter i vores advarsel, som nu optager Hamburg myndighed i den administrative orden."

WhatsApp vs. Forbrugerbeskyttelse: Hamburger privatliv fortalere få påbud

Hamburg kommissær for databeskyttelse og informationsfrihed har udstedt en administrativ ordre, som nu forbyder Facebook til at indsamle data fra tyske WhatsApp brugere og butik. Facebook er at slette tidligere sendt af WhatsApp til Facebook senere.

Hamburg kommissær for databeskyttelse og informationsfrihed, Johannes Caspar, forklarer:

"Arrangementet beskytter data for omkring 35 millioner WhatsApp brugere i Tyskland. Det må være deres individuelle beslutning om, hvorvidt de ønsker at forbinde deres konto med Facebook. Disse Facebook bør de gå videre til at bede om tilladelse. Det er ikke sket.

Derudover er der mange millioner af mennesker, hvis kontaktoplysninger blev uploadet fra adressebøger af brugere WhatsApp, uden at de skal have noget at gøre med Facebook eller WhatsApp. Denne enorme mængde data er endnu ikke opkrævet Facebook efter eget udsagn. Svaret fra Facebook, at dette ikke var allerede har gjort det kun på det tidspunkt, men er grund til bekymring, at omfanget af brud på data vil tiltrække endnu mere massive konsekvenser."

WhatsApp vs. Forbrugerbeskyttelse: Historien indtil nu

Hvis du bruger WhatsApp, du har sikkert allerede nylig enige om at de nye vilkår. se disse nye bestemmelser, bl.a. at forskellige dataforbrug - samt data ud af din adressebog - der skal deles med Facebook. Mange af jer gør overset krog i bunden og har ubevidst accepteret. I dette tilfælde din WhatsApp og Facebook har lov til at analysere data netop nævnte, ud over reklameøjemed på Facebook.

Fordi denne privatliv fælde lukker nemt, se forbruger går kaldt til handling. Markedet vagthunde hold vzbv har WhatsApp derfor advaret. "Hvad der allerede afkrydset, vil ofte nikke ubevidst. Men forbrugerne skal bevidst kan du give OK til det faktum, at deres data er delt." det siger det i den officielle erklæring. Endvidere hedder det: "Eksperterne på markedet monitor Digital verden holde disse [og vilkår ændringer, d. Rød.] Stort set afvises",

Androidpit facebook på arbejde 0417God dag, vil vi gerne dit telefonnummer. / © AndroidPIT

Ultimatum mod Facebook til den 21. september

Indtil den 21. september 2016 til operatøren af ​​Messenger-tjenesten tid udstede et forbud i og ophører Abgemahnt krænkelser. at det ikke sker, markedet vagthunde eksperter overveje en retssag. Dette er gjort muligt ved den udvidede gruppesøgsmål lov i kraft siden begyndelsen af ​​dette år: Således kan beskyttelsen agentur forbruger gribe ind, hvis selskaber fra forbrugerne ulovligt indsamle data, butik eller slette.

WhatsApp at yderligere omtalt som privatliv med børn, markeds- vagthunde blande sig tydeligt. Christopher Kunke, en advokat fra markedets vagter hold i Consumer Nordrhein-Westfalen noter: "WhatsApp reklamerer i sine betingelser for at forsøge at ønsker at beskytte privatlivets fred for brugerne. Men dette mener vi ingen kan tale mindst da de nye vilkår."

De vilkår og betingelser for WhatsApp påvirker selv brugere, der ikke er registreret med WhatsApp: WhatsApp Fordi angiver, at brugeren passerer data fra adressebogen. For det meste, men de har ikke samtykke fra adressebogen kontakter til dataoverførsel.

Mening af Eric Ferrari HerrmannIch'm oprørt som WhatsApp umgeht.Stimmst med sine brugere til dig? 50501341 Deltagere

Nu kraft af den nye lov shows

Klassen sag mod WhatsApp / Facebook vil være en vigtig præcedens og kunne vise, i hvilket omfang det tyske retssystem kan understøtte forbrugerbeskyttelsen på arbejdspladsen. Advokat Dr. Daniel Rücker skriver: "Datoen i mange tilfælde snarere abstrakt fare for at sanktionere en overtrædelse databeskyttelse ved [...] ofte forventes overbebyrdede vejledere til væsentligt godtgjort af Aktivlegitimierung af forbrugerorganisationer i fremtiden."

Vil du returnere på grund af privatlivets fred udsteder WhatsApp tilbage? Hvilke alternativer bruger du? Skriv det i kommentarerne!