De 5 bedste snyde apps

Hvad hvis gør det puslespil apps i et rasende tempo til toppen af ​​hitlisterne i Google Play Store? Lige efterfulgt snyde apps utålmodige spillere tænker eller ønsker at tabe sig så hjælpe, hvis de opgaver er simpelthen for besværligt. Jeg vise dig mine fem favoritter.

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg Galaxy S8 eller iPhone. 8

VS
  • 677 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Galaxy S8
  • 349 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.iPhone 8
teaser snyder© AndroidPIT

Miner guide til Minecraft

En god hjælper for den app Minecraft - Pocket Edition er den Miner Guide til Minecraft. Her finder du alle vigtige oplysninger og bruge formularer til de forskellige elementer i spillet. Enhver, der - indtil videre kun engelsk - beskrivelser omhyggeligt læse, vil hurtigt lære et par tricks af handelen til at danne den tomme landskab efter hans ideer.

minen guideIsær populær blandt brugerne er Redstone sektion. / © AndroidPIT

Den app er vejen ikke kun for Android spil, men også for pc-versionen, hvor der stadig er mange flere muligheder til dato. Miner Guide til Minecraft er struktureret konsekvent og giver et væld af oplysninger, det bare prøve og se.

Candy Crush Saga Cheat Guide

måske ikke tro det, men selv med en match-3 spil som Candy Crush Saga er et spil guide tilbud. De første niveauer synes let, men senere er der altid mere komplicerede opgaver og gåder, der skal løses. Den uofficielle hjælpere Candy Crush Saga Cheat Guide hjælper dig vil få hurtigere gennem niveauerne.

slik crush sagaDe, der behersker engelsk er en klar fordel: Beskrivelserne er ret detaljeret. / © AndroidPIT

Foruden detaljerede beskrivelser af opløsning, er der også et afsnit, individuelle komponenter og deres funktioner er forklaret i. Design og stabilitet af løsningen app er ikke fuldt udviklet endnu, men oplysningerne er værdifuldt for ambitiøse spillere. Hvis du foretrækker at løse videoer, så gør App Candy Crush Saga Level Solution kan se.

Angry Birds Guider

Angry Birds har hurtigt opnået kultstatus, og selv nu taler download-numre for sig selv. Logisk, at der er apps ud for at hjælpe. Så du vise Guides Angry Birds Space Guide, Angry Birds Venner Guide og Angry Birds Star Wars Guide GIF walkthroughs eller individuelle billeder med den rigtige strategi.

vrede fugleFor nogle niveauer er der todelte GIF'er som du viser, hvor de skal gå. / © AndroidPIT

Med pilen på billederne og GIF, så hver spiller skal være klar over, hvad der skal gøres i et passende niveau. Grafisk apps er ikke ligefrem fremragende, men stadig nyttigt og offline brugbar.

100 Døre: RUNAWAY GUIDE

De populære puslespil 100 Døre: RUNAWAY forårsager mange brugere til at stille op til et hovedpine. Ofte er det ikke kun de intelligente sensorer, der kan åbne døre, men det sidder fast komplicerede puslespil bag det. Her meget må forventes, kombineres og geknobelt at åbne døren til det næste niveau.

100doorsSvært dør? Guiden forklarer trin for trin, hvordan man gør det. / © AndroidPIT

Heldigvis er der de 100 døre for desperate: RUNAWAY GUIDE. Indtil Level 50 du løsninger præsenteres her er flere niveauer forhåbentlig følger snarest.

spillene er lige så vellykket 100 Døre 2013, 100 Doors of Revenge, sikrer også, at der er Google Play butikken den rette løsning håndbøger 100 Døre 2013 Guide og 100 Doors of Revenge GUIDE.

Ordspil Helper (Snyder)

Puslespillet app 4 Billede 1 ord er et dejligt tidsfordriv i mellem, hvor du altid nødt til at gætte den ensartethed i de fire billeder, der vises. Og det sjove aldrig ender tilsyneladende, er der hundredvis af niveauer og nogle af dem er ganske vanskelig. Her kan du hjælpe de hjælper app ordspil (Snyder) på.

4bilder1wortDen app ligger ned med en pop-up på dit spil - så du vil spare dig selv for besværet med ryggen og Herswitchen. / © AndroidPIT

Fordi jeg har brug for dig til at huske bogstaverne til rådighed for løsningen af ​​pop-up mode, app er især nyttig. Du skal bare give bogstaverne, antallet af bogstaver i løsningen ordet og sproget i masken og snyde app spytter mulige løsninger fra dig.

Den app fungerer også til mange andre spil og kloner i samme format som 4 billeder 1 sted, men også for Scrabble.

Forsigtig: Brug ikke Inviter hver x-enhver snyde app fra Google Play Store! Bag nogle apps til virus eller irriterende adware skjul.

Konklusion

Hvad er sjovere? at pine sig selv alene gennem niveauerne og fortsætte med at komme først efter dage på et ømt sted, eller på en lille bar i sin pose tricks, så spillet går glat? Jeg selv bruger ikke snyde apps faktisk, men lad for hurtigt fra én app fra, når jeg går i stå for længe. Den fornemmelse af et puslespil er for mig stadig på tabt, når jeg får den løsning præ siger punkt.

stadig kender dine andre gode snyde programmer, som du kan anbefale? Byt din i kommentarerne!

Du vil finde snyde Apps giver mening?
  • Ja, nogle gange du har brug for en lille skub til at komme videre.
  • Nej, gåder er der for, at det løser sig selv.
(Kun muligt vælge)Vis resultaterAFSTEMNING!

kilde:Google Play Store