Honor 6X: Indtryk fra AndroidPIT læser efter 48 timer

Vi sendte tre AndroidPIT læsere en Honor 6X, så de kan få en idé om din smartphone. Her læste dig de indtryk, der har akkumuleret Sue H og Treophil og Simon S. i de første 48 timer af Honor 6X.

  • Honor 6X i AndroidPIT Test
  • Dual kameraer forklarer: Digital zoom, bokeh effekter, augmented reality og mere
Smart telefon besked: "Ikke nok hukommelse til rådighed" Ved du, at selv 50503571 deltagere?

Sue: "De første snapshots og fotos er lovende"

På sidste weekend var jeg på besøg i landet, min DSLR blev hjemme, min rigtige telefon kunne først tage en pause, men det Honor 6x var min tur. Dette er nu for mig. For bedre at kunne udføre min test senere efter, bør du vide et par ting.

SponsoreredeOplev HiHonor

I øjeblikket har jeg en Samsung Galaxy Note 3, der anvendes om sommeren til at købe. Kritik var: foranderligt (god) batteri, udvidelsesmuligheder hukommelse, et stort display, der kan browse Android-version og en lavest mulige pris. Punkter som design, optik og kamera var der temmelig ligegyldig. Min brugsprofil: Sandsynligvis gennemsnitlige bruger.

Photo SueEt foto med Honor 6X / © Sue

Nu til mit første indtryk: Telefonen kan betjenes væske, batteriet er virkelig godt vedligeholdt (uden energibesparende tilstand), de første snapshots og fotos er lovende. Men nu er det afhænger af følgende dage: Hvor god er god? Hvordan holder batteriet i hverdagen? Hvordan er de billeder i svagt lys? Frem for alt, hvordan den helt nye mellemklasse strejker mod et flagskib af 2013? Vil ændre min mening i forhold til den ikke-udskifteligt batteri?

Disse spørgsmål og mere Jeg vil gerne svare på min test. Og jeg vil prøve at rapportere, så testen er så nyttigt som muligt for dig. Indtil da!

Treophil: "Den Honor 6X er simpelthen elegant, ædel, værdifuld"

Den Honor 6X er simpelthen elegant, ædel, værdifuld - stor, men på trods af metalkabinet let og godt på egen hånd til at bruge. Displayet: skarp, rig på kontrast, selv i direkte sollys. Æren blev hurtig sat op, der er mange apps forudinstalleret. Alle har brug for dem, men kan slette de fleste. Det er vigtigt for mig, fordi jeg vil installere mange Office-programmer. Den Honor 6X er hurtig, NFC er om bord, og den gode gamle FM-radio også. Første kamera tests viste god til meget god sol billeder i huset, var resultaterne snarere en smule kedelig i automatisk.

Honor6X udenfor TREOPHILFoto af Honor 6X / © Treophil

Den første ladning varede ganske lang. En rigtig hurtig opladning synes at være ikke installeret. Til dette batteriet holder i lang tid. Desværre er det kun 2,4 GHz trådløs - jeg uploade store filer i store byer og på vejen, den 2,4-GHz-båndet er alt for ofte overbelastet og langsom.

HONOR6X interior TREOPHILFoto af Honor 6X / © Treophil

Min første konklusion: Gode ting behøver ikke altid at være dyrt, med Honor 6X jeg kan være mere glad - men endnu gladere, hvis allerede Android 7.0 vil være på den og den sidste sikkerhedsopdatering ville ikke komme fra faldet af 2016:e

antydningSimon har desværre fået sin Honor 6X kun i dag, så han kunne ikke hans indtryk af de første 48 timer af Honor 6X afsendelse.

I de kommende uger, Sue, Treophil og Simon har mulighed for at undersøge Honor 6X gennem sine hastigheder. Så udgiver vi deres detaljerede anmeldelser.