velsignelse. Betalingen app til alle

Med velsignelse. kan betale din hurtigt og komfortabelt med din smartphone. En lang liste af smartphones og nu en masse af de forhandlere er egnet til kontaktløs betaling eller udstyret. Med fem Euro kredit kan du straks teste gratis og uforpligtende som Pay føles i fremtiden.

Cash er så 2015! Med velsignelse. er din sidste ved tilstedeværelse for at betale. De betalingsterminaler i tyske butikker er løbende udstyret med NFC og fuldstændigt omdannet senest 2018:e Når det er sagt, det er en sikker ting.

Inden for et par minutter, du er på velsignelse. registreret og kan gå til den nærmeste butik med start balance med det samme. Hvis der en NFC-aktiveret betalingsterminal er til rådighed, der accepterer MasterCard kontaktløse, du har der kun din smartphone holde sig til det.

velsignelse 1 1920x1080Din start kredit venter på dig. / © AndroidPIT

Før du kan betale ved kassen, bliver du bedt hver gang for din firecifrede PIN-kode. Således du beskytte dig selv fra at have en fremmed din smartphone bruges til at betale. Du kan alt at dømme aktiviteter til enhver tid og sporet i realtid på din telefon.

velsignelse. udlandet og brug offline

Systemet er baseret på et væld kort emulering, som blev certificeret af MasterCard og testet. Denne teknologi er understøttet i en række lande, som du finder i denne liste. Så er du selv på ferie, kan du også der med velsignelse. betale. Højdepunktet: velsignelse. behøver ikke internetforbindelse til at fungere. Derfor ingen omkostninger til dataroaming gælder.

velsignelse. ikke lære af. Wirecard vil berige den app i fremtiden med ekstra funktioner. Det er planlagt, blandt andet, at dine andre brugere af app kan overføre penge, så hvad der kaldes peer-to-peer-betaling.

Du kan nu velsignelse. brug

Hvis din telefon er på listen, kan du straks bruge den betalte app. De første fem euro er du lige i starten til rådighed. Derefter kan du oplade gratis ved bankoverførsel eller betales med kreditkort, du køber i kreditter. I det første års velsignelse. fri; efter at være faldet 99 cent per måned som et grundgebyr.

velsignelse. - løn kontaktløseInstaller på Google Play